|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
ja bych to shrnul asi tak, ze jsou takovy, kterym se libi mega kozy (dragon) a takovy, ktery radsi maly (ja) a tyhle 2 skupiny se nikdy neshodnou ani si to nevysvetli .. .)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | ja bych to shrnul asi tak, ze jsou takovy, kterym se libi mega kozy (dragon) a takovy, ktery radsi maly (ja) a tyhle 2 skupiny se nikdy neshodnou ani si to nevysvetli .. .) |
Ja zase nerikam, ze se mi libi megakozy ... na tom sem ujizdel ve 13 ... Spis tak lepsi trojky - ideal ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
co je spatnyho na mrdaní chlapu? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ZanyK napsal: | | BUFU napsal: | A pak jsou ty co maj třeba dvojky - což sice jsou větší jak moje, ale.... Když má třeba čtyřky, tak to už je zase jiná třída...
Pak má člověk jinou než se čtverkama a prostě mu tam něco chybí, i když třeba není plochá |
To by se dalo v tom pripade rict i o muzich, cim vetsi, tim lepsi, ale ja si stejne myslim, ze na velikosti nezalezi , coz plati i u zen |
Myslim, ze rozdil mezi 5cm a 20cm je svinsky poznat...
To stejny jako nulky kozy a ctyrky kozy ... ale neda se to srovnavat... |
No poznat se to sice da, ale i tak si stale myslim, ze na velikosti nezalezi, spis mi unika k cemu jsou chlapum velky prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
Jsou ženy, kterým sluší malá prsa a stejně tak jsou ženy, kterým sluší prsa větší... Taky mám rád větší a plnější, ale nedávno jsem se zamiloval do drobnější slečny, která má stejně velké prsa jako já a nic jiného že jsou nádherné ode mne neuslyšíte (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | ja bych to shrnul asi tak, ze jsou takovy, kterym se libi mega kozy (dragon) a takovy, ktery radsi maly (ja) a tyhle 2 skupiny se nikdy neshodnou ani si to nevysvetli .. .) |
ale ako sa kto narodil, taký bude, pokiaľ neinvestuje do umelín, veľa sa s tým nedá, šťastie, že sú na svete typy mužov ako mysH, potom budú zadané aj tie menej obdarené _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:11 pm Předmět: |
|
|
yazi :  to je aspon otázka
Zacharo : to přejde  Já to mám ted podobně (naštěstí je má větší) a právě proto jsem napsal ten můj "poznatek"
maria : máš pravdu _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
Takže mě se libí malé prsa jen protože jsem zamilovaný  ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | | mysH napsal: | | Black Dragon napsal: | | Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... |
se mrdaj kozy? aha to jsem nevedel .. diky |
Jo rika se tomu mezi kozy ... ale kazdopadne zenska bez koz neni zenska, ale chlap ... |
K těm prsům : učinil sem zajímavé odhalení... Když člověk jednou zkusí větší prsa, tak už nece menší. Respektive mu tam tak nějak "něco" chybí.
Myslím to upřímně.
|
Mrdam mladou zezadu, chytnu ju za vlasy anebo za kozy...samosrejmost...
Odjakziva sem razil zasadu, ze holka musi mit vetsi kozy nez ja... |
...pokracuj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | | mysH napsal: | | Black Dragon napsal: | | Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... |
se mrdaj kozy? aha to jsem nevedel .. diky |
Jo rika se tomu mezi kozy ... ale kazdopadne zenska bez koz neni zenska, ale chlap ... |
K těm prsům : učinil sem zajímavé odhalení... Když člověk jednou zkusí větší prsa, tak už nece menší. Respektive mu tam tak nějak "něco" chybí.
Myslím to upřímně.
|
Mrdam mladou zezadu, chytnu ju za vlasy anebo za kozy...samosrejmost...
Odjakziva sem razil zasadu, ze holka musi mit vetsi kozy nez ja... |
...pokracuj... |
Nehonis u toho, ze ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
neverím a nie som sama _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|