|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že to nedaj Jayovi, připadá mi z tech TOP adeptů asi nejhůř připravenej. Ronnie je takovej všelijakej (  ) každopádně má slabý záda, což mě hodně mrzí, protože ho to sráží opravdu hodně dolu. Asi bych mu to taky nedal, prostě už je za zenitem. Ale uvidíme jak to všechno dopadne _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bujdi

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so září 29, 2007 8:17 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Přesně to jsem psal výše. Podle mě jste ho rychle odsoudili. Uvidíme... |
Chalani tak kdy to bude ?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
já už chcu ať je 3:30 ať se na to můžu podívat a buď budu rád nebo se nas*ru a už budu mít prostě klid _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
Wolf má fantastickej poměr pas : ramena, je to fakt nádhera. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Bujdi

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:35 pm Předmět: |
|
|
Prekvapil ma Wolfov chrbat.Ked dal biceps s predu,alebo zo zazadu nic.Ale,ked ho roztiahol,krasa.Letisko.Vyska,sirka.Ani si neviem predstavit,ked bude dalej naberat hmotu,aky bude velky. Ked
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
No,moc hodnoceni a soutezeni nerozumim,ale zda se mi,ze jedine,co ma Jay lepsi nez Ronnie jsou nohy.... -a tam zase nema tu vysekanost. Ruce,prsa,to ma vsechno ronnie vetsi a vysekanejsi.
Zada-Ronnie hlubsi,Jay sirsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: so září 29, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | No,moc hodnoceni a soutezeni nerozumim,ale zda se mi,ze jedine,co ma Jay lepsi nez Ronnie jsou nohy.... -a tam zase nema tu vysekanost. Ruce,prsa,to ma vsechno ronnie vetsi a vysekanejsi.
Zada-Ronnie hlubsi,Jay sirsi... |
Nohy?
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: so září 29, 2007 9:28 pm Předmět: ... |
|
|
moj laicky odhad :
Jay - zda sa mi ze nejako stiahol boky nie je taky siroky na bokoch ako minule inak velmi dobry
Ronnie - stabilna kvalita i velkost , nemyslim ze je lepsi ako minule roky
Gustavo - som prekvapeny je objemovy ako svina
Victor - asi najkrajsia a najvyvazenejsia postava
Dexter - velmi kvalitny ale nie najlepsi
Denis - jednoznacne najvacsie prekvapenie Olympie
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so září 29, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Číča napsal: | No,moc hodnoceni a soutezeni nerozumim,ale zda se mi,ze jedine,co ma Jay lepsi nez Ronnie jsou nohy.... -a tam zase nema tu vysekanost. Ruce,prsa,to ma vsechno ronnie vetsi a vysekanejsi.
Zada-Ronnie hlubsi,Jay sirsi... |
Nohy? |
Oprava,chtel sjem rict vetsi
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: so září 29, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
a kdo podpori ceskou kulturistiku a pojede se podivat na zavody napr do Hradce nebo do Opavy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so září 29, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
a kdy to je? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so září 29, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | a kdo podpori ceskou kulturistiku a pojede se podivat na zavody napr do Hradce nebo do Opavy? |
ale tohle je silne ot
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: so září 29, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
jen jsem chtel dat podmet k zamysleni.Jaky ze je to fanousek ktery se zajima o to co nikdy nemuze dosahnout a na realne cile ktere jsou jen par kroku od neho se neraci ani podivat.Proste tento stav me mrzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so září 29, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
já do Opavy jedu...
A kdo tu českou kulturstiku dělá? Kulturistika potřebuje tzv. "promo", potřebuje zpopularizovat, zlidštit...
Jenže ačkoliv si tě vážím, zrovna ty děláš pravý opak tím, že kulturistiku naopak od lidí co nejvíc oddaluješ a děláš z toho sport pro skupinčičku zasvěcených, což je podle mě špatně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|