|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 2:51 pm Předmět: |
|
|
PU: Občas se upisu, protože píšu na tabletu a on to sám upravuje ta moje slova a někdy to přehlédnu tak se nepo.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 2:56 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | PU: Občas se upisu, protože píšu na tabletu a on to sám upravuje ta moje slova a někdy to přehlédnu tak se nepo..... |
To je špatné,když někdo,něco upravuje Tvá slova...Dělám si srandu v pohodě a nebuď hned zlej Mám podmínku,nemůžu ti dát hned po tlamě
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 3:35 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Ne, tak já si to video pustil až teď a musím přiznat, že jsou to fakt pěkný holky a ty kouzla, co dělají :-) , jsou jak sportovní, tak vysoce estetické nicméně ta, anorektická bloncka, co je tam na obrázku, než se video spustí, mě fakt prve odradila si to vůbec pustit... |
To souhlasím. Je hubená. Ale taky hodně dělá ta póza, ve které je zachycená - je pověšená a navíc v rozštěpu. Taky mi vylezou žebra při určitých "prvcích" a vyžle nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | PU: Občas se upisu, protože píšu na tabletu a on to sám upravuje ta moje slova a někdy to přehlédnu tak se nepo..... |
To je špatné,když někdo,něco upravuje Tvá slova...Dělám si srandu v pohodě a nebuď hned zlej Mám podmínku,nemůžu ti dát hned po tlamě |
Neboj nejsem zlej, jen sem tak zapomněl dat smajlika, takto trochu jinak vyznelo .
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 7:38 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Pro zachování rovnováhy ve vesmíru.
|
Brrr. Cele zle. Umele vsetko a este tie pehy.. AAAAAaaaaaaaaaaa
Fiiii, no tak uroven je nasadena dost vysoko. Chlapci.. odteraz vlastne fotky len :D
PU: A raketu mas nastartovanu? Aj tu co mas doma alebo tu, ktoru budes potrebovat pri uniku? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 06, 2016 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Hoši sorráč, ale Zlata dala všem těm vašim krasotinkám na pr*el na celé čáře. |
No to asi těžko.
Trochu mě tím ale zklamala. Svoje vlastní fotky sem cpat, no nevim .
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 07, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
a kde je problem? nie je muscle woman? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|