|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dan0
|
Zaslal: pá září 28, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jacob s. napsal: | | Jenže semifinále je stejně až zítra... A já to strašně přeju Ronniemu a při tom tak nějak tušim, že to nedopadne.... Ale fandim mu šíleně moc! |
možná jsem unavený z přeplněné Olympie v Brně a nákupů, ale jsem si téměř jistý, že semifinále začíná dnes v 18:30 jejich času, tzn. u nás asi ve 3:30, přičemž muži půjdou na scénu cca kolem 5... | No dufam ze nie o 5! DJ to odhaduje na 6 a ja sa tak chystam
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
zacina to v 7 vecer jejich casu coz je 3 rano tady, ale jsou tam jeste finale fitnessek a kulturistek a predpokladam, ze chlapy pujdou az na posled. A tak 3 hodiny bych tem babam dal... _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Dan0 napsal: | No dufam ze nie o 5! DJ to odhaduje na 6 a ja sa tak chystam |
hele ne ze me pak budes vinit dybych se sekl... | No niekto vinny musi byt nie Ale radsej si privstanem, nechcem to zmeskat aj ked mas moju doveru ze to bude nieco okolo tej 6
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:32 pm Předmět: |
|
|
Hele prosim vás. Co tedy bude v online přenosu od 3:30? Já jen jestli mam čekat, nebo se v klidu vyspat? Popř. jěště mě zajímá kdy bude semifinále a finále normálně muži. Díky.
Ronnie Big Ron Ronnie
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | Hele prosim vás. Co tedy bude v online přenosu od 3:30? Já jen jestli mam čekat, nebo se v klidu vyspat? Popř. jěště mě zajímá kdy bude semifinále a finále normálně muži. Díky.
Ronnie Big Ron Ronnie |
prece si to nenechas ujit! ja kdybych to mohl videt zive tak bych nespal treba tyden! vzdyt je to zazitek na cely zivot!
:) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | Teraz to DJ vysvetlil.O 3 30 zacinaju fitnessky, bodyfitnesky a kulturistika zeny respektive finale ci ako.A potom ide Predjudging muzov,cize semifinale a to ma zacat nieco okolo 6 hodiny rano nasho casu |
OK, díky. Já to celý nechtěl číst. Takže ráno vstanu na snídani, pustim si Olympii, pak posilka. Ach jo, škoda, že pak až zase za rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
buď už jsem ospalej nebo blbej ale kde si to pustíš??????
já chci taky _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
Nastavil sem si budik na 4:45 ... tak sem zvedavej :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | buď už jsem ospalej nebo blbej ale kde si to pustíš??????
já chci taky | Myslim za asi to druhe no nic.Hned prva strana a tam je online prenos a je tam odkaz na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | wescoast napsal: | Hele prosim vás. Co tedy bude v online přenosu od 3:30? Já jen jestli mam čekat, nebo se v klidu vyspat? Popř. jěště mě zajímá kdy bude semifinále a finále normálně muži. Díky.
Ronnie Big Ron Ronnie |
prece si to nenechas ujit! ja kdybych to mohl videt zive tak bych nespal treba tyden! vzdyt je to zazitek na cely zivot!
:) |
tahle olympie je od dob arnolda největší událost, věřím, že vidět to naživo by skutečně zážitek na celý život byl...
|
|
| nahoru |
|
 |
tribulis

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|