Možná se zopakuje rok 2008, kdy Jaye všichni pasovali na Mr. O ještě před začátkem soutěže jen na základě fotek z přípravy. A pak se "něco" stalo a bral to Jackson.
Kubaz máš pravdu, taky jsem se teď nad Brandonem pozastavil a některé ty pozy alá Arnold jsou vážně luxusní.
Jinak jsem sám, komu připadá, že Kai na jarních soutěžích předvádí lepší formu než na Olympii? Jakožto jeho velký fanoušek jsem teď smutný, že tu vodu nestáhnul na doraz, protože pak by šance na vítězství asi byla...
bohuzel bych si brandona dokazal predstavit , ze behem par let ze sebe udela obludu , takhle je super
zase nedelejte zavery, maj na zmenu formy 24 hodin, coz je fakt dost a nic neni jeste rozhodnuty, nebo snad jo ?... Kazdopadne ma Jay pech jak prase s tim bicakem. Kdo sledoval jeho karieru, jak se mu vsechno od zacatku darilo a ted ke koncu kariery tako blamaž
Koukám na záznamy semifinále, na které je odkazováno z MW a musím říct, že Kai se k mé radosti postupně zlepšoval, takže máš Hovnivále pravdu, na skutečný výsledek si počkáme (: A co je fajn, Kaie pořád osobně považuji za adepta na titul
edit - Kluci uvažuju, že si ráno přivstanu a budu na to koukat online. Ve 4:00 začíná finále Opet kategorie, nebo teprve Figure s 202kou? Rád bych se díval jen na Open.
_________________ "Champions are made, not born!"
Naposledy upravil Zacharo dne so září 17, 2011 3:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Možná si to Cutler rozmyslí s tím, že bude soutěžit. Ještě v přípravě, no spíš už v dietě, to video, co jsem viděl není zas tak staré, tak říkal, že je v nejlepším věku, co se týče pro bodybuilding a že se cítí velmi dobře a v nejlepší formě, jaké kdy byl. Ale možná to, co se teď děje kolem, tak tím vše přehodnotí a odejde ze scény dřív, než si myslel.
Svým způsobem je mi ho líto, ale pokud si do toho bicáku něco nastřelil, tak je to jen jeho vlastní chyba. Jsem jeho fanoušek, ale nejsem tím oslepený. Vidím to na Phila nebo Kaie. Někdo z těch dvou. Víc to tedy přeji už Philovi.
Ale podle semifinálových videí se mi nezdá, že by u Cutlera byl až tak razantní rozdíl mezi levou a pravou nohou. Co si myslím, že velmi kazí dojem oproti minulému roku, tak je akorát ten biceps a nevýrazná záda, masivní, ale bez hloubky.
je to zvlastni, tohle psal ten jeho kamos Dave co ho tam nataci a pomaha mu
I actually just went to go check up on him in his room now and HOLY CRAP! I cannot wait for tonight! You will understand soon why we are all so excited this year. 6 hours to go now!!!!
Better than 09and 01
I am leaving with Jay in about 1 hour for the pre judging, I will make sure to take some footage of that for you guys.
BTW we just went to go see Hany and he said, there's nothing left to do but to step on stage and KILL!
a pak postl tyhle fotky 4 hodiny pred zacatkem... Nedokazu rict, jesti to na te fotce ma taky, ale myslim, ze ne... Takze jestli se to opravdu stalo tesne pred vstupem na podium, tak to je fakt smula....
je to zvlastni, tohle psal ten jeho kamos Dave co ho tam nataci a pomaha mu
I actually just went to go check up on him in his room now and HOLY CRAP! I cannot wait for tonight! You will understand soon why we are all so excited this year. 6 hours to go now!!!!
Better than 09and 01
I am leaving with Jay in about 1 hour for the pre judging, I will make sure to take some footage of that for you guys.
BTW we just went to go see Hany and he said, there's nothing left to do but to step on stage and KILL!
a pak postl tyhle fotky 4 hodiny pred zacatkem... Nedokazu rict, jesti to na te fotce ma taky, ale myslim, ze ne... Takze jestli se to opravdu stalo tesne pred vstupem na podium, tak to je fakt smula....
Myslím, že už na té fotce 4 hod. před má ten bicák jaksik podlitý. A jsem zvědavý, co vyjde na veřejnost nebo, co sám prohlásí Jay, co to tam má :D myslím si, že i kdyby si tam něco nastřelil, tak řekne, že je to zraněné.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru