|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Lezete patrnerovi do mobilu?? |
| Ne nikdy jsem to neudelal-la. |
|
78% |
[ 74 ] |
| Kontroluju pravidelne. |
|
21% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
sqip
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ty rukavice mam doma ale nic vic... |
a co s tema rukavickama delas? |
ani se neptej |
nehraj zagorku |
jsem duhovaaaa viiiila...dum dum dum dum
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
chodívala jsem na kickbox k Mrázovi, ale jsme se trosku nepohodli, tak je mam jako podprsenku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
chodívala jsem na kickbox k Mrázovi, ale jsme se trosku nepohodli, tak je mam jako podprsenku.... |
aha a neni to moc neprakticke?treba kdyz jedes v autobuse a musis se neceho drzet
Naposledy upravil Iron.Pumping dne čt leden 01, 2009 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
sqip
|
|
|
| cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
chodívala jsem na kickbox k Mrázovi, ale jsme se trosku nepohodli, tak je mam jako podprsenku.... |
no ja je chtel zkusit misto bandazi...ale bandy jsou proste bandy...sere me na nich to krizove zapinani...stahnu malo tak je to volne stahnu vic tak mi to vyrezava prsty pak...tlumi dobre...ale windky bandy 5m jsou proste lepsiii jinak ty rukavice mam ted doma taky jako podprsenku
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
|
|
| sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | Triton napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
No ty rukavicky tam dost vaděj |
bez nich by to tady asi neproslo.... |
ale proslo...ver mi ze proslo |
tak to jo, ze tady jo, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak by to mozná doma neproslo
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Triton napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
No ty rukavicky tam dost vaděj |
bez nich by to tady asi neproslo.... |
Do avataru ne, ale přes PM by se to rozeslat dalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | tady se to zas rozjelo a to neni v kurzu Osladil a tak |
Evropě to osladíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | Iron.Pumping napsal: | tady se to zas rozjelo a to neni v kurzu Osladil a tak |
Evropě to osladíme |
by me zajimalo,jestli jeste squip pojede v lete sbirat jahody
Naposledy upravil Iron.Pumping dne čt leden 01, 2009 8:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
no ja je chtel zkusit misto bandazi...ale bandy jsou proste bandy...sere me na nich to krizove zapinani...stahnu malo tak je to volne stahnu vic tak mi to vyrezava prsty pak...tlumi dobre...ale windky bandy 5m jsou proste lepsiii jinak ty rukavice mam ted doma taky jako podprsenku |
my mame doma absolutne vsechny ptakoviny tohoto typu, pac Psycho se venuje bojovym sportum a kazdou chvili necemu jinemu, takze si muzu delat spodní prádlo z cehokoli...
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
aha a neni to moc neprakticke?treba kdyz jedes v autobuse a musis se neceho drzet |
mam ridice...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
no ja je chtel zkusit misto bandazi...ale bandy jsou proste bandy...sere me na nich to krizove zapinani...stahnu malo tak je to volne stahnu vic tak mi to vyrezava prsty pak...tlumi dobre...ale windky bandy 5m jsou proste lepsiii jinak ty rukavice mam ted doma taky jako podprsenku |
my mame doma absolutne vsechny ptakoviny tohoto typu, pac Psycho se venuje bojovym sportum a kazdou chvili necemu jinemu, takze si muzu delat spodní prádlo z cehokoli... |
takto odvazne tvrzeni by chtelo dukaz _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| cici-mici napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
aha a neni to moc neprakticke?treba kdyz jedes v autobuse a musis se neceho drzet |
mam ridice... |
musis taky nekdy jezdit MHD nevis o co prichazis...
|
|
| nahoru |
|
 |
cici-mici

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | | sqip napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | sqip napsal: | | cici-mici napsal: | tak to teda *a19*Psycho se seka fakt nejak moc.... doufam, ze jsem si tu ikonku vymenila dobre.... chtela jsem si tam dat puvodne paroubka, ale ten neni tak sexy jako ty moje rukavicky.... |
ani se neptej |
my mame doma absolutne vsechny ptakoviny tohoto typu, pac Psycho se venuje bojovym sportum a kazdou chvili necemu jinemu, takze si muzu delat spodní prádlo z cehokoli... |
takto odvazne tvrzeni by chtelo dukaz |
taky pravda....nevratime se k tematu o mobilech... ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|