|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
The Blade

|
Zaslal: st září 23, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec |
som este skromnejsi mne stacia vysledky a fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: st září 23, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec |
to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st září 23, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 23, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec |
to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo | tak ty ses hovno kuul turista ... Proteinak a hajdy do postele regenerovat
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st září 23, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec |
to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo | tak ty ses hovno kuul turista ... Proteinak a hajdy do postele regenerovat |
Na chlebíčky jsem úplně zapomněl . Ale zase mám zákusky
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st září 23, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jari napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak jesteze to je pres noc ten prenos , jinak by me to fakt sralo , ze se na to nemuzu divat , me to staci ze zaznamu sem skromnej chlapec |
to mě NE! Mám dopředu zajištěn projektor, chlebíčky, chipsy a redbully ......kdyby měl ještě někdo zájem, nějaký místo by se našlo | tak ty ses hovno kuul turista ... Proteinak a hajdy do postele regenerovat |
voe, mám OFSÝZN ala Lee Priest
Naposledy upravil jari dne st září 23, 2009 6:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st září 23, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
To už je dneska Olympie?Kura škoda že nebudu doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 23, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | To už je dneska Olympie?Kura škoda že nebudu doma. | na flexu se odpocitava cas a je tam 17 hodin a 22 minut ....
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st září 23, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | agnez napsal: | | To už je dneska Olympie?Kura škoda že nebudu doma. | na flexu se odpocitava cas a je tam 17 hodin a 22 minut .... |
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st září 23, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
tak to je krása v 19:00 našho času.Jenže skončí to tak v 7ráno.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st září 23, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Sacharidacek napsal: | | agnez napsal: | | To už je dneska Olympie?Kura škoda že nebudu doma. | na flexu se odpocitava cas a je tam 17 hodin a 22 minut .... |
| neco me uniklo? Bo proc se gzichtis ?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st září 23, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | agnez napsal: | | Sacharidacek napsal: | | agnez napsal: | | To už je dneska Olympie?Kura škoda že nebudu doma. | na flexu se odpocitava cas a je tam 17 hodin a 22 minut .... |
| neco me uniklo? Bo proc se gzichtis ? |
Tomu odečítávání,jako na nový rok
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|