Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ty tři pr.... celkem zbytečnejch doplňků a šperků taky nic moc neříká. Přijde mi, že se celkem rozjel trend mladejch mírně řečeno povolenejch holek, který sice maj gelový nehty, atd., ale už jsou docela z formy-v tak mladém věku. Byl jsem s kamarádkou na bazénu a pak nechtěla jít na kafe, protože neni namalovaná, přičemž stejně vypadá k nakousnutí
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to vidim tak, že by 90 % dnešních holek mohlo trochu míň řešit debility typu nehtíčky, namalování, účes a jakou maj kabelku a naopak o trochu víc se zaměřit na to, aby jim z krásnýho značkovýho trička nelez rozteklej báchor a velkej zadek.. Mně to prostě přijde hrozně ubohý, když na jednu stranu někdo strašně řeší vzhled, ale přitom má postavu, se kterou já bych nevylez ani před barák s košem a je línej s tím něco dělat..

Naposledy upravil Saint-Jimmy dne po prosinec 20, 2010 2:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katushka

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Taky to vidim tak, že by 90 % dnešních holek mohlo trochu míň řešit debility typu nechtíčky, namalování, účes a jakou maj kabelku a naopak o trochu víc se zaměřit na to, aby jim z krásnýho značkovýho trička nelez rozteklej báchor a velkej zadek.. Mně to prostě přijde hrozně ubohý, když na jednu stranu někdo strašně řeší vzhled, ale přitom má postavu, se kterou já bych nevylez ani před barák s košem a je línej s tím něco dělat..

je pravda, že je takových plno, ale nemusí to být ani takové pipky..dost puberťaček a dětí má šílenou postavu a to si nesou problémy do budoucna..
je moc sladkostí a málo pohybu
Woko_O

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohyb by byl..ale oni nechtej..vetsina dospivajicich se nechce moc hejbat..Hlavni je poradne hulit,chlastat kazdej vikend a bejt hrozne cool kdyz nic nedelam..Jako prosim..taky si zajdu na akci a sem tam se napiju..ale bez pohybu nebo nic nedelani bych to rozhodne nevydrzel..
Diana

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má 16ti letá neteř přišla ze školy s tím, že jen 1/3 dívek chodí na tělocvik. Když jsem se ptala, proč nechodí i ostatní, tak mi řekla, že je to nebaví a že jsou po tělocviku unavené...........
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Má 16ti letá neteř přišla ze školy s tím, že jen 1/3 dívek chodí na tělocvik. Když jsem se ptala, proč nechodí i ostatní, tak mi řekla, že je to nebaví a že jsou po tělocviku unavené...........

....a vymlouvají se na zdravotní problémy a musí chodit na kryplák (cvičení na škole pro ty, co nemůžou kvůli zdr. problémům docházet na regulérní tělocviky), to je hrozný . Beztak je nejlepší, aby dítě ODMALIČKA nějakou formou sportovalo, dělalo nějaký sport závodně. To je hrozně důležitý pro jeho další vývoj. Těmto dětem se pak nemůže stát, že by se jim nechtělo cvičit, chodit na tělocviky, vymlouvat se na zdr. problémy, protože jsou na fyz. zátěž odmalička učeni.
Sory z spam.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BMW-fan napsal:
P.S. a ty ženské si přitom obvykle nekurví zdraví, jako mnozí z nás...
ne nekurvi si zdravi vetsina dnesni mladeze? Tim stylem zivota chlast/cigara/fast foody/ nula pohybu ? Co myslis , ze s tim telem bude ve 40ti ? Kdyz to telo nedostava nic dobryho a jen ho clovek bombarduje srackama, tak driv nebo pozdejc rekne a dost... Hlavne ty mlade generace sou na tom hodne spatne, za 30 let to bude samej kripl ...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zastávám názor, ať si dělá kdo chce, co chce.... protože mě tj upr**le a zajímám se jen o sebe.

