!!!Mr.Olympia07!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 45, 46, 47  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!!  Úvodní stránka -> Soutěže -> !!!Mr.Olympia07!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo podle vás letos vyhraje Olympii?
Ronnie Coleman
63%
 63%  [ 87 ]
Jay Cutler
36%
 36%  [ 51 ]
Celkem hlasů : 138

Autor Zpráva
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak fanousku Yude procetl jsem si tve prizpevky a rekl bych ze jsi jeden z nejplatnejsich clenu.Samy odborny a poucny prizpevek:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jarousek

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co k tomu vsemu co tu zas je napsane, snad jen ach jo...
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

itachy ty jsi kulturista,ze vis jak se na ne lidi divaj?Nebo jen mluvis o tom jak ridit auto aniz by jsi nekdy drzel volant..Jarouskujen kratime cas nez zacne finale:-)
JPS

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
itachy ty jsi kulturista,ze vis jak se na ne lidi divaj?Nebo jen mluvis o tom jak ridit auto aniz by jsi nekdy drzel volant..Jarouskujen kratime cas nez zacne finale:-)

Kdy presne zacne , prosim ale v ceskym case.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tusim ze 3.30.nerad bych se ale pletl.
JPS

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
ItachiUchiha
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:

Ne,jen netovej zvanil...
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

az budes opravdovy kulturista na kterem to je i videt tak treba poznas jak se na ne lidi divaj.Vis narozdil od tebe vim o cem mluvim..
gorgar calidor

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty Frei nebere mě zatím telefon. Fakt nekecám!!! Mára ví o čem mluvím.
Tebe beru ale ty mě ne. To je ten problém.
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opäť Cutler, chce to zmenu...Ronniemu to nedajú, museli by byť blázni
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to je dost blby nekoho otravovat kdyz si uziva atmosfery okolo Olympie..nech ho v klidu.
gorgar calidor

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to blbý. Sam mě řekl že mu mám volat. A 3 vipky jsem od něho měl na tuto Olympii můj problém je že jsem posranej z letadla
cz.petab

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ItachiUchiha napsal:
Kolik chodilo lidi pred x lety pravidelne cvicit do posilovny?Kolik chodi ted ?Je to srovnatelny pocet?Clovek co chodi pravidelne cvicit a ma aspon minimalni znalosti stravovani pochopi a oceni praci kulturisti tisickrat vic nez Franta Pepu na vesnici s lahvacem v ruce rvouci Goool

Kulturista=narkoman?Kdyt clovek poradne kulturistu nepozna tak jak ho muze srovnavat s narkomanem ?Pro obycejny lidi je kulturista=nabusenej chlap!! Tj ta sladka nevedomost ,to ze ne kazdej clovek co je velkej a chodi do posilovny je a muze byt kulturista...treban a koupalisti ,kdyz vidis nekoho fakt velkyho ,tak prvni co si lidi reknou ,tj kulturista ,ten musi makat od rana do vecera a ne tj kulturista,ten je napichanej jak jezek Myslim ze mam ve svete mladych malinko lepsi prehled nez ty a muzu ti rict,ze neska uz se na kulturisty lidi NEDIVAJI PRES PRSTY a NEUKAZUJI SI NA NE (az na extremy jako ruhl) prstem...a to je PRINOS!!!PRINOS pro tvuj sport...konec uz se nevyjadruju,bez tak tvuj pristi vzkaz bude at se probudim takze du spat !

Itachi, Itachi. Před lety (před r. 89) lidi cvičit nechodili protože komerční posilovny neexistovaly. Do posilovny si buď chodil v rámci sportovní přípravy jako člen nějakého oddílu nebo pokud jsi měl štěsti tak jsi měl nějakou domáci (v bytě, sklepě, kolárna v paneláku atp.).
Mimochodem, zdá se mi že dnes chodí cvičit míň lidí než třeba v 1. polovině 90. let (samozřejmě dneska je děcek míň a možnosti jak trávit čas víc) a i ti co chodí se mi zdají méně zapálení než tenkrát, respektive skladba lidí ve fitku je jiná.
A co tak vím, tak pro velkou většinu lidí se kulturista pořád rovná nasypanej (nezapomínejme že pro běžnou veřejnost jsou AS vnímány prakticky na stejné úrovni jako drogy) bezmozek, kterej se rád předvádí naolejovanej v miniplavkách - patologická kombinace exhibicionisty a narcisty. Bohužel řekl bych že ani spousta lidí co pravidelně cvičí ani nemá ponětí o sportovní kulturistice, pochybuju že 90% kondičně cvičících lidí v posilovně pozná nějaké naše kulturisty.
Mimochodem, k tomu boxu, jak si psal "Jak to bylo s boxem,pred nekolika desitky let se tomu jeste rikalo sporto rohovnicky ,a kdyz jsi nekomu rekl ze neco takovyho delas tak si tukal na celo a rikal,tj blazen ze do sebe necha mlatit pro nic za nic" Pokud vím tak byl hodně populární už přinejmenším mezi oběma světovými válkami, samozřejmě tenkrát nebyla televize, která nesmírně příspěla k popularizaci (zpřístupnění masám) a zkomerčnění prakticky všech sportů. Ono ani o moc dřív to čemu dneska říkáme sport neexistovalo.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gorgar calidor napsal:
Není to blbý. Sam mě řekl že mu mám volat. A 3 vipky jsem od něho měl na tuto Olympii můj problém je že jsem posranej z letadla

