mně se líbí, že se Kačka chová pěkně ke starším lidem. Třeba jak se s tou starší paní hladí a tak. To je hezký. Určitě by jí pomohla i s nákupem, kdyby bylo třeba.
mně se líbí, že se Kačka chová pěkně ke starším lidem. Třeba jak se s tou starší paní hladí a tak. To je hezký. Určitě by jí pomohla i s nákupem, kdyby bylo třeba.
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
PV: Když se ještě vrátím k té zvýšené hladině hormonů, nemyslíš si, že to je nějaké známka talentu?
KK: No, to mi říkaj známí. Ať jsem vlastně ráda, že to tak mám. Že spousta lidí to do sebe hází uměle a já to mám od přírody.
No tak toto napsat na forum, které se týká kulturistiky a tedy tam nechodí naprostí joudové a ještě dát do názvu článku že na rovinu mi přijdě poněkud... trapné??
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Treba je to pravda, taky mam ve svem okoli lidi s rozhozenymi hormony (jmenovite treba moji pritelkyni). Nicmene pokud chce nekomu tvrdit ze nesype tak bych se ji asi vysmal az bych plakal
No tak toto napsat na forum, které se týká kulturistiky a tedy tam nechodí naprostí joudové a ještě dát do názvu článku že na rovinu mi přijdě poněkud... trapné??
a je tady vyhlášení nového nejstupidnějšího výroku ve světě kulturistiky cz/sk , katka kýptová se dostala na první místo , pakosta se ale stále drží s jeho kontaminovaným kuřetem na druhé pozici..
a je tady vyhlášení nového nejstupidnějšího výroku ve světě kulturistiky cz/sk , katka kýptová se dostala na první místo , pakosta se ale stále drží s jeho kontaminovaným kuřetem na druhé pozici..
No, tak jednak jsou to dvě věci ... jestli sype teď, a jestli sypala tenkrát. To druhé je asi otázka, protože Chlumský by jen tak nikomu s poz.vzorkem milost nedal.
Druhá věc je ta, že pokud to chápu , jsou kultíci, pokud chtějí do profi u nás lehce v prdeli. Amatérská IFBB je testovaná (soutěže plus monitoring u repre??) a NABBA je cesta do nikam, jak ostatně sama K píše (a ukázalo se to třeba u Bureše). Takže pokud někdo chce k profi do Států, musí se tam nějak dostat ... řekněme přes Arnold Cl. To je ale soutěž IFBB, a naše IFBB (Svaz) ti musí přihlášku posvětit. AC sice testovaná není, ale když někde budeš vykřikovat jak to tam pereš, tak okamžitě přilítne Chlumský, otestuje tě (pokud to neodmítneš), Svaz ti bude muset místo štemplu na přihlášku dát flastr, a jsi v prdeli.
Tohle totiž není problém BB jako sportu (tam je to na top úrovni jasné), ale IFBB, která u profi doping neřeší, ale u amatérů ano ... takže vlastně po lidech chtějí, aby byli čistí, ale když budou dost dobří aby se dostali k profi, tak si pak můžou začít sypat jak chtějí. Větší debilita ve sportu snad neexistuje ...
Navíc k tomu připočtěme náš skvělý osvícený nový zákon. Takže k sypce by se u nás ofiko přiznal fakt jen magor.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ja to tu davam jen pro zajmavost ne ze bych vsemu veril
Každopádně je to zajímavý... Znám tolik lidí co to nemají v hlavě v pořádku a z toho rozhovoru mám dobrej pocit - už proto že Kačka to očividně v hlavě v pořádku má...
Ja to tu davam jen pro zajmavost ne ze bych vsemu veril
Každopádně je to zajímavý... Znám tolik lidí co to nemají v hlavě v pořádku a z toho rozhovoru mám dobrej pocit - už proto že Kačka to očividně v hlavě v pořádku má...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru