prohráli neprohráli-budme hrát finále s ruskem -vím to
Nepíše se mi to lehce, ale myslím, že budem rádi, když si s nima zahrajeme ve čtvrtfinále.:- (
Kua, Silva, Arona, Crocop a teď tohle, svět už není co bejval.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nepíše se mi to lehce, ale myslím, že budem rádi, když si s nima zahrajeme ve čtvrtfinále.:- (
http://youtube.com/watch?v=2nQdOVmxxlA&mode=related&search
nech boze da, nech boze da ...
Hm.. pekne by to bolo pocut zasa .No ale k dnesku ->nehrali sme najhorsie, ale ani najlepsie, vieme hrat aj zodpovednejsie. No Musime uznat ze Cz mali nie najpelsi tym, ale ani my .No a Cechmanek v niektorych momentoch chytal bravurne, ale niekedy mi pripadal ako keby okostuval rusku vodku <-v celku priemerny zapas
_________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
Wanderlei se vrati, musi
Jak říkáš musí, teď jsem četl nějaký rozhovor a říkal, že je letos připravený nejlíp za kdoví kolik let.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
d_grim: nehodnotil sem obsah, ale samotnou hudbu a nemyslim si, že kdybych znal ten kontext jak říkáš, tak by se mi začala líbit.
ahola: aha, já právě myslel, že u vás je ta situace lepší.
sem smutnej, když přemýšlim nad našema vyhlídkama do budoucna. Asi je pravda, že sme namlsaní naší zlatou érou a chtěli by sme každej rok zlatou medaili. Vždycky přijde nějakou ten útlum, ale já se obávám, že v budoucnu to bude trochu dlouhodobější charakteru a nebude to o štěští nebo spíš o smůle, ale protože na to už nebudeme mít.
Každopádně sem rád, že sem tohle zažil:
a taky MS 1999,2000,2001a vídeň 1996 kde to všechno začalo.
Saaakraaaaa, snad zejtra pude o všechno. Rozejetá a odpočatá Kanada vs. Unavený český tým v krizi.
Naděje umíra poslední.
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
Este si dovolim jeden maly odkaz - m4l: nakoniec mozno dobre, ze si siel na to Nabuko A uz som radsej ticho
tak sem se vratil nabuko naprosto super (nikdy bych nerek ze se mne bude libit opera...) ale obsadil jsem lozi sednul si na jednu zidli na druhou natahl nohy pod sakem sem propasoval chlebicky a piti takze jsem jen jedl pil a mnel zavreny oci a poslouchal.... fakt to byla pohoda....
*koukam ze hokej spatnej....no tak zejtra mrknu jak nas rosleha kanada a bude po mistrovstvi---
Este si dovolim jeden maly odkaz - m4l: nakoniec mozno dobre, ze si siel na to Nabuko A uz som radsej ticho
tak sem se vratil nabuko naprosto super (nikdy bych nerek ze se mne bude libit opera...) ale obsadil jsem lozi sednul si na jednu zidli na druhou natahl nohy pod sakem sem propasoval chlebicky a piti takze jsem jen jedl pil a mnel zavreny oci a poslouchal.... fakt to byla pohoda....
*koukam ze hokej spatnej....no tak zejtra mrknu jak nas rosleha kanada a bude po mistrovstvi---
uff,tak to bych si taky nechal libit .prehledl jsem,kde jste byli?
d_grim: nehodnotil sem obsah, ale samotnou hudbu a nemyslim si, že kdybych znal ten kontext jak říkáš, tak by se mi začala líbit.
aha ty hodnotis hudbu v hymne
nazor orchestralneho znalca...
podla mna len "prudis" a blbe poznamky o hymne by si si mohol odpustit ci sa ti paci alebo nie
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Este by sme mohli rozoberat statne znaky a koruhvy.....
Co sa tyka hudby, mne sa najviac paci z tohoto hladiska ruska hymna (ma dakto dobry link?). Je taka....hymnicka, pompezna.....
citace:
.no tak zejtra mrknu jak nas rosleha kanada a bude po mistrovstvi---
My sme cakali, ze nas rozslahate vy - a aha ho - prkvapko na svete. Este nie je nic rozhodnute.
aha ty hodnotis hudbu v hymne
nazor orchestralneho znalca...
podla mna len "prudis" a blbe poznamky o hymne by si si mohol odpustit ci sa ti paci alebo nie
k tomu přece nepotřebuju být znalec,abych mohl říct co se mi líbi a co ne.
Napsal sem, že nesnášim když prohrajem se slovákama,ne protože bych mi vadili jako národ, ani hráči v týmu, nic proti nim, ale (kromě prohry i samotný) mi vždycky nakonci ta hymna rve uši. to je celý, tak nevim proč mi tu vnucuješ nějakej historickej kontext,atd. - to má co za význam?Opravdu to tu nemusíš obhajovat, já vám ji přeci neberu :-), jenom se mi nelíbí.
Este by sme mohli rozoberat statne znaky a koruhvy.....
Co sa tyka hudby, mne sa najviac paci z tohoto hladiska ruska hymna (ma dakto dobry link?). Je taka....hymnicka, pompezna.....
citace:
.no tak zejtra mrknu jak nas rosleha kanada a bude po mistrovstvi---
My sme cakali, ze nas rozslahate vy - a aha ho - prkvapko na svete. Este nie je nic rozhodnute.
add. naše šance
Vzhledem k tomu že sme postoupil z prvního místa ze skupiny, tak teď máme stejně bodů jako vy, ke klidu nám stačí bod s Kanadou. pokud ta osmifinálová krize bude pokračovat a prohrajme, tak bude záležet na zápase německo : bělorusko, kde musí bělorusko vyhrát.
Naposledy upravil Hefaistos dne ne květen 06, 2007 8:31 am, celkově upraveno 1 krát
no mne zas ta ceska nepripada nejaka lubozvucna, z pohladu melodie taka onicom, nema nijake vyrazne ozivovacie prvky jak nudna pesnicka...ale hodnotim to ako nezainteresovany clovek nikomu nechcem ublizovat len vravim ako sa mi zdala po prvom vypocuti, po viacerych pusteniach by sa mi mozno zapacila, nehovoriac o tom ze keby som bol cech tak by sa mi pacila tak ako teraz slovenska,hodnotim len vypocutie melodie, nie texty, leitmotiv a podobne okey? takze nemajte teraz skarede poznamky na mna
AJ ked trocha oneskorene, ale predsa KONEČNE!!!!!!! :))
..Aj ked si myslim ze by ste nad kanadov mohli zvytazit, pretoze ta hnusna kanada mi uz ide na city. ..A najma tie vyroky aky su oni squely a ake maju predzapasove reči
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru