|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: so září 26, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Jak Wolf, sice 20lbs heavier, oba se s tim chlubili do kamer.
Ale ted muzem videt kde se ty libry navic ztratily :) _________________ "I hope you're ready. This is gonna be rough"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Tomi88 napsal: | Cutler mi robí veľkú radosť, dúfam, že to vyhrá
| koudy. napsal: | | jedu na Vistě .. připojení 512 |
Trošku off-topic, ale na oficiálnej stránke Microsoftu si zadarmo možeš stiahnuť Windows 7, ktorý Vistu vo všetkých ohľadoch mnohonásobne prekonáva. |
což ale nízkou rychlost připojení neřeší....navíc ne každý chce stáhnout Windows 7, polovina lidí na foru beztak jede na XP
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | asi tak, že má jeden z naj chrbtov vobec a pripravený je kvalitne, nohy su dosledkom viaceych zraneni a následných operácií. |
Já bych spíš řekl, že je to z největší části spíš tvarem jeho stehen. Něco jako B. Buchanan svého času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Turakam napsal: | | asi tak, že má jeden z naj chrbtov vobec a pripravený je kvalitne, nohy su dosledkom viaceych zraneni a následných operácií. |
Já bych spíš řekl, že je to z největší části spíš tvarem jeho stehen. Něco jako B. Buchanan svého času. |
pravdu máš ale Turakam taky, když se koukneš na Joelova kolena, tak obě zdobí velké jizvy z operací
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
me se letos hodne libi Branch,ta jeho forma je exklusivní.Jay je ostřejší,nez kdy jindy.Dexter podle me o neco horsi nez loni,ale porad se mi libi.Kai rozhodně neni na 100%,jinak by bylo asi rozhodnuto.Nej překvapení je pro me v jaky formě se prezentuje Ronny,asi nejlepší bricho-stehna ze všech.Victor uz s tema nohama nejspíš nic neudělá.Phil je vedle všech nějakej divnej,neco na tom bude,kdyz se říká,ze je úzkej.adeptu na titul je stale několik _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Mikuc napsal: | | Turakam napsal: | | asi tak, že má jeden z naj chrbtov vobec a pripravený je kvalitne, nohy su dosledkom viaceych zraneni a následných operácií. |
Já bych spíš řekl, že je to z největší části spíš tvarem jeho stehen. Něco jako B. Buchanan svého času. |
pravdu máš ale Turakam taky, když se koukneš na Joelova kolena, tak obě zdobí velké jizvy z operací |
Ale jo, o tom žádná - mají v tom své prsty operace, ale... Kdyby měl lepší tvary jednotlivých hlav (směrem dolů nafouklé místo zužujících se)je to o 100% lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Tomi88 napsal: | | koudy. napsal: | | jedu na Vistě .. připojení 512 |
Trošku off-topic, ale na oficiálnej stránke Microsoftu si zadarmo možeš stiahnuť Windows 7, ktorý Vistu vo všetkých ohľadoch mnohonásobne prekonáva. |
což ale nízkou rychlost připojení neřeší....navíc ne každý chce stáhnout Windows 7, polovina lidí na foru beztak jede na XP |
To mi je jasné, ale ak už mu komp zvláda Vistu, tak utiahne aj Win7, a počítač mu pobeží oveľa rýchlejšie. Ja som tiež dlhú dobu odmietal opustiť XP, zo zvyku. A nad Vistou som nikdy ani neuvažoval.
Na kedy si nastavujete budíka?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | nenastavuju, nejdu spát! | doufam , ze jak sem v 8 rano pridu , tak uvidim tvuj post s Jayovou fotkou jak drzi sosku
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
neřešme OS .. spíš by mě zajímalo, jak zvýšit buffering .. jak píše Jari ... nenašel jsem to tu. Ti kdo to rozchodili v přímém ... jakou máte rychlost připojení (Jari 4mb víme)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|