Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky?  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 2:21 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jsem jediný, komu ten výsledek přijde strašným způsobem cinklý?

Přijde to asi všem co nemají šedej zákal, ale pár se jich tady najde, viz. posty nahoře Tohle prostě byla podělávka a pořádná. Lesukov je o třídu jinde, možná o dvě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukas2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 2:29 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Mám rád kluky ze Slovenska, eastlabs, závodníky apod., ale na tomhle se prostě nikdy neshodneme. Hodnotím jen z fotek, ale těch podobných jsem za 12 let už pár viděl a tohle je tedy něco, zejména ta s poháry, kde mají oba stejnou pózu a to je tedy rozdíl třídy, bez ohledu na to, že je trošku hladčí.

Vsetci kto tam boli ci uz sutazit alebo pozret bolo jasne kto je lepsi, a kto a preco vyhra,ale to vieme asi vsetci,holt co uz
jari

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 2:49 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Mám rád kluky ze Slovenska, eastlabs, závodníky apod., ale na tomhle se prostě nikdy neshodneme. Hodnotím jen z fotek, ale těch podobných jsem za 12 let už pár viděl a tohle je tedy něco, zejména ta s poháry, kde mají oba stejnou pózu a to je tedy rozdíl třídy, bez ohledu na to, že je trošku hladčí.

Nevim jeslti je to cinklý nebo ne, Solára pratkticky vůbec neznám. Jsou tady 3 fotky Lesukova a na všech vypadá výborně a Solár zrovna nepřesvědčivě, ale sám víš, že naživo je to uplně něco jiného. Rozdíl třídy ve svalovém rozvoji stoprocentně ale stačí to aby všude vyhrával?
Viděl jsem ho naživo jednou jedinkrát a to loni na FIBO Challenge a povim ti, že napruhovanej veterán Aykutlug, kterej byl snad o 30 kg lehčí ho tam zcela zastínil a poprávu vyhrál. Lesukov má dar od boha nebo od koho vůbec ale chce to připravenost.
Poslední závody: AC 2011 z formy
FIBO 2011 z formy
AC 2012 z formy
Mozol 2012 .....

Jo, mostmuscular je masakrální ale tohle?

víc ostrosti by neškodilo.

Otázkou zůstáva jestli na to Solár vůbec měl, 3 fotky nám to neřeknou. Podle bodů (který považuju za tragikomedii celkově i v profi) vyhrál naprosto přesvědčivě....
svalymaly

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 3:10 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Ikdyz velmi nerad, tentokrat musim souhlasit s Roubikem. Myslim, ze timto rozhodnutim takhle odradili dost lidi, kteri by mohli soutezit na teto show v pristich letech. Vzdy tam bude ten napad, ze si dosadej na prvni misto sveho slovaka.

Jasny ze mistni rozhodci zvyhodnej sveho zavodnika, ale ne pokud je o tridu horsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lukas2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 3:11 pm    Předmět: c Odpovědět s citátem

jari ,popravde videl som oboch kedze sa pohybovali v rozcvicovni,ale sam to neviem usudit,videl som lesukova popravde prvy krat osobne,a podla mna mu stale chyba ta patricna profesionalna dotiahnutost posledna,ako rozvoj a objem (supertalent) ajked viac sa mi paci Skoromny ci jak sa to pise ale tu na SK myslim ze islo skor, o Solara,a o jeho umiestnenie,kedze Lesukov tam mal vystupovat najprv len ako host (exibicia) taka mensia,ale popravde viac sa mi samozrejme pacil Lesukov.Ale musim pochvalit ceskych borcov ako je BREZNA,Paseka ted nemyslim formu,ale myslim ,je znich citit vecsiu pohodu,naladu a tak.U vecsiny SK borcov sa mi nepaci,ta nasranost a vyraz tvare ktory maju stale.Popravde ked som zbadal Vanisa ci jak sa vola,hovorim si ,co to je -to neni snad ani brucho to bol hnus
lukas2005

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 5:53 pm    Předmět: mozolany cup Odpovědět s citátem

fotky pomaly pribudaju
jari

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, řeknu to takhe, neříkám že Solár vyhrál oprváněně ale vyhrávat soutěže jenom za objemy....když se podíváte kolem i v profi se v poslední době hodně upřednostňovala připravenost. Dvě loňské vítězství Troye Alvese, nebo Bena Whita atd. Když k tomu přičtu, že byl doma a trochu mo pomohli, tak to prostě prošlo. Upřímě, třeba v těhle pózách pro mě hladký Lesukov není vítěz, ať je nabušenej jak chce.

RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zrovna na prostredni je dava s prehledem oba a to vyrazne. Proste ostuda jak prase.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesukov mal síce o fúz lepšiu formu ako na AC europe, no stále tam je rezerva v pripravenosti značná, čo sa však týka Solára, doteraz neviem pochopiť jeho výhru na MS, nemá vôbec pekné tvary, skrútenú chrbticu či čo za deformitu to tam má a akokoľvek má na sebe dosť svalov a vidieť, že sa zlepšil, tak tvarmi a celkovou koncepciou postavy ho z môjho pohľadu Alexey veru poráža a s prehľadom to mal brať.
jari

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám teď na video z absolutky a od 4. minuty, mě tam prostě ten Lesukov nepřesvědčuje, nemůžu si pomoct.

Turakam: díky za názor, konečně alespoň někdo, kdo byl přímo na místě
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen z fotek bych to dal Lesimu... opravdu rozdil tridy, zato rozdil ve vysekanosti az tak markantni nebyl. A ty delty proti Solarovi vyrazne lepsi.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár soutěží už jsem viděl. Klidně věřím tomu, že na místě to bylo jednoznačně ve prospěch Solára. Kdyby byl Solár výrazně objemama pozadu, tak by tak jeho připravenost nestačila, ale zrovna na tý poslední fotce tady je vidět, že tak pozadu, aby ho porazil nedotažený Lesukov, opravdu není.

Derek Poundstone
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není, ale stojí blíž než zbylí dva a to může obzvlášť u fotky nadělat paseku...
jari

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
To není, ale stojí blíž než zbylí dva a to může obzvlášť u fotky nadělat paseku...

hmm, najednou a co k tomu poví Paseka?
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Horší jak Hill v profi nebude, to je jasné už teď :) a má na ladění formy dalších 12-15 let, tak třeba nám jednou ještě spadne čelist... spíš by mě zajímalo, jestli se bude dál připravovat v rusku nebo o něj někdo projeví zájem v USA.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mozolani classic 2 - dozvime se nekdy vysledky? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: