|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tak jak to dopadne ? |
| Jay Cutler |
|
50% |
[ 73 ] |
| Kai Green |
|
16% |
[ 24 ] |
| Phil Heath |
|
23% |
[ 34 ] |
| Branch Warren |
|
5% |
[ 8 ] |
| Dennis Wolf |
|
2% |
[ 4 ] |
| nekdo jinej |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 145 |
|
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 16, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 16, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
asi ukazoval při Meet the Olympians =)
edit: jo, tak ono tj v tom videu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 16, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
tak co, na kolik si davate budika ? Ja to vidim tak na 5 hodin, driv to urcite nezacne... Btw 202jka bude pred open asi ze ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | tak co, na kolik si davate budika ? Ja to vidim tak na 5 hodin, driv to urcite nezacne... Btw 202jka bude pred open asi ze ? | Já vstávám každý ráno v 4:20 do práce. Takže zítra jdu jako normálně do práce :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | tak co, na kolik si davate budika ? Ja to vidim tak na 5 hodin, driv to urcite nezacne... Btw 202jka bude pred open asi ze ? |
To uz bych radeji vstaval kvuli fotbalu, ktery mne zajima asi tak o pul procenta vic nez tohle, takze nezajima :) Vysledkum neuniknu, ty se dozvim, i kdyz nebudu chtit, ale i kdybych je nevedel, tak je mne tu uplne jedno.
edit: vzdyt ja jsem do ted vlastne ani nevedel, ze je to uz tento vikend _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
Draper: díky za informace, to jsme potřebovali vědět |
Asi tak jako ze kubaz ma po ranu seriozni sebevrazedny pud a ze ty vstavas kazdy den do prace ve 4:20....
Ale jestli ti neco vadi, Daymoone, tak me OT smaz.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kubaz napsal: | jak to zvladas | úplně v pohodě, když dodržíš jednu podmínku a sice musíš jít brzo spát.
Draper: díky za informace, to jsme potřebovali vědět |
heh taky nejak nechapu proc teda vubec pise do topiku o kulturistice, kdyz ho to nezajima . Jinak vstavat 4:20 je v pohode, tak vstava vetsina lidi co dojizdi do prace na 6:00, ale horsi je jak sem ja chodil na 3:00 to sem musel vstavat 1:40 a abych se vyspal, tak bych musel jit spat tak v 19:00 coz clovek proste neusne, takze jde do prace po 2/3 hodinach spanku a celej den je furt uplne mimo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: |
heh taky nejak nechapu proc teda vubec pise do topiku o kulturistice, kdyz ho to nezajima . |
Nahodou jsem tenhle topik otevrel a videl jsem tvuj post, tak jsem si dovolil napsat, ze vstavat kvuli tomu nebudu z duvodu vyse uvedenych. Omlouvam se, pokud jsem timto nejakym zpusobem zneuctil soutez Mr. Olympia. V tomto logu samozrejme koncim a protoze k teto soutezi opravdu nemam, co bych rekl, tak bych koncil, i kdyby pan Daymoon na muj post zbytecne hloupe nereagoval. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 16, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
no u mňa to vyzerá, že sa budem dovtedy učiť, hadam sa mi toto predsavzatie splní. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|