|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | Sacharidacek napsal: | co to furt melete o brichu , bychchtel videt vas se 130ti kg jak mate pri uvolneni bricha krasne ploche 70 cm bricho , kdyz to zatne tak to je jak ma bejt a o to de ... Ja mam taky vanu jak v 9tem mesici kdyz povolim , nekde ty kyble ryze a masa bejt musej | presne tak neviem co cakaju.. roziahnute creva a zaludok sa ukazu... na kazdom .. |
nechceš mi říct že z rýže a masa mají roztáhlá střeva nj žaludek taky bude mi v průměru 50 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | spt napsal: | | Sacharidacek napsal: | co to furt melete o brichu , bychchtel videt vas se 130ti kg jak mate pri uvolneni bricha krasne ploche 70 cm bricho , kdyz to zatne tak to je jak ma bejt a o to de ... Ja mam taky vanu jak v 9tem mesici kdyz povolim , nekde ty kyble ryze a masa bejt musej | presne tak neviem co cakaju.. roziahnute creva a zaludok sa ukazu... na kazdom .. |
nechceš mi říct že z rýže a masa mají roztáhlá střeva nj žaludek taky bude mi v průměru 50 cm | no s tebou se fakt hadat nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Č174 napsal: | | spt napsal: | | Sacharidacek napsal: | co to furt melete o brichu , bychchtel videt vas se 130ti kg jak mate pri uvolneni bricha krasne ploche 70 cm bricho , kdyz to zatne tak to je jak ma bejt a o to de ... Ja mam taky vanu jak v 9tem mesici kdyz povolim , nekde ty kyble ryze a masa bejt musej | presne tak neviem co cakaju.. roziahnute creva a zaludok sa ukazu... na kazdom .. |
nechceš mi říct že z rýže a masa mají roztáhlá střeva nj žaludek taky bude mi v průměru 50 cm | no s tebou se fakt hadat nebudu |
před 50 lety když neměli jídlo v prášku se přejídali jídlem a že by jim tekla vana sem si nevšiml.. ale jo bude to jídlem z prášku
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Č174 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Č174 napsal: | | spt napsal: | | Sacharidacek napsal: | co to furt melete o brichu , bychchtel videt vas se 130ti kg jak mate pri uvolneni bricha krasne ploche 70 cm bricho , kdyz to zatne tak to je jak ma bejt a o to de ... Ja mam taky vanu jak v 9tem mesici kdyz povolim , nekde ty kyble ryze a masa bejt musej | presne tak neviem co cakaju.. roziahnute creva a zaludok sa ukazu... na kazdom .. |
nechceš mi říct že z rýže a masa mají roztáhlá střeva nj žaludek taky bude mi v průměru 50 cm | no s tebou se fakt hadat nebudu |
před 50 lety když neměli jídlo v prášku se přejídali jídlem a že by jim tekla vana sem si nevšiml.. ale jo bude to jídlem z prášku |
Taky nikdo nemel vahu pres 120kg,jak je dneska uz bezny
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
martinxx
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
na tý fotce s cutlerem je ronnie, máte nekdo víc aktuálních fotek jeho?
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 12:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 4:21 am Předmět: |
|
|
Most muscular a hrudník z boku jsou stále velmi reprezentativní ne-li fenomenální......ale to už je bohužel všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:24 am Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | http://www.flexonline.com/videoemail?bcpid=1463371108&bclid=1461295899&bctid=31557127001
good kvalita.. | chapu , ze to Ronnieho furt bavi , ale tohle uz je fakt spatny , nemel by uz chodit mezi tu spicku . Jinak Cutler jasnej Mr.Olympia tady neni o cem
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
Ono je to porovnání trochu zavádějící. Ronnie se pokud vím tenhle rok nikam nepřipravuje a ti ostatní jsou ve vrcholu přípravy na letošní Olympii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
Ronnie vypadá tak na 7-mý měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
možná kdyby zadietil, tak by to vypadalo taky jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|