|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | mi ta její fotka vůbec nevadila. | přidávám se, nebylo na té fotce zhola nic zlého :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
A já se nikam nepřidám, protože jsem zas nic neviděl _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tak sice se mi ta fotka líbila, ale radši si to tady namodeluju s kočkou na živo, než abych si to ukládal z netu. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Trošku nechápu to povzdvižení. V tomhle topicu bych fotky podobného ražení čekal. Katushka asi ráda trošičku provokuje, ale za sebe můžu říct, že mi ta její fotka vůbec nevadila. |
No, já si zase říkám, že když už sem tedy někdo nějakou fotku jebne, tak by měl být dost frajer na to, ji tu nechat .... tohle mi přijde poněkud ... noooo ... řekněme nešťastné.
Jinak fotka sama o sobě samozřejmě nevadí žádná, byť jsem tuto neviděl, navíc, pokud se někomu nějaká holka nelíbí, snadná pomoc...nedívat se na ni. Pokud ji tedy nemá doma _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
No, ta diskuze, co se tady strhla, by mně asi taky rozhodila. Takže já se ani nedivím, že je foto pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
 slečna napíše to co napíše /mám svalnatý nohy a nic s tím nenadělám/ a jako důkaz svého tvrzení sem hodí fotku, na které stojí nahatá, v lodičkách, s hadrem omotaným okolo stehen, takže z těch noh není skoro vůbec nic vidět. Nikde jsem nenapsal, že mi to vadí, jen mi to přišlo srandovní (no a hlavně self-promo, ale ať si každý dělá co chce).
Hodil bych odkaz na tu fotku, protože byla myslím i v její galerii, ale značně to promazala. Asi byla trochu nervózní z toho, že jí nikdo nenapsal do profilu pochvalné komentáře a měla potřebu to dát sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
Sakra taky mi to uniklo, nemate ji nekdo na disku?:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Katushka sa postavila "chlapsky" k veci
Pre mna je to pohlad z kategorie prijemnych....
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Katushka: Nebyla nahodou rec o lytkach? _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|