|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martule

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
když teda pořád nadáváte na ty narvaný baby, co vypadaj jako chlapi, tak tady jedna fešanda z NABBY  doopravdy jsem nevěřila poprvé,když jsem to videěla, že ot není jen nějaká sranda a borec nevzal ženský plavky  ale ne,bohužel ee...je teda druhá věc, že slečna/paní i před vypadala dosti chlapsky..ale za tohle tělo by se žádnej chlap rozhodně stydět nemusel  (caroline wang kdyby o nekdo chtel ocheckovat )
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
ja sa na to nemôžem pozerať, takto sa zhovadiť...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | vím,o koho jde... na metr od ní sem byla ochotná se hádat esi je to žena,či ne ale z hlediska kulturistiky dobra práce no...každje si holt dělá co chce a co ho baví... já se do nikoho moc ne * ru, sama nemám ráda,když mi do něčeho nekdo kecá |
Je pravda,že Věra není klasická zmrvená ženská.Ona je prostě naprosto klučičí typ.Já prvně taky nevěřil a chtěl jsem tzv. trenkydolutest Ale přitom vypadá normálně přirozeně a není jako tyhle obludky zmutovaný a formu umí jako bič.nelíbí se mi to,ale zaslouží si respekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so srpen 31, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | |
Toto je proste dobrá postava chlapa, nie ženy. Osobne si svalnatú, ale stále dobre vyzerajúcu ženu predstavujem asi takto:
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: ne září 01, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
Netušil jsem, že je kupírování ve Státech legální. :-)
Naposledy upravil Runner dne ne září 01, 2013 9:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 01, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | Netušil jsem, že je kupírování ve Státech legální. |
Tak toho jsem si přes ty šortky ani nevšiml
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | To nemusí,protože i kdyby si ty krásný pejsky chtěl někdo pohladit,tak z ní dostane šok a musel by mít silnou povahu |
No ty aby ses neozval co ty holomku .
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Runner napsal: | | Netušil jsem, že je kupírování ve Státech legální. |
Tak toho jsem si přes ty šortky ani nevšiml |
Jeden chirurg, skupinová sleva. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|