Mleté hovězí


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mleté hovězí  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Mleté hovězí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hovnival
(ban)


PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je blbost delat ty placky v troube ? Nechcu to delat na panvicce na oleju a na sucho by se to asi prichytilo...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey


PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam na to domaci gril.vyborna vec,odvtedy som olej nepouzil
_________________
Komu tim prospejete?!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)


PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si me pomohl dik :))
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98


PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To dej na pecici papir a upec, akorat cas nejak pohlidej at se to nevysusi
_________________
3x BW Deadlift (nakonec nepadlo, zraneni a pak Corona, nej 227 @ 79.7)
https://www.instagram.com/p/B5qIf6RAllb/?igshid=3ihnlexawod1

Moje CrossFit kalkulacka http://wodtimecalculator.com/
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)


PříspěvekZaslal: pá srpen 19, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja delam vsechno v troube kureci prsa, ryby atd... Suchy to asi trochu bude no, protoze to neni uz koupeny umlety, ale mlel sem to doma a toho tuku v tom moc neni...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)


PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu, ze si takhle nedelam to hovezi uz davno... :) Jinak lepsi je to rozmixovat, protoze se to pak tak nerozpada, kupovane mlete si vzivote uz nekoupim :)



nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Raul


PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast


PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by bylo asi dost na hovno..nech si umlyt hovezi zadni na jemno z toho se tatarak dela bezne
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hel


PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raul napsal:
dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový?


Dal, spíše ale jde o to, zda by se dal i jíst. I když, člověk cokrát v restauraci nedostal zrovna pravou svíčkovou, a jak si pošmákl. Když to ještě párkrát proženete nějakým sekáčkem, přetlučete kupkou koření...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka


PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raul napsal:
dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový?


Syrový vepřový? To bych rozhodně neriskoval.
_________________
"Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní


PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělám si placky, které vypadají jako ty od hovnivála...

Mletý hovězí, vejce, majoránka, česnek, pepř a maličko strouhanky, aby to líp drželo... chutná to fakt úžasně a je to šťavnatý! Měl bych ale takovej dotaz... měl bych to udělat tak, že to bude fakt udělaný, nebo může být to maso uvnitř placičky růžový?
nahoru
Seva98


PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží jak veříš svému dodavateli. Pokud víš že maso je kvalitní tak jen na chvilku z každé strany a je to
_________________
3x BW Deadlift (nakonec nepadlo, zraneni a pak Corona, nej 227 @ 79.7)
https://www.instagram.com/p/B5qIf6RAllb/?igshid=3ihnlexawod1

Moje CrossFit kalkulacka http://wodtimecalculator.com/
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sith_cz


PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se bavime o te bezne dostupne sracce mix hoveziho a veproveho, kde je i 40% sadla, tak z toho bych tatarak teda nedelal ani nahodou. Tatarak ma byt z kvalitniho liboveho cerstveho hoveziho kousku.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní


PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělám ty placky, jako hovnival... žádnej tatarák.
Zajímá mě, jestli je pro například stravitelnost a využitelnost nějak horší, když to maso je růžový - tedy né úplně udělaný.
Maso mám z kauflandu nebo tesca, takže jim věřím. A kupuju to, kde píšou 10% tuku. Ale to tu řešit vážně něchci, to se na foru řešilo mockrát.
nahoru
Petey


PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
...Maso mám z kauflandu nebo tesca, takže jim věřím...


adrenalinovy sportovec?
_________________
Komu tim prospejete?!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mleté hovězí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: