|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirďas

|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:08 pm Předmět: |
|
|
| mirďas napsal: | | Diana napsal: | Hustý prasátko, co? A ta paní, to je taky reprezentační vzoprek populace včera jsem to dostala mailem, tak se musím podělit. Já se smála, až mi tekly slzy... |
to je hroznýýýý.Chudák borec.Kdyby nebyl máslo tak vyhópne a da ji pořádnou do mixny
baba jedna |
Jaký chudák?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
| mirďas napsal: | | Diana napsal: | | mirďas napsal: | | Diana napsal: | Hustý prasátko, co? A ta paní, to je taky reprezentační vzoprek populace včera jsem to dostala mailem, tak se musím podělit. Já se smála, až mi tekly slzy... |
to je hroznýýýý.Chudák borec.Kdyby nebyl máslo tak vyhópne a da ji pořádnou do mixny
baba jedna |
Jaký chudák? |
No a néééé.dyť seděl na betli a házel augle do knížky.Pak dojde ňáká vyzobaná slunečnica a dá mu do ringle.
Koukal na ni jako by mu nechtěla dát najíst |
Však on jí to oplatí na Velikonoce
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
| mirďas napsal: | | Diana napsal: | | mirďas napsal: | | Diana napsal: | Hustý prasátko, co? A ta paní, to je taky reprezentační vzoprek populace včera jsem to dostala mailem, tak se musím podělit. Já se smála, až mi tekly slzy... |
baba jedna |
Jaký chudák? |
No a néééé.dyť seděl na betli a házel augle do knížky.Pak dojde ňáká vyzobaná slunečnica a dá mu do ringle.
Koukal na ni jako by mu nechtěla dát najíst |
a co s takovým zjevením chceš dělat ?? mydlit mydlit a mydlit :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
Zaslal: st březen 12, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
chudák.Tak s ním cítím.Já bych to nevydržel a dostala by loket :-)))) _________________ Lepší mrtvý než druhý
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: st březen 12, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
OT: Nevíte někde co je s Jitkou Harazímovou, asi mně ukamenujete ale dlouho sem o ni neslyšel, su BB neználek. _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | mirďas napsal: | omlouvám se holkám co se jim to líbí,ale to je tragedie |
máš právo na svoj názor, ALE je to topic o svalnatých ženách, nepáči NECHOĎ tu
si ako množstvo Slovákov, čo vkuse nadávali na Mojsejovcov, ale VKUSE na to čumeli |
Jojo holka,je to můj názor,ale je treba si prečítat to co jsme si tady psali.Poté se ti jako množstvo SLOVAKOV zapne mozek a možná to pochopíš,že prostě hodnotím ty svalnate dámy.Nezajímá mě naco ti vaši slováci čumí a prosím tě,nesrovnávej mě s něma.Nic proti těmhle ženám nemám.Prostě dokázali makat a makat aby vypadali takhle.Klobouk dolů,ale některé jsou nehezké.Každý máme právo vyjádřit svůj názor,protože u nás to je povolené,víííš.Tak prosím tě přečti si všechny příspěvky a potom můžeš házet na monitor tak velké a statečné slova _________________ Lepší mrtvý než druhý
|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
Zaslal: st březen 12, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 6:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: čt březen 13, 2008 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|