|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zacharo

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz k 202ce - na MW jsem se dočetl, že pro Jara Horvátha je to poslední Olympie. Ukončuje tedy kariéru? Jsou někde podrobnější informace? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Mám dotaz k 202ce - na MW jsem se dočetl, že pro Jara Horvátha je to poslední Olympie. Ukončuje tedy kariéru? Jsou někde podrobnější informace? |
podrobnejsie info je na Eastlabs,a ano - po tejto Olympii konci karieru.Je tam viac dovodov,ale najma rodina + ziadny sponzor _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Mám dotaz k 202ce - na MW jsem se dočetl, že pro Jara Horvátha je to poslední Olympie. Ukončuje tedy kariéru? Jsou někde podrobnější informace? |
Ano, Jaro končí. Tahle Olympie je pro Jara poslední závod kariéry (podle jeho slov). Na FB odpočítává každý den, kolik dní mu zbejvá do důchodu =)
Jaro chce věnovat svůj čas svojí rodině (přecijen má malý děcka =) ) a né závodní kulturistice.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
Aj ked Jarovi verim,neviem neviem...je to tam neskutocne nabite _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | je velka skoda ze neni treba o 3-5 let mladsi , mohl by se vysplhat az na vrchol 202ky |
opravdu nemohl, protoze konci kategorie do 202lb a zacina kategorie do 212lb, kde uz to pro nej neni realny, aby nabral a byl schopnej bojovat o finale si myslim. Doufam, ze ho aspon uvidime jeste na nejake masters soutezi. Kazdopadne naplast v podobe Burese v profi za Horvata je slusna. Je na co se tesit :))
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
já si hlavně myslím, že tam má největší vliv politika a né kdo jak vypadá atd. a proto by jaro ani neměl šanci...to je to, co se mi na vrcholové kulturistice nelíbí...záleží vlastně jen na tom odkud člověk je a jakýho má sponzora viz. Hájek na MS...a pokud by tam byl aspoň jeden člověk, kterej by mu byl schopnej konkurovat a byl to američan...tak komu to asi daj...?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Jara porazil Feroce... nesmyslně, ok. To se stane. Ale na Kevina - Joseho - Flexe Jaro prostě letos nemá... né kvůli politice, ale protože je oproti nim prostě menší.
To samý open.... Jay loni nebyl horší než Phil - Phil nebyl lepší než úřadující Mr. Olympia. Pokud má někdo vyhrát a soutěží proti loňskému vítězi, tak prostě MUSÍ BÝT LEPŠÍ. To se nestalo a Jay zaslouženě vyhrál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
to je zase blbost,taka politika aby zostrelila najlepsieho nie je. ak by bol naozaj jasne dominantny medzi supermi,dali by mu to. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | já si hlavně myslím, že tam má největší vliv politika a né kdo jak vypadá atd. a proto by jaro ani neměl šanci...to je to, co se mi na vrcholové kulturistice nelíbí...záleží vlastně jen na tom odkud člověk je a jakýho má sponzora viz. Hájek na MS...a pokud by tam byl aspoň jeden člověk, kterej by mu byl schopnej konkurovat a byl to američan...tak komu to asi daj...? |
to se přesně mýlíš a učíme to kluky na soustředěních - to není v tom, že je ze Slovenska, ale je to o tom, že jako profesionální kulturista neumí řict v rozhovoru pro americká média jednu větu správně, mě se ostudou rolovaly ponožky - v amatérské kulturistice je to jasně o sportu, ale profesionální divize je sama o sobě cirkus, estráda a pokud do ní přestoupíš, musíš přece na tyto pravidla přistoupit - viz. nejúspěšnější kulturisté, kteří si vedou videoblogy, komunikuj s fanoušky, jsou schopní přijet a odprezentovat dlouhý seminář (v Aj!!!) atd., tzn. to není o tom, odkud pocházíš, ale zdali jsi schopen tomu cirkusu nabídnout to, co se od tebe očekává....
PS: jak může někdo napsat, ře Seth porazil Jara neprávem Všimli jste si, že Jarovi chyběla polovina těla proti kompletnímu Ferocemu? (Ano, mrzí mě, že je zraněný, ale je to asi jako nevidět defekty Ronnieho a stavět ho dnes před Cutlera)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Dobře, tak ty o tom asi něco víš, ale pořád to nemění nic na tom, že prostě nevyhraje ten nejlepší a to je ve světě sportu špatně...a pokud je to takovej problém pro závodníka, tak mi neříkej, že je problém sehnat překladatele tady v tom světě, kde se točí takový prachy. A i kdyby uměl sebelíp anglicky, tak to o něm stejně nikdo neví...dají mu nějaký pěkný umístění, aby mu zavřeli hubu a vyhraje amík. Takže v podstatě jsem měl pravdu - je to prostě politika...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
nie,pravdu si nemal a nemas. proste politika...nie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|