MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nagano bylo na tom s časama ještě hůř, jaký to byl zážitek! Kdo se chce dívat, bude vstávat, ostatní... :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
YUD

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Nagano bylo na tom s časama ještě hůř, jaký to byl zážitek! Kdo se chce dívat, bude vstávat, ostatní... :-)

Já ti nevim, Nagano bylo od 5 od rána, to je něco jinýho, než se budit v 1. Ale myslím, že snad budou rozumní a ty důležitý zápasy budou dávat v rozumných časech. Přece jen kvůli Evropě.
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
mirio napsal:

Já ti nevim, Nagano bylo od 5 od rána, to je něco jinýho, než se budit v 1. Ale myslím, že snad budou rozumní a ty důležitý zápasy budou dávat v rozumných časech. Přece jen kvůli Evropě.

No na to bych moc nespolehal, ta jedna hodina po pulnoci tady bude asi neco jako vecer tam, takze finale apod bude spis po te pulnoci....
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
YUD

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
YUD napsal:
mirio napsal:

No na to bych moc nespolehal, ta jedna hodina po pulnoci tady bude asi neco jako vecer tam, takze finale apod bude spis po te pulnoci....

No ale když se podíváš, tak některý zápasy sou tam v 7 večer, tak věřím (nebo teda spíš doufám ), že vyřazovací boje už budou v tomhle čase.

Jinak nebylo by špatný zaříznout Kanadu na jejím ledě, co?
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Co se týče repre a jejich výsledků jsem optimista vždycky. Hokej, to je pro mně srdcovka (ani fight se nechytá...) a na Kanadu už se strašně moc těším.

K těm gólmanům - přál bych si Vokouna, Hniličku a trojka už není tak důležitá. Tam je to na zvážení. Možná Mensator (ale nemá moc mezinárodních zkušeností) nebo Svoboda (ten pozici trojky dobře zná).

Mrzí mě, že nepojede David Výborný - i když mu sezóna moc nevyšla, on je doslova ikonou naší reprezentace a na MS hrál vždy skvěle, ať už mu to v klubu šlo více, či méně. Škoda, je to obrovský srdcař...

Mirio: Souhlasim s tebou, hokej to je sport nad všechny, ačkoliv sem ho nikdy nehrál, neumim ani pořádně bruslit, tak je to pro mě sport NO1, pak dlouhá mezera a až pak bojový sporty, u mě samozřejmě box.

Dougu: Předběhl si mě tento víkend sem chtěl tenhle topic založit, ale co

články ze seznamu ohledně MS:
add Vokoun
http://hokej.sport.cz/clanek/128427-vokoun-by-chtel-na-ms-musi-ale-ziskat-souhlas-floridy.html

První MS po x letech bez Výborného
http://hokej.sport.cz/clanek/128369-vyborny-se-omluvil-na-hokejove-ms-nepojede.html

Možné posili z NHL se tenčí...
http://hokej.sport.cz/clanek/127947-na-mistrovstvi-sveta-nebudou-ani-f-kaberle-a-olesz.html

Další seznam hráčů, kteří tým neposílí
http://hokej.sport.cz/clanek/128054-ceskou-reprezentaci-na-ms-neposili-ani-martinek-s-vasickem.html

Konečný seznam bude zveřejněn ve čtvrtek. Počítám, že tradičně bude jen několik málo hráčů z NHL, Marek z Ruska taky nepřijede.

Na tohle MS se těším především proto, že doufám, že bude Hadamczikovo poslední a pak už uvolní trenérské místo někomu jinému.
Musel sem si trošku postěžovat, ale teď doopravdy:

Co si budeme říkat, co do posil z NHL, ale i z jiných lig na tom budeme bídně, ale to mě vůbec nijak netrápí, naopak jak už se několikrát ukázalo, nepotřebuje tým plný hvězd, ale tým, který bude dobře pracovat jako celek a držet při sobě. A z tý extraligový základny, která se vykrystalizovala na euro hockey tour nemam uplně nejhorší pocit.

Každopádně bych byl strašně rád za Vokouna, nebo za Haška :-), Hnildu ani Čechmánka prosím ne-e!!!

add extraliga) Letošní ročník byl jedním z nejlepších vůbec, vyrovnaný od začátku až do konce, až poslední zápas před play-off se rozhodovalo o posledních třech do před kola play-off a všichni tak byli ve hře kromě beznadějně poslendího ústí, které stejně vystřídá Boleslav z I. ligy. Kvalitativně, co do atraktivity, napínavosti a prestiže šla naše liga letos dost nahoru. Když vypadne Litvínov, tak vždycky fandim Slávii, takže sem maximálně spokojen.

Naposledy upravil Hefaistos dne pá duben 18, 2008 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Blackmoon

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky už se dost těším. Posledních pár let mě hokej vůbec nezajímal, ale nedávno jsem viděl jeden zápas z naší play-off a zase mě to opravdu chytlo a díval jsem se na všechna semifinále i finále.

Jinak vy, co sledujete NHL, jak to děláte? Na netu nebo si to nahráváte v tv?
agnez

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem chtěl založit podobný topic.No škoda te obrany,nebýt těch zranění a podělávek že Kubino.Mohli jsme mít snad nejlepší obranu s celého MS.Kubina,Kuba,T.Kaberle,F.Kaberle,Špaček.No aspon že může T.Kaberle letos neuvěřitelných 45asitnecí.Kuba se Šmídem taky dobrý.Doufám že se přidá Židlický,střelec od modré, s Nashvillme asi na Detroti stačit nebudou.

V útoku je škoda Havláta,Marka,Bulise všichni musí na operaci s ramenem. Olesz taky nejede a Výborný po 13letech taky ne..Ale dobře vypadaj Hanzal s Vrbatou,Irgl se taky pekně rozehrál.S extraligy bych bral 100% Kumstát Skuhravý,ti sou na puku a na Úzkém ledě skvělí.Mohli by je ještě doplnit,Erat,Hlaváč s Nashvillu.Eliáš asi s Jersey taky vypadnou,ale u něho si myslím že nebdue chtít na MS.

Do brány snad Vokoun.Hniličku nemusím,ten vždycky dokáže pustit takovou blbost...Ale jako dvojka určitě pojede.Trojku bych dal Pince nebo Mensátora,ten je sice mladý ale zachytal už finále extraligy,docela slušně.
dzordn2

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
dzordne2, kolik sportů sleduješ? Nebo aby byl seznam kratší, které nesleduješ?

No, ještě bych si tu s vámi mohl možná trochu rozumně popsat o fotbale, možná maličko o basketu- ten už podle svého nicku a obrázku pod ním sledovat prostě musím...
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slovenska vyprava nevyzera zatial nic moc, aspon z toho co som pocul...no co, vypadnut snad nevypadneme, na sledovanie hokeja aj tak nemam teraz cas, aspon si usetrim nervy...
vird

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
slovenska vyprava nevyzera zatial nic moc, aspon z toho co som pocul...no co, vypadnut snad nevypadneme, na sledovanie hokeja aj tak nemam teraz cas, aspon si usetrim nervy...

no myslim ze slovenska reprezentacia je cim dalej horsia. naopak uroven domacej ligy myslim stupa.
teraz co ukazovali ten predpripravny zapas no nic moc az katastrofa. cize moc nadeje na tento rok nevkladam
esprit

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

treba verit:) ktovie kolko mladych talentov sa ukaze, pomerne dost hracov je z europy, pravda z NHL minimum.. no som zvedavy. a dufam teda ze nie len nemecko bude pod nami v nasej skupine:)
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Heh, no ja to nechtel rikat nahlas...

Ostatnim se omlouvam, ze jsem to zalozil prvni, ale patek v praci...znate to...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
YUD napsal:

Heh, no ja to nechtel rikat nahlas...

Ostatnim se omlouvam, ze jsem to zalozil prvni, ale patek v praci...znate to...

tak tam nezapomeň, až začne mistrovství, udělat tipovačku (anketu) jako každej rok.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Na tohle MS se těším především proto, že doufám, že bude Hadamczikovo poslední a pak už uvolní trenérské místo někomu jinému.
No ty aby sis nerýpnul. :-) V tomhle se neshodneme, ale pal to čert.

Repre tenhle rok vypadá slušně, jsem fakt zvědav.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hefaistos napsal:
No ty aby sis nerýpnul. :-) V tomhle se neshodneme, ale pal to čert.

Repre tenhle rok vypadá slušně, jsem fakt zvědav.

:-)))) Já sem to právě ještě přeformuloval do mírnější podoby, než bych normálně řekl, právě s ohledem na tebe, pač vim, že si tady se neshondem, tak sem to krotil. Už sem si říkal, jak to že nereaguješ :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: