|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak bude vypadat první trojka Mr. Olympie? |
| 1. Phil, 2. Kai, 3. Jay |
|
25% |
[ 16 ] |
| 1. Kai, 2. Phil, 3. Jay |
|
20% |
[ 13 ] |
| 1. Jay, 2. Kai, 3. Phil |
|
1% |
[ 1 ] |
| 1. Kai, 2. Jay, 3. Phil |
|
1% |
[ 1 ] |
| 1. Jay, 2. Phil, 3. Kai |
|
19% |
[ 12 ] |
| Jiné složení... |
|
31% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dzardas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzardas

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 28, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
Dzardasi, to s tím Rhoden myslíš vážně? Zaprvý nabral neskutečně hmoty, za druhý fotky vpravo maj větší ostrost i světlo.
Tady tomu asi někdo nerozumí
To nic nemění na tom, že na 3. místo to letos stačit nebude, loni byl jako zjevení a laťku nastavil hodně vysoko, bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzardas

|
Zaslal: so září 28, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Dzardasi, to s tím Rhoden myslíš vážně? Zaprvý nabral neskutečně hmoty, za druhý fotky vpravo maj větší ostrost i světlo.
To nic nemění na tom, že na 3. místo to letos stačit nebude, loni byl jako zjevení a laťku nastavil hodně vysoko, bohužel. |
Tady je někdo frustrovaný z formy Kaie :D Ano nerozumím tomu, ty jsi totiš největší odborník :D ... Větší ostrost nemají, jen jsou focený dál. Zvětšil ruce a ramena.. naopak nohy nemá tak ostrý... Hufk
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 28, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
Jen chci upozornit ty, kteří si toho možná nevšimli, ale na stránce s přenosem jsou již nyní záznamy ze semifinále Women's physique, které v přenosu vůbec nebylo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne so září 28, 2013 8:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 28, 2013 8:33 am Předmět: |
|
|
| Dzardas napsal: | | jari napsal: | Dzardasi, to s tím Rhoden myslíš vážně? Zaprvý nabral neskutečně hmoty, za druhý fotky vpravo maj větší ostrost i světlo.
To nic nemění na tom, že na 3. místo to letos stačit nebude, loni byl jako zjevení a laťku nastavil hodně vysoko, bohužel. |
Tady je někdo frustrovaný z formy Kaie :D Ano nerozumím tomu, ty jsi totiš největší odborník :D ... Větší ostrost nemají, jen jsou focený dál. Zvětšil ruce a ramena.. naopak nohy nemá tak ostrý... Hufk |
když myslíš, jo strašně mě to vzalo, nevim co dál se mnou bude
O ostrosti mi můžeš vyprávět A máš pravdu, jsem větší odborník
|
|
| nahoru |
|
 |
Stiflik
|
Zaslal: so září 28, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
Kai mě teda zklamal .. čekal jsem teda větší,ostřejší monstrum .. _________________ ♥
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so září 28, 2013 9:04 am Předmět: . |
|
|
Já prostě nechápu jak někdo, kdo v každé póze připomíná kuličku místo Vtvaru a při most muscular je vypadající jako ropucha, může vyhrávat.. Měl by to brát Wolfik _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: so září 28, 2013 9:04 am Předmět: |
|
|
Lze si nějak vsadit na vítězství Mr. Olympie 2013?
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so září 28, 2013 9:05 am Předmět: . |
|
|
Všimli jste si při semifinálovém záznamu toho výrazu Ramiho? Ten chce vraždit !! _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 28, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
| 7eVen napsal: | | Lze si nějak vsadit na vítězství Mr. Olympie 2013? |
Někdy před dvěma lety jsem projížděl zahraniční sázkové weby a nikdy tam nic z kulturistiky nebylo. Navíc, teď by to bylo jednoduchý sázení, páč po predjudgingu můžeš v poho tipnout první desítku s maximálně jednou chybou
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so září 28, 2013 9:10 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Všimli jste si při semifinálovém záznamu toho výrazu Ramiho? Ten chce vraždit !! |
Asi mu ještě před vstupem na podium řekli, že letos to na topku ještě nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 28, 2013 9:13 am Předmět: |
|
|
K sázení, Oksana byla v semi až ve druhém vyvolávání a ve finále brala druhé místo. Nečekám překvapení v Open kategorii, ale rozhodčí to semtam dokážou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|