|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:35 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Douglas napsal: | Jo a ještě jsem chtěl dodat, že na medajlové matche se do té hospody doufám podívám. | To já vždycky pořádám hromadné párty u mě doma. To je teprve atmoška!!! |
jj doma to je nejlepsi nervou ti do toho zmrdi co neznas naskladas hromadu jidla atd.... super.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dome-V

|
Zaslal: st květen 02, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
Vy****na canada , hotovy losery, do prdele , proc-prooc-proooc musi mat horsi tym vac stastia  .Sudi urcite hulil  , kua sak faul Doana na kapusa mal byt na 110% 2+10min. (To nas asi swedi sceli vratit tu prehru z vlanajska).Prominte, ale prrezivam to trochu  , asi si pojdem zacvicit... .Ale aj tak sme boli lepsi tym _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Vy****na canada , hotovy losery, do prdele , proc-prooc-proooc musi mat horsi tym vac stastia .Sudi urcite hulil , kua sak faul Doana na kapusa mal byt na 110% 2+10min. (To nas asi swedi sceli vratit tu prehru z vlanajska).Prominte, ale prrezivam to trochu , asi si pojdem zacvicit... .Ale aj tak sme boli lepsi tym |
Ále, chleba se bude lámat až ve čtvrtfinále, zatím jde o to se rozehrát a nzranit.
Bte, byl to pěkný hokej. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Vy****na canada , hotovy losery, do prdele , proc-prooc-proooc musi mat horsi tym vac stastia .Sudi urcite hulil , kua sak faul Doana na kapusa mal byt na 110% 2+10min. (To nas asi swedi sceli vratit tu prehru z vlanajska).Prominte, ale prrezivam to trochu , asi si pojdem zacvicit... .Ale aj tak sme boli lepsi tym |
Bylo v zapase neco zajimaveho? Nedival sem se.
btw. kdy a s kym hraje CR, je to uz rozhodnute? nejak ty media nesleduji
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dome-V napsal: | Vy****na canada , hotovy losery, do prdele , proc-prooc-proooc musi mat horsi tym vac stastia .Sudi urcite hulil , kua sak faul Doana na kapusa mal byt na 110% 2+10min. (To nas asi swedi sceli vratit tu prehru z vlanajska).Prominte, ale prrezivam to trochu , asi si pojdem zacvicit... .Ale aj tak sme boli lepsi tym |
Bylo v zapase neco zajimaveho? Nedival sem se.
btw. kdy a s kym hraje CR, je to uz rozhodnute? nejak ty media nesleduji |
Zítra hrajeme s Němci, teď nevím jestli už brzo odpoledne, nebo až večer.
Zajímavá byla hlavně ta přestřelka a Marek Uram;-). _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | mirio napsal: | | Douglas napsal: | Jo a ještě jsem chtěl dodat, že na medajlové matche se do té hospody doufám podívám. | To já vždycky pořádám hromadné párty u mě doma. To je teprve atmoška!!! |
jj doma to je nejlepsi nervou ti do toho zmrdi co neznas naskladas hromadu jidla atd.... super. |
Doma to má taky svojí atmosféru, zvlášť na takovejch těch sídlištích, panelák vedle panáláků, když dáme ve finále góle, a celý sídliště se otřese v základech a ještě 5 minut duní ozvěna. to mam moc rád, v tu chvíli, když vim, že celej národ sedí přibytej na prdeli u televize jako jeden muž.
Ale mam rád i atmosféru v hospodě. vim o čem mirio, mluví taky nemam rád ty znalce co si slintaj do piva, ale tak když tam du tak s tim počítám, tyhle lidi dou mimo mě. já tam du se svojí partou přátel se bavit. Ale miluju ten rachot když dáme gól.
Hokej je pro mě srdcová záležitost.
Narozeniny,výročí, silvestr a mistroství světa v hokeji sou jedinný události, kdy prostě du a zleju se.
a vlastně ještě olympiáda a světovej pohár. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
S němcama hrajeme v šest.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Suhlas s Douglasom, pekny hokej. Ked sme dostali na 4:2, uz som myslel ze to balime a to sme to este otocili na 4:4. Skoda, ze sme to este v zaverecnych minutach neskorigovali, kedze sme tlacili do poslednej chvile  Takze 5:4. Skvely, skvely Uram a to jeho miesto v time bolo podrobene kritike.
Rozhodca mal obcas divne rozhodnutia, ale v 1. a druhej tretine boli chvile, ked hrala len Kanada a nasa obrana jej davala volny priestor pred branou. Vysledok nespadol z neba, ideme dalej _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
prave tych americanov neviem ci zajtra dame.Slaba regeneracia demotivacia..... ostava verit _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: st květen 02, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
no tak zajtra hrame s USA, potom hrame s CESKOM, a za tym s bIELORUSKOM.... poviem pravdu neverim ze cechov dame,ale snad uz tu povestnu smolu premozeme...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st květen 02, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
Staci sa dostat do stvrtfinale.....radsej Cechov teraz, ako potom, aj ked nie je vylucene, ze sa este neskor stretneme  V kazdom zapase plati, ze ak vyhrame, tak vyhral lepsi a ak prehrame, tak zvitazil sportovy duch _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st květen 02, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | no tak zajtra hrame s USA, potom hrame s CESKOM, a za tym s bIELORUSKOM.... poviem pravdu neverim ze cechov dame,ale snad uz tu povestnu smolu premozeme... |
to neni smůla :-)) _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|