|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 4:31 pm Předmět: |
|
|
Ano. Existuje metoda, kdy se do prsu vloží tuk pacientky odebraný z jiného místa na těle. Tam bych byl ochoten uvěřit, že je to k nepoznání... Jinde je to pořád jen implantát viditelný více či méně, podle množství tuku v daném místě.
Samozřejmě s výjimkou tvojí sestřenky, která má k tělu 13-letého chlapce trojky... Ale není to poznat. Jako fakt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | Hulkie napsal: | | Makuško, jestli na ní není poznat, že má udělané prsa, pak už na nikom:))) |
Hulkie to já jsem ale netvrdila. Já jsem řekla, že na ní ty prsa nevypadají ani blbě ani divně a za tím si stojím. Nemá je jak přicuclý balonky, co si omylem dala do podprdy. |
| Hulkie napsal: | Samozřejmě s výjimkou tvojí sestřenky, která má k tělu 13-letého chlapce trojky... Ale není to poznat. Jako fakt. |
| Makuška napsal: | | Hulkie to já jsem ale netvrdila. |
Tak já nevím, kdo tu koho přesvědčuje, že něco není poznat - což jsem nikdy netvrdila. Bavím se celou dobu o tom, co vypadá podle mě blbě a co ne.
A podle mě toto:
a toto:
prostě je DOST viditelný a hnusný rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:00 pm Předmět: |
|
|
Se mi vždycky líbí, jak se chlapi hádají s ženskýma o prsou, jaká jsou přirozená, co mají dělat, když ženská stojí, leží, běží, jaký mají mít správný tvar, jak bolí/nebolí, když se mačkají, když se běhá,... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:15 pm Předmět: |
|
|
To je jako divit se tomu, že se ženské baví o tom, jak veliký penis je jí příjemný nebo už jí bolí. Ale tobě to asi přijde jako typicky mužské téma
každý máme svoji zkušenost, že:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ano, ženská na obrázku je svalnatá a má nízké procento tuku a proto to vypadá divně. Tvoje sestřenka má zase podprsenku, přes kterou není vidět vůbec nic...
Sabina Pleváková není úplně ošklivá, ale stejně na ní ty prsa vypadají divně...
v soutěžní formě. mimo ní to může být úplně jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | To je jako divit se tomu, že se ženské baví o tom, jak veliký penis je jí příjemný nebo už jí bolí. Ale tobě to asi přijde jako typicky mužské téma
každý máme svoji zkušenost, že:) |
Si troufám tvrdit, že to není to stejný - u nás holek je tahle debata vcelku na místě, ale v případě debat o prsou u vás kluků to jaksi nejde srovnávat.....protože ehm....my vám prsa nikam dovnitř vašeho těla nestrkáme.... anebo každý máme svoji zkušenost???
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Ano, ženská na obrázku je svalnatá a má nízké procento tuku a proto to vypadá divně. Tvoje sestřenka má zase podprsenku, přes kterou není vidět vůbec nic...
Sabina Pleváková není úplně ošklivá, ale stejně na ní ty prsa vypadají divně...
v soutěžní formě. mimo ní to může být úplně jinak |
Nevypadá to divně kvůli soutěžní formě. Vypadá to divně, protože každá z nich má potřebu na sebe narvat implantáty minimálně 325ml (3. největší) a protože si to nechávají voperovat pouze pod kůži a mléčnou žlázu bez přerušení prsního svalu, protože by ho pak nemohly tolik posilovat.
A to je to, co jsem myslela.....
| Makuška napsal: | | Není to spíš vhodně zvolenou velikostí implantátů a jejich umístěním??? Myslím, že málokterá fitnesska si dá implantáty až pod sval kvůli přerušení a oslabení toho svalu. Umístění pouze pod mléčnou žlázou a kůží vypadá mnohem víc nepřirozeněji, ale zato to neporuší sval. |
Přehnaně velké silikony implantované pouze pod kůží poznáš na komkoliv včetně modelek, moderátorek a jiných celebrit, který mají nějaký % tělesnýho tuku naprosto v paži.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
takže když potkám na ulici ženskou s pětkama od přírody tak jí řeknu, že má přehnaně velké prsa... a že jsem to poznal
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 5:42 pm Předmět: |
|
|
Makuško s tebou se hádat, to by člověk zešedivěl /ne že bych už nebyl/
z mojí strany konec....
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 6:08 pm Předmět: |
|
|
Makuško, ale ty srovnáváš extrém s úplným opakem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | takže když potkám na ulici ženskou s pětkama od přírody tak jí řeknu, že má přehnaně velké prsa... a že jsem to poznal |
Tak on je rozdíl mít pětky od přírody a pětky z umělýho balonu....to prostě poznáš. (a neříkej že ne). Ale třeba Kubelková má přírodní....tuším čtverky.... a vypadají snad hnusně nebo přehnaně??? Neřekla bych. Vypadá senzačně celá.....a těžko bys u ní mohl tvrdit, že když vyrýsuje na 10% tuku, že to bude vypadat debilně.
| Hulkie napsal: | Makuško s tebou se hádat, to by člověk zešedivěl /ne že bych už nebyl/
z mojí strany konec.... |
Jo....táta by mě taky občas nejradši uškrtil. Tak já už mlčím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 10:14 pm Předmět: |
|
|
Škoda že to není realita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|