|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: so září 29, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
kde je ten Rühl?
Nenašel jsem jeho fotku, stačí odkaz, ať nezasíráme topic samými katastrofami
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rocky123456

|
|
|
dexter je peknej,je velikej ale ne abnormalne!a je pekne symetrickej,ale tu valchu ma suprovou,to asi bude se muset jeste hodne papat kasicek nez bude takovy bricho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
ronnie jak dycky plny usmevu,ze mu to patri a ted jeden vyraz jako porazenyho....skoda,ze to tak zahodil,
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: so září 29, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
Ako si vsimam tak toho roku tam je dost nedotiahnutych pretekarov so slabsiou formou
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
| Dan0 napsal: | | Ako si vsimam tak toho roku tam je dost nedotiahnutych pretekarov so slabsiou formou |
mi tam hlavně jako jeden z nejmín dotahnutejch přijde Jay....... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
| Žufan napsal: | Vidim to tak že je nejspiš uchvatil nějakej propagačni antidopingovej snimek natolik že si jej vzali k srdci a startuji letos jako natural bodybuildeři,hold zdravi vždy na prvnim mistě |
a nebo furáky a kyslíkové masky přijdou na řadu až na finále
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
to frei: co vůbec dělají ten den mezi sedmifinálem a finálem? mohl bys to tu zveřejnit ? čím víc tím líp  dík _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
Tak jsem projel všechny fotky,někde je ronnie stále famozní,jinde si nechal doma pulku zad  a vypadá tam mezi nima.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: so září 29, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
Este by som sa chcel spytat.Kazdy tu hovori ze je aj zajtra online prenos. Chcem vediet ci to je ako cele finale online? alebo ako?
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: so září 29, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Ptaky
|
Zaslal: so září 29, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Tak jsem projel všechny fotky,někde je ronnie stále famozní,jinde si nechal doma pulku zad a vypadá tam mezi nima.... |
jj záda stojí za prd, ale ty ruce má brutální
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|