|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 7:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
Se někdo, komu se tohle či něco podobného líbí, ozvěte zprávou, nestyďte se  .
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Se někdo, komu se tohle či něco podobného líbí, ozvěte zprávou, nestyďte se . |
Jo jo, vsichni jsme strasne nadrzeni na ty presypany supergorily s dlouhyma vlasama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
si v tom sam jnerez  co narobis _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:49 pm Předmět: |
|
|
By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:51 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem... |
Ma, ale chlapa z toho obycajne boli prdel.
Petey: Mozno RANDO? Ak by sa tie damy potili..? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
plus ak by mali chlpate pazuchy, to ano. Rando ma hned nenapadol _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
To sou zase chlapacke reci  .
Kuciii ach jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem... |
Tebe sem nedavno video v Mismasi cvicit s jednou peknou tmavovlaskou. To byla pekna rampicka.
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | RaptorMira napsal: | | By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem... |
Tebe sem nedavno video v Mismasi cvicit s jednou peknou tmavovlaskou. To byla pekna rampicka. |
Tak to jsi asi video blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
vytrvale postovat fotky, o kterých vím, že se ostatním protiví, ptát se ostatních na jejich názor, ačkoliv je mi předem známý a pak se "urážet" za to, když mi ho napíšou, a tak pořád dokola...
krom submisivnosti cítím i lehkou zálibu v masochismu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | jnerez napsal: | | RaptorMira napsal: | | By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem... |
Tebe sem nedavno video v Mismasi cvicit s jednou peknou tmavovlaskou. To byla pekna rampicka. |
Tak to jsi asi video blbě |
Nene,videl sem dobre.
Hulkie, zase vsechno vis a znas. Ale je to jinak. Ten masochismus se tu misi s humorem a rozhodne we neurazim ani v uvozovkach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
ale zase v niecom ma Hulkie pravdu, tu sympatizantov nenajdes, takze moc to zmysel nema. Pre nas su muscle women fitnessky max _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | RaptorMira napsal: | | By mě zajímalo jestli něco takového má vůbec možnost popř. chuť na sex s chlapem... |
Ma, ale chlapa z toho obycajne boli prdel.
Petey: Mozno RANDO? Ak by sa tie damy potili..? |
U mňa keď žena nie je dostatočne ženská, pôvabná, tak nemá šancu..... A taká čo berie AS (a ešte vo veľkom) už dupľom nie. Toxický pot takých žien ma tiež nebude priťahovať.... A hlavne tie ohavné tváre (česť výnimkám). Také ženy musia mať jednoznačne horší telesný pach než bežné ženy, lebo : 1. berú AS vo veľkom (a z toho vyplývajúce dôsledky, a keďže to zdraviu vyslovene škodí, nebude to "vylepšovať" ani telesný pach), 2. Jedia kvantá jedla (v porovnaní s bežnými ženami), 3. (určite sa niečo nájde, len mi nič nenapadá).
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 9:51 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | plus ak by mali chlpate pazuchy, to ano. Rando ma hned nenapadol |
Chĺpky pod pazuchami sa mi páčia (ale ja sám si podpazušie holím, používam totiž DY deodorant totálne bez chémie, takže som sa vzdal "sexy" 1cm chĺpkov pod pazuchami, inak by ten mnou vyrobený "pure" deodorant nezaberal...), ale len na ŽENSKÝCH ženách, a len vtedy, keď ich nikto iný nevidí (lebo zatiaľ neprišli znova do módy :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|