|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: po červenec 02, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | | Bara napsal: | | prcekja napsal: | | Bara napsal: | | prcekja napsal: | ono yggu žádná ženská není úplně spokojená se svojí postavou a prsama víš ? to je marnej boj . |
Důležitý je,že je spokojenej ten komu se chce líbit,ne? |
to nemusí být bezpodmínečně pravda někde jsem četla že ženy se malují a oblékají nikoli kvůli mužům ale ostatním ženám....a cosi pravdy na tom bude |
Aha.Já to bral podle sebe a asi to bylo špatně.Já vše co dělám,dělám kvůli jedné osobě .Co si o tom myslí ostatní je nedůležité. |
to jsou ale hezký motivace |
Tomu i pevně věřím,protože na to jediném mi záleží. *a08*Taky věřím,že ta osůbka to ocení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po červenec 02, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | prcekja napsal: | | Bara napsal: | | prcekja napsal: | ono yggu žádná ženská není úplně spokojená se svojí postavou a prsama víš ? to je marnej boj . |
Důležitý je,že je spokojenej ten komu se chce líbit,ne? |
to nemusí být bezpodmínečně pravda někde jsem četla že ženy se malují a oblékají nikoli kvůli mužům ale ostatním ženám....a cosi pravdy na tom bude |
Aha.Já to bral podle sebe a asi to bylo špatně.Já vše co dělám,dělám kvůli jedné osobě .Co si o tom myslí ostatní je nedůležité. |
Já taky....kvůli sobě ....a vždy to náležitě ocením
Fuj...to bylo vůči matince, bratrovi, dcerunce a psům hnusně egoistické
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaverious

|
Zaslal: út červenec 03, 2007 6:26 am Předmět: photos |
|
|
Naposledy upravil Xaverious dne út červenec 03, 2007 6:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaverious

|
Zaslal: út červenec 03, 2007 6:48 am Předmět: katka |
|
|
Divil by ses ale ta prvni fotka photoshop skoro nevidela :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaverious

|
Zaslal: út červenec 03, 2007 6:54 am Předmět: katka |
|
|
Vzdyt Ti rikam ze upravena neni ....co blbnes ? To Ti mam dovezt Katku osobne ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 03, 2007 7:05 am Předmět: . |
|
|
prvá fotka, nádhera
druhá až na tie tangá, nerobí to každému pekný zadoček,hlavne keď je mierne lopezovský/vlastná skúsenosť  / _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 7:37 am Předmět: |
|
|
Xaverious: tak sem koukl na Katčiny stránky a co jsem nezjistil, vypadá to že seš její marketingový důvěrník  Takže takhle to je záměrná propagace.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt červenec 05, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
mohla by trosku zamakat na tech rukach
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 11:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|