Každopádně situace ve školství, kdy tělocviky holek stojej zaprd a cvičí jich ani ne půlka (loni sem maturoval, vím o čem mluvím), to je napováženou... buď by měly dostávat Nka a na konci roku si udělal pěkně komisionárky a nebo bych jim prostě dal z tělocviku trojku a bylo by. Však všichní víme, jakou kondici dneštní lidstvo má....
Mimochodem, jedna věc... narazil jsem na takovou dost "funny věc". Loni po maturitě jsem viděl asi 5 holek ze třídy po dvou měsících na jednom fotbalovém turnaji, kam nám šly fandit.
1 zůstala stejná - dělá občas sport, florbal a korfbal. Druhá přibrala z nějakých 60ti kilo tak na 70, třetí tak z 80 na 95 :D a další dvě viditělně ve tvářích a přes nohy. On i ten tělocvik jednou týdně "nějakou" funkci má... a nebo to je škola. Každopádně letní objemovka se moc často nevidí.
arkan

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Já zastávám názor, ať si dělá kdo chce, co chce.... protože mě tj upr**le a zajímám se jen o sebe.

1 zůstala stejná - dělá občas sport, florbal a korfbal. Druhá přibrala z nějakých 60ti kilo tak na 70, třetí tak z 80 na 95 :D a další dvě viditělně ve tvářích a přes nohy. On i ten tělocvik jednou týdně "nějakou" funkci má... a nebo to je škola. Každopádně letní objemovka se moc často nevidí.

Však ony časem přiberou ještě víc ,
u dívek s nadváhou je pravděpodobnost plného rozvoje obezity v dospělosti zvýšená 11-30krát! To je doslova děsivé zjištění! Tato věta není přehnaná.
Dívky s nadváhou ve srovnání se štíhlými dívkami mají (Thompson, 2007):

10x častější výskyt zvýšeného systolického krevního tlaku
3x častější výskyt zvýšeného diastolického krevního tlaku
2,4x častější výskyt zvýšené hladiny LDL-cholesterolu
6,3x častější výskyt snížených hodnot HDL-cholesterolu
3,3x vyšší výskyt zvýšené hladiny triglyceridů
statisticky nevýznamné zvýšení hladiny celkového cholesterolu
k tomu se přidají ještě ve vyšším věku osteoporoza a artrozy jak kyčelního tak koleního kloubu a diabetes 2 typu a jiné lahůdky.
Woko_O

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a pak se ma libit nejaky devce pri tele... ja bych to asi moc nedaval jakozto oddanej sportovec..
wondra

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No hlavně si vy staří kmeti zameťte před svými prahy, jak mladá generace nechápe vás, taky vy nechápete ji. Preference se generace od genereaci mění. Lidé touží po něčem jiném a i vaši rodiče vám jsitě tloukli do hlavy aby jste se lépe učili a i přesto má většina lidí maximálně středoškolské vzdělání. Ale kdo vám určí co je správné? TO musíte pocítit sám. Jenže to přijde obykle pozdě, takže záleží hlavně na tom kam je rodiče povedou. Takže nakonec co? Nakonec vaše generace může za společenskou impotenci těch mladších...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

treba ja ? Ja su ta stejna generace o ktere jsem psal, akorad to mam naopak, me prstalo bavit chlastani a koureni v puberte :))
wondra

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o jake generaci pises a kolik ze ti je?
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24 :)
arkan

PříspěvekZaslal: po prosinec 20, 2010 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
No hlavně si vy staří kmeti zameťte před svými prahy, jak mladá generace nechápe vás, taky vy nechápete ji. Preference se generace od genereaci mění. Lidé touží po něčem jiném a i vaši rodiče vám jsitě tloukli do hlavy aby jste se lépe učili a i přesto má většina lidí maximálně středoškolské vzdělání. Ale kdo vám určí co je správné? TO musíte pocítit sám. Jenže to přijde obykle pozdě, takže záleží hlavně na tom kam je rodiče povedou. Takže nakonec co? Nakonec vaše generace může za společenskou impotenci těch mladších...

No konkrétně mě když jsem byl mladej ,všichni říkali že mám držet hubu a krok /80LÉTA/, já hubu nedrřel a komunisti mě zavřeli na 1 rok,tam jsem zjistil že nejlepší je starat se sám o sebe a at si kažedej dělá co chce,každej si musí totiž hubu nabít sám,to je nejlepší zkušenost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: