|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Andrew
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
zapomen, Wolf ma sice vybornou formu, ale jasne ztraci v zadkach nohou, kazdopadne urcite ma podle meho na finale... _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
Zaslal: so září 29, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Co na to DJ? |
ja si hodnoceni necham az na uplny konec a na moji analyzu... _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so září 29, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
Sakra ten Ronnie asi nevyhraje  Ale stejnak si zaslouží obrovskej obdiv..udržet takovou fenomenální formu tolik let..nesmírnej respekt!Martinezzzz roczzz..Doufám,že Cutler nevyhraje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: so září 29, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
Jo ja vim, ale mne z pohledu laika, se libi nejvic, takhle by mel byt prezentovan kulturista...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
Martinez
Cutler
Coleman
D Jackson
a dal si netroufam tipovat _________________ Now we hangin behind the rope we V.I.P.
We do it
B.I.G.
Ain't no need to See I.D.
Thee entire scenery
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
Mě přijde Martinez zezadu lepší než Wolf, má více detailů na nohách a zadku... A krom těch lítek má Wolf i slabé břicho, třeba v bočních pózách je to proti Victorovi docela rozdíl a taky má hladký hrudník při side chest a Victor tam přece jen nějaký ten pruh má.... Podle mého vkusu je Martinez o kousíček lepší, zdá se mě osobně i o něco líbivější..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so září 29, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Lázič napsal: | | me pridou skoro vsichni tak nejak bez formy....a vubec ronnie..to je fakt zklamani...mrzi me to,pritom na vsech fotkach pred olympii vypadal skvele...ten letos nevyhraje ani kdyby se zblaznil...od kolika bude to vysilani finale?? |
človeče číťať a klikať myšou vieš,nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: so září 29, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
Je to tak Martinez má životní formu.
Nejlepší je, když dáte porovnat Ruhla a Wolfa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
1. Cutler
2. Martinez
3. Coleman
4. Jackson
5. Anthony
6. Wolf
Wolf super,udelal obrovsky kus prace
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
Mě přijde prostě jako nejlepší ze semifinále Martinez a nenechám si to vymluvit.... A moc rád bych, kdyby vyhrál..
1. Martinez, 2. Cutler, 3. Jackson, 4. Coleman, 5. Wolf... To mi přijde spravedlivé :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dan0
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | Mě přijde prostě jako nejlepší ze semifinále Martinez a nenechám si to vymluvit.... A moc rád bych, kdyby vyhrál..
1. Martinez, 2. Cutler, 3. Jackson, 4. Coleman, 5. Wolf... To mi přijde spravedlivé :-) | Tak pod toto by som sa podpisal aj ked strasne fandim Ronniemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so září 29, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so září 29, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
Zaslal: so září 29, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
tak vyzera ze Nitrix zmensuje kridla
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|