|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Douglas napsal: |
Absolutně nejlepší je ovšem Golonka i když to není přímo komentátor, ten má přehled, nadhled (i podhled). Takového spolukomentátora bych u nás taky rád viděl.. |
Myslím že Hosták nebo Kyslík to je exratřída co se týče spolukomentátorství. |
Pravda, Kyselu mám taky moc rád. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | jewix napsal: | | Douglas napsal: |
Absolutně nejlepší je ovšem Golonka i když to není přímo komentátor, ten má přehled, nadhled (i podhled). Takového spolukomentátora bych u nás taky rád viděl.. |
Myslím že Hosták nebo Kyslík to je exratřída co se týče spolukomentátorství. |
Pravda, Kyselu mám taky moc rád. |
Jj.....Kysela by to klidne odkomentoval sam a ani tam nepotrebuje nikoho do dvojce :) Hostak je sice nekdy az moc chytrej na muj vkus, ale hokeji rozumi vyborne a celkem tam zapada.
A take mne udivuje jakych drobnosti oni si dokazou nekdy vsimnout.
A z hlavnich komentatoru nemusim moc Dusika, protoze mne prijde, ze ty zapasy tak neproziva jak treba Robert Zaruba a to mne tam chybi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
mirio
OK, v pohodě. Já se v tomhle shoduju s m4l, mě jako trenér nesedí, očividně i některým našim top hráčům, ale to co sem napsal předtim je čiště muj názor, takže když napíšeš že je to blábol, tak dost možná, já to nevim, je to jen muj pohled vycházející z posledních událostí v repre (Turín, Riga).
Poslední dva roky se rozdělila ta top skupina na
ČR, Slováky, Kanadu, Rusko, Finsko a Ameriku
a pak se vyčlenila ještě jedna extra třída pro Švédy. Co ty předvedli na posledních velkých turnajích, to bylo ještě o pár koňskejch mil dál než ostatní velmoci. Nicméně teď bych jim zase tolik nevěřil.
Jako vlastenec nejvíc věřim našim.
Ale taky bych si vsadil na SLováky že dojdou daleko (jakožto to tým s nejvíce hvězdama z NHL) a na Rusy jakožto domácí, který se budou chtít vytáhnout a taky trochu smazat ten průser s Petrohradu. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
Naposledy upravil Hefaistos dne pá duben 27, 2007 2:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
add. komentátoři, pro mě je Hosták takovej "hokejovej Bosák". :-)
Kolikrát, když sme po třetině prohrávali sem měl vztek, že sem to chtěl přepnout, ale on mě vždycky nakopl tim je ho optimismem, že sem si řekl "vždyť to neni tak špatný".
Mam vlastně rád všechny komentátory. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
tip na výsledek:
ČESKO 4 : 2 BĚLORUSKO. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | tip na výsledek:
ČESKO 4 : 2 BĚLORUSKO. |
Taky bych to tak nejak videl....do 55. minuty to bude 2:2 a pak dame nahodnej gol a nakonci to nekdo posle do prazdny
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | mirio
OK, v pohodě. Já se v tomhle shoduju s m4l, mě jako trenér nesedí, očividně i některým našim top hráčům , ale to co sem napsal předtim je čiště muj názor, takže když napíšeš že je to blábol, tak dost možná, já to nevim, je to jen muj pohled vycházející z posledních událostí v repre (Turín, Riga). | Opět nemůžu souhlasit (já se z toho snad nevyhrabu!!! :-) ). Já fakt nevím o žádném hráči, který by o něm řekl něco špatného.
Podle mě za trenéra jednoznačně mluví výsledky a ty Hadamczik prostě má. A to i s odepisovanými hráči.
Tady se zřejmě neshodnem, no...
|
|
| nahoru |
|
 |
jarousek

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
najviac ma stve ze nam bude chybat budaj z colorada, s tym brankarom by sme to dotiahli daleko, teraz je vo velmi dobrej forme
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
Zatím všechno vychází, USA, Fini, naši vedou,akorát čt 2 nejede  a doufám, že rusáci dají 6 gólů. Nevíte někdo o přenosech na netu? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska kapalo, snad zítra zaprší _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | Tak dneska kapalo, snad zítra zaprší |
s kym se hraje zitra??? jak to slo nasim? bohuzel jsem v praci takze
|
|
| nahoru |
|
 |
Shari

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
YESSSSSS  YESSSSSS  ..letos to vidim do finale..ostatne jako kazdym rokem _________________ "...teplý český mladý svale..."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|