|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| maxpoint97 napsal: | | Nevim, prostě Rockel dle mě na první 8 letos nemá, co nejvýš bych si přál vidět Warrena:) |
Presne ten uz by si to zaslouzil, hlavne su zvedavej na souboj kvadricepsu Warren vs. Greene
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
strydom

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Všichni uplně zapomínáte na Toneyho Freemana dit loni podle spousty pozorovatelu měl byt v top 3 minimalně, na Arnoldovi mu sice nevyšla forma ale jestli přijde podobný jako loni tak může hodně zamíchat pořadím...
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| strydom napsal: | | Všichni uplně zapomínáte na Toneyho Freemana dit loni podle spousty pozorovatelu měl byt v top 3 minimalně, na Arnoldovi mu sice nevyšla forma ale jestli přijde podobný jako loni tak může hodně zamíchat pořadím... |
Jasný no, to samý Melvin Anthony, taky nebyl moc vidět, ale pro mě by bylo nejlepší 1.-2. Dexter nebo Heath, 3.-4. Green nebo Warren (spíš Green), 5.-6. Wolf nebo Cutler, 7.-8.-9.-10.-11.-12. Anthony/Freeman/Samuel/James/Martinez/Ruhl....Sakra takhle když to člověk vidí, tak ani nevěří jak je to našlapaný:D:D....Letos to bude masakrrrrr:)
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
numero uno! tez si myslim, ze bude mr olympia.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | Myslim že phil bude první když vydim tydle fotky vim že sou tři roky starý ale on vždycky příde v super formě nejlépe připravenej a když vezmu v potaz to že srovnal slabší hrudník a svalový objemy dorovnal s ostatníma má úzkej pas tak pro mě i kdyby nevyhrál tak je to pro mě kulturista s nejhezčíma svalama momentálně...
|
Jo Heath je vždy dobře připraven, to je pravda...ale mj. tvoje čeština je hrozná, nic proti:)
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| maxpoint97 napsal: | | johny c napsal: | Myslim že phil bude první když vydim tydle fotky vim že sou tři roky starý ale on vždycky příde v super formě nejlépe připravenej a když vezmu v potaz to že srovnal slabší hrudník a svalový objemy dorovnal s ostatníma má úzkej pas tak pro mě i kdyby nevyhrál tak je to pro mě kulturista s nejhezčíma svalama momentálně...
|
Jo Heath je vždy dobře připraven, to je pravda...ale mj. tvoje čeština je hrozná, nic proti:) |
dobrý to chápu jsem totiž v prázdninovým režimu...jinak až začne škola tak musim začít mluvit a hlavně psát normálně:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
Phil se za ty tri roky krasne prifouknul, vypada skvele! _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 3:55 pm Předmět: |
|
|
ty ruce jsou teda brutus
edit: william888:neni ta fotka z minulýho roku?
Naposledy upravil Robb dne po srpen 31, 2009 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
Jo ty ruce sou narez, ale prijde me ze na tu jeho stavbu bicepsu jde nabalit nejvic hmoty...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědav,kdy nastane a jestli vůbec,doba kdy bude někdo kralovat jako ronnie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Jsem zvědav,kdy nastane a jestli vůbec,doba kdy bude někdo kralovat jako ronnie. |
určitě......se podívej do minulosti MR.Olympia
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | agnez napsal: | | Jsem zvědav,kdy nastane a jestli vůbec,doba kdy bude někdo kralovat jako ronnie. |
určitě......se podívej do minulosti MR.Olympia |
Neznamená že se bude ještě minulost opakovat Podle mě už nikdo nevyhraje 8 sošek Sandowa hodně dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st září 02, 2009 10:22 pm Předmět: Branch Warren Trains Delts |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|