|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | | Hlasování je pouze o Ronniem a Jayovi. Jiná možnost nepřichází v úvahu? |
v žádném případě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Freimen napsal: | a čím se natírají? mořidlem na dřevo ??? |
ve statech se nepouziva Dream Tan, ale bud barva Pro Tan, nebo Jan Tana Tanning. Oboje jsou ve spreji a natiras nekolik vrstev v dnech pred soutezi takze v den souteze uz mas barvu na sobe. Vypada to velmi tmave a chova se to jako opaleni, takze nikde se nemuzes otrit a nechat smouhu. Je to naprosto suche a vydrzi to jeste dost po soutezi, pokud to nebudes smyvat. |
jo aha, takže to je spíš v rámci toho, aby bylo na place čisto, to chápu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
Preju to vic Jayovi, byl uz mockrat druhej za Ronem, tak doufam ze letos titul obhaji. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jo aha, takže to je spíš v rámci toho, aby bylo na place čisto, to chápu... |
presne tak. Ono je to jak kde. nektere staty to maj, nektere ne. Profici maj svobodu co vim. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
Ještě by se mohlo v tomto topicu uvést pro úplnost místo a doba konání hlavní soutěže, popř. připojit countdown.
Něco jsem našel na www.mr-olympia.eu. _________________ Na co se soustředíme, to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
semifinale dnes 7 vecer mistniho casu
finale zitra 7 vecer mistniho casu
zacinaj zensky takze buh vi kdy prijdou chlapy na radu.... _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Brave napsal: | Ještě by se mohlo v tomto topicu uvést pro úplnost místo a doba konání hlavní soutěže, popř. připojit countdown.
Něco jsem našel na www.mr-olympia.eu. |
jééé, kde jsi to našel? To jsem nevěděl, že existuje pímo taková stránka!
Co je countdown?
Nevím, kde se soutěž koná ani v kolik, ale jde prý o soutěž v kulturistice nebo jak se to píše...........
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Brave napsal: | Ještě by se mohlo v tomto topicu uvést pro úplnost místo a doba konání hlavní soutěže, popř. připojit countdown.
Co je countdown?
Nevím, kde se soutěž koná ani v kolik, ale jde prý o soutěž v kulturistice nebo jak se to píše........... |
Hehe, styd se ty fando. Dyk to tu uz visi skoro tyden. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Freimen napsal: | | Brave napsal: | Ještě by se mohlo v tomto topicu uvést pro úplnost místo a doba konání hlavní soutěže, popř. připojit countdown.
Co je countdown?
Nevím, kde se soutěž koná ani v kolik, ale jde prý o soutěž v kulturistice nebo jak se to píše........... |
Hehe, styd se ty fando. Dyk to tu uz visi skoro tyden. |
to douglasi nemyslíš vážně, že ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Daniel-James dne pá září 28, 2007 1:25 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
+ film a hooodne dobrej _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 28, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|