|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo podle vás letos vyhraje Olympii? |
| Ronnie Coleman |
|
63% |
[ 87 ] |
| Jay Cutler |
|
36% |
[ 51 ] |
|
| Celkem hlasů : 138 |
|
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne září 30, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | to DJ : ale ty tou pokličkou myslíš zákulisní intriky, ne ???
A ty v analýze závodu nebudou, tak bys nám je mohl prozradit teď |
Tak tak čakáme netrpezlivo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Aratan2

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
Já si totiž hoši myslím, že DJ má výsledky dopingových kontrol a pořadí se bude dodatečně měnit! Ostatně jako na všech ostatních soutěžích, byť amatérských, které pořádá IFBB! A bude to jak na letošní TdFrance!!! Kdepak, přísnost muší bejt! :)))))))))))))))))))))))))
A propó, dáme tady dohromady nějakou kačku a uděláme si v ČR Profi grand prix, kde jako rozhodčí vydelegujeme místní znalce! A bude to naprosto objektivní! Jste pro?:))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | Já si totiž hoši myslím, že DJ má výsledky dopingových kontrol a pořadí se bude dodatečně měnit! Ostatně jako na všech ostatních soutěžích, byť amatérských, které pořádá IFBB! A bude to jak na letošní TdFrance!!! Kdepak, přísnost muší bejt! :)))))))))))))))))))))))))
A propó, dáme tady dohromady nějakou kačku a uděláme si v ČR Profi grand prix, kde jako rozhodčí vydelegujeme místní znalce! A bude to naprosto objektivní! Jste pro?:)))))))) |
Samozrejme jako vzdy v poslednich sesti letech dopingove testy nebyly, ale jde me spis o akce v ramci zajisteni Cutlerova titulu. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
Mně hlavně nejde moc přes rozum, že je vubec legislativně povolený, aby závodník byl pod smlouvou hlavního sponzora soutěže
edit: představte si podobnou situaci u nás v hokeji nebo fotbale _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
DJ: Já vím:))))))
Kde se točí čím dál tím více peněz, tam jsou tlaky!
Každopádně se těšíme na tvé porovnávačky a pak si tady na foru vyhlásíme svého vítěze, koupíme mu "Studentskou" a ty mu jí pošleš, ju?:))))
Jsem pro mléčnou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 30, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dokoukal záznam finále, naprosto mě uchvátil Wolf a s těmi jeho lýtky to zas nevidím tak špatně! Akorát jak je běloch, je to víc vidět:) Jsou i tací, co bez lýtek tu Olympii vyhráli a ne jednou! Moc s tím asi neudělá, byť bych si přál opak! Zato poměr pas - ramena naprosto excelentní! Má hmotu, ale je ještě i elegantní a jeho břicho (na rozdíl od jiných ho má jak vosa) s rukama za hlavou nemá chybu!!! A jiné a jiné:)Asi jsem zaslepen, ale je to příjemná změna v tom poli hroudiček nebo skřítků:)
Jinak Viktor opravdu v těch čelních pózach nějak "ztrácí"nohy, z boku a zezadu OK! Moc jsem chtěl aby vyhrál, bohužel, což se tady asi tedy dozvíme, vyhrál Jay, který se mi vůbec nelíbil! Velkej, ale detaily chyběly!!!
Je to prostě v hajzlu!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
:)),to nemělo chybu, bylo to na roztřískání hokejky o jeho tvrdou palici:) Naprosto to zvrátilo průběh utkání a ať mi někdo povídá o jejich profesionalitě! Takové Nagano mě stálo při pohledu na výkon taktéž US rozhodčího v semifinále a finále (jeden a ten samej!!!) několik roků života a na pár dnů i hlasivky:)))
Jo, svět je už delší čas o něčem jiném než o rovnováze, spravedlnosti a všehomíru:))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
saleb

|
Zaslal: ne září 30, 2007 9:51 pm Předmět: |
|
|
jinak jen tak pro zajimavost kdyz date na youtube vyhledat " Ronnie Coleman Retires From Mr. Olympia " tak se pod tim skryva video s celym tim zaverecnym ronnieho proslovem je to krasa
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne září 30, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
Diky pekny videjko. Ronnie je asi silne verici clovek. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 30, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Diky pekny videjko. Ronnie je asi silne verici clovek. |
vždyť se modlí před každým jídlem, na Olympii i s celým doprovodem (viz. Relentless)...Ale to je dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|