Hele a to číslo na Ronnieho mi pošli pm..sám to sním radši proberu....
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so září 29, 2007 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
ItachiUchiha napsal:
Kolik chodilo lidi pred x lety pravidelne cvicit do posilovny?Kolik chodi ted ?Je to srovnatelny pocet?Clovek co chodi pravidelne cvicit a ma aspon minimalni znalosti stravovani pochopi a oceni praci kulturisti tisickrat vic nez Franta Pepu na vesnici s lahvacem v ruce rvouci Goool

Kulturista=narkoman?Kdyt clovek poradne kulturistu nepozna tak jak ho muze srovnavat s narkomanem ?Pro obycejny lidi je kulturista=nabusenej chlap!! Tj ta sladka nevedomost ,to ze ne kazdej clovek co je velkej a chodi do posilovny je a muze byt kulturista...treban a koupalisti ,kdyz vidis nekoho fakt velkyho ,tak prvni co si lidi reknou ,tj kulturista ,ten musi makat od rana do vecera a ne tj kulturista,ten je napichanej jak jezek Myslim ze mam ve svete mladych malinko lepsi prehled nez ty a muzu ti rict,ze neska uz se na kulturisty lidi NEDIVAJI PRES PRSTY a NEUKAZUJI SI NA NE (az na extremy jako ruhl) prstem...a to je PRINOS!!!PRINOS pro tvuj sport...konec uz se nevyjadruju,bez tak tvuj pristi vzkaz bude at se probudim takze du spat !

Itachi, Itachi. Před lety (před r. 89) lidi cvičit nechodili protože komerční posilovny neexistovaly. Do posilovny si buď chodil v rámci sportovní přípravy jako člen nějakého oddílu nebo pokud jsi měl štěsti tak jsi měl nějakou domáci (v bytě, sklepě, kolárna v paneláku atp.).
Mimochodem, zdá se mi že dnes chodí cvičit míň lidí než třeba v 1. polovině 90. let (samozřejmě dneska je děcek míň a možnosti jak trávit čas víc) a i ti co chodí se mi zdají méně zapálení než tenkrát, respektive skladba lidí ve fitku je jiná.
A co tak vím, tak pro velkou většinu lidí se kulturista pořád rovná nasypanej (nezapomínejme že pro běžnou veřejnost jsou AS vnímány prakticky na stejné úrovni jako drogy) bezmozek, kterej se rád předvádí naolejovanej v miniplavkách - patologická kombinace exhibicionisty a narcisty. Bohužel řekl bych že ani spousta lidí co pravidelně cvičí ani nemá ponětí o sportovní kulturistice, pochybuju že 90% kondičně cvičících lidí v posilovně pozná nějaké naše kulturisty.
Mimochodem, k tomu boxu, jak si psal "Jak to bylo s boxem,pred nekolika desitky let se tomu jeste rikalo sporto rohovnicky ,a kdyz jsi nekomu rekl ze neco takovyho delas tak si tukal na celo a rikal,tj blazen ze do sebe necha mlatit pro nic za nic" Pokud vím tak byl hodně populární už přinejmenším mezi oběma světovými válkami, samozřejmě tenkrát nebyla televize, která nesmírně příspěla k popularizaci (zpřístupnění masám) a zkomerčnění prakticky všech sportů. Ono ani o moc dřív to čemu dneska říkáme sport neexistovalo.

btw. ten pohled lidí na kultíky dle mého vychází taky z toho,že vypadají sami jako hovna a jednoduše závidí a hledají jak si obhájit svou závist, a duševní lenost.pohodlnost....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!Mr.Olympia07!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 45, 46, 47  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: