|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho tipujete na cekového vítěze turnaje? |
| Francie, Itálie |
|
5% |
[ 3 ] |
| Argentina, Brazílie |
|
44% |
[ 26 ] |
| Anglie, Nizozemsko |
|
15% |
[ 9 ] |
| Německo |
|
13% |
[ 8 ] |
| Uruguay, USA |
|
3% |
[ 2 ] |
| Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny) |
|
6% |
[ 4 ] |
| Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras) |
|
10% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | V!per ...neplet si pojmy s dojmy, myslel jsem to jako nadsázku blbečku
PS : od ted už jen příspěvky od fotbalu, kdo to poruší je homosexuál ok? |
tak ale tady to chces ciste abys tady nemel sracky a u Techna to zasiras sam a este provokujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
70mMyW!53 ...provokace na tvou osobu byla ovšem oprávněná  ...ale i tak se ti omlouvám
PS : zkusil si někdy IQ test?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | 70mMyW!53 ...provokace na tvou osobu byla ovšem oprávněná ...ale i tak se ti omlouvám
PS : zkusil si někdy IQ test? |
Jo a proc by mela byt opravnena?
IQ test sem si delal asi 2x ve skole a vysledek byl vpoho, ale presne body uz si nepamatuju, jestli si myslis ze jsu tupy tak to ne, ty moje ulety mam od te doby co sem fetoval. Zkus si nekolik let pichat pernik a do toho hulit travu, myslim ze i na tobe by to zanechalo negativni dopad at uz na psychice nebo jinde.
btw: lysohlavky tomu taky nepridaji XD
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jako ta fotka kde ma ty mini kratasy a oholene nohy je moc gay,ale presto ma porad dobrou postavu,takovou ktera se libi zenskym,tim bych to uzavrel.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil JOga dne st červen 16, 2010 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | 70mMyW!53 ...seš tady na foru už víc jak rok, a za tu doby jsem stihl nejenom já zaznamenat, že neustále se zde prezentuješ nepříliš hezkou vlastností, a tou je bohužel u tebe demence
| 70mMyW!53 napsal: | | ty moje ulety mam od te doby co sem fetoval. Zkus si nekolik let pichat pernik a do toho hulit travu, myslim ze i na tobe by to zanechalo negativni dopad at uz na psychice nebo jinde. |
tím seš nejen pro mě od ninějška sračka, smažky a fetáky vyloženě nesnáším |
To je ovsem spatny, takovy lidi kteri neumeji odpustit nebo pochopit pokud dotycny uz nic nebere a snazi se zit normlane bez drog zas nesnasim ja, btw: bude to 2,5 roku co abstinuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
tak jaká dneska? já věřim Uruguayi. tým mají kvalitnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | | tak jaká dneska? já věřim Uruguayi. tým mají kvalitnější |
JAR bude chtít dnes podat solidní výkon, přeci už se jedná o druhý zápas ve skupině, a jejich první match skončil remízou, rozhodně se v tomto zápase nevyplatí obou mančaftům chybovat. A kdo je papírově silnější tady nehraje až tak silnou roly, viz dnes Španělsko - Švýcarsko
Thorius. o kulturistiku se bližším okem nezajímám, a ani nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
[quote] PS : ještě se chlubit že seš bývalej feták je fakt cool hele. [quote]
A ja se tim nechlubim, vsichni to tady vi, protoze se to tady jednou resilo v jinym topicu, myslim ze marihuana a posilovani. JA sem ti chtel jen vysvetlit proc su na tom tak jak su, protoze uz me to sere to vase neustale upozornovani a narazky, navic myslim ze to ze me nenapadne dat co neznam do googlu neni projevem demence.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne st červen 16, 2010 7:45 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Medek napsal: | | tak jaká dneska? já věřim Uruguayi. tým mají kvalitnější |
JAR bude chtít dnes podat solidní výkon, přeci už se jedná o druhý zápas ve skupině, a jejich první match skončil remízou, rozhodně se v tomto zápase nevyplatí obou mančaftům chybovat. A kdo je papírově silnější tady nehraje až tak silnou roly, viz dnes Španělsko - Švýcarsko
Thorius. o kulturistiku se bližším okem nezajímám, a ani nechci |
Otázka je jestli na to JAR má.. polde mě nemá kvalitu ani kdyby sebevíc chtěli
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | nenapadne dat co neznam do googlu neni projevem demence. |
Ale možná by to bylo lepší. .)
Jak třeba JOga napsal, že Messi je dios, tak jsem si našel, že v argentině se mluví španělsky. Tak jsem si dal španělsko-český slovník a zjistil, že dios je bůh. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | tím seš nejen pro mě od ninějška sračka, smažky a fetáky vyloženě nesnáším |
Myslis ze kdyby tvoje dite spadlo do drog tak ho budes nesnaset? A nereaguj ze se mu to nemuze stat, protoze to se muze stat uplne kazdymu. Ja ted fetaky taky nesnasim a vzdycky se jim vyhybam co nefetuju, ale nastesti si uvedomim ze to jsou lidi stejen jako my a vzdycky muze byt sance ze prestanou a budou zas vpohode a normalni lidi jako my a lidmi byli aji nez zacali drogy brat.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne st červen 16, 2010 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Jak stišit vuvuzely? vstřelit domácím gol. Po golu Uruguaye tam nachvilku zapanovalo ticho, že by byl slyšet spadnout špendlík
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|