|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: so září 05, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ripperr

|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st září 09, 2009 5:48 pm Předmět: Victor Martinez Trains Chest |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
hm co som doteraz videl jeho videa tak vsetko siel zhadzovanymi seriami
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
william888
dik moc!
victor the best!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: st září 09, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
to nevadi. aj tak uz mal byt mr. olympia.
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: st září 09, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| MikeJ Mezomorf napsal: | | to nevadi. aj tak uz mal byt mr. olympia. | nasli by sme dalsich xy, co by ``mali˛˛
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: st září 09, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
oni Victora dávaj furt nesmyslně vysoko ... i letos ho pustěj do finále si myslim. Má sice fantastickej poměr ramena/pas, ale stejně se mi oproti ostatním moc nelíbí. Dexter, Jay a Kai ... tam bych rozdělil stupně vítězů
edit: za předpokladu, že přijdou ve formě samozřejmě
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | oni Victora dávaj furt nesmyslně vysoko ... i letos ho pustěj do finále si myslim. Má sice fantastickej poměr ramena/pas, ale stejně se mi oproti ostatním moc nelíbí. Dexter, Jay a Kai ... tam bych rozdělil stupně vítězů
edit: za předpokladu, že přijdou ve formě samozřejmě |
1OO ludi, 1OO chuti...
k tomu cutlerovi - je to dobry kulturista ale na mr. olympia to neni. proste ta asymetria, defekty na chrbte, hrozne siroky pas. mne sa to nepaci. ten druhy titul si vobec nezasluzil. nechcem to tu riesit alebo sa hadat co a preco, co !!bolo bolo, titul z 2OO7 si vobec, ale vobec nezasluzil. vtedy mal hroznu formu a victor bol popri nom tip top!
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
6. Jay Cutler - Neměli bychom být překvapeni, pokud se Jay vůbec neukáže na jevišti.
Pokud se opravdu soutěže zúčastní, mohl by se umístit kolem šestého místo.
A i to je nejisté z jedné patrné změny, kterou převzala jeho postava. Změna v symetrii je ještě zřetelnější, než kdy předtím.
Věříme, že Cutler je velmi chytrý člověk a to je přesně ten důvod, proč pochybujem, že bude soutěžit. Jsme si jisti, že Cutler ví, že už nemůže nikdy znovu vyhrát. Takže, proč soutěžit?
todle psali o jayovi na jednom konkurencim serveru
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 09, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
| MikeJ Mezomorf napsal: | | koudy. napsal: | oni Victora dávaj furt nesmyslně vysoko ... i letos ho pustěj do finále si myslim. Má sice fantastickej poměr ramena/pas, ale stejně se mi oproti ostatním moc nelíbí. Dexter, Jay a Kai ... tam bych rozdělil stupně vítězů
edit: za předpokladu, že přijdou ve formě samozřejmě |
1OO ludi, 1OO chuti...
k tomu cutlerovi - je to dobry kulturista ale na mr. olympia to neni. proste ta asymetria, defekty na chrbte, hrozne siroky pas. mne sa to nepaci. ten druhy titul si vobec nezasluzil. nechcem to tu riesit alebo sa hadat co a preco, co !!bolo bolo, titul z 2OO7 si vobec, ale vobec nezasluzil. vtedy mal hroznu formu a victor bol popri nom tip top! | asymetri A DEFEKTY NA CHRBATE ???? Doufam , ze vam vsem zavre huby edit- ukaz fotku kde ma defekty na chrbate ... Ty vole tohle me neskutecne vytocilo
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: st září 09, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| MikeJ Mezomorf napsal: |
1OO ludi, 1OO chuti...
k tomu cutlerovi - je to dobry kulturista ale na mr. olympia to neni. proste ta asymetria, defekty na chrbte, hrozne siroky pas. mne sa to nepaci. ten druhy titul si vobec nezasluzil. nechcem to tu riesit alebo sa hadat co a preco, co !!bolo bolo, titul z 2OO7 si vobec, ale vobec nezasluzil. vtedy mal hroznu formu a victor bol popri nom tip top! |
co jiného čekat od člověka, který má Martineze v avataru i v podpisu, než neobjektivní kritiku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|