|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janca.lt

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Xaverious

|
Zaslal: po březen 24, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
Trosku nam pribrala no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
mirďas

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po březen 24, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
| mirďas napsal: | | lucynqa napsal: | tak toto je zakryti jen toho nejdulezitejsiho
mellisa Dettwiller
|
pěkná fotečka.moc moc |
Tak tohle se mi absolutně nelíbí .
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po březen 24, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | citace: | | Tak tohle se mi absolutně nelíbí . |
Furt vypadá jako ženská, co? |
Jo, kde?
Tohle je prostě věc vkusu...nechtěj abych ti tu vypočítával co se mi na ní nelíbí
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po březen 24, 2008 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
katrink
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Xaverious napsal: | Muscle woman :)
[/img] |
Takhle bych to Kačce moc přál! tohle je bohužel zatím jen photoshop... Ale časem to tak bude! |
Abych to uvedla na pravou miru, tak original je tohle
moc nechapu lidi, co zvetsujou svaly ve photoshopu, tohle byl samozrejme joke, jeden znamej z ciziny si proste takhle hraje....nechapu ho, ale kdyz ho to bavi, proc ne....jinak bych se nebranila tomu, kdyby to takhle vypadalo doopravdy:D
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
katrink: eee takhle jsi pekna holka tamto by uz pekne nebylo (vim ze ti muj nazor je asi nekde ale ...:D)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
trošku som nepochopila kam sa uberáš, fotky vyzerali zo súťaže, že si bodyfitneska, momentálne objem až na kulturistiku a zaznamenala som aj súťaž v tlakoch _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
katrink
|
Zaslal: po březen 24, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | trošku som nepochopila kam sa uberáš, fotky vyzerali zo súťaže, že si bodyfitneska, momentálne objem až na kulturistiku a zaznamenala som aj súťaž v tlakoch |
planuju letos soutezeni v NABBE, ale buh vi jak to bude, pze lezim doma ctvrtej den s horeckama a jsem na antibiotikach: (takze priprava na houby...
a co se tyce tlaku....to povazuji jen jako zpestreni:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 25, 2008 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|