Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
To s tou sexualitou jsem nějak nepochopila, ale jinak není zač.

To mas už jedno nebudeme to hrotit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je to MW topic, tak je tady ta první "nahoře" správně, a to velmi. Ta druhá ..... no, nic moc. Že bych doma tu první nechtěl rozhodně, a tu druhou jen asi:-), to na věci nic nemění. Tenhle topic byl kdysi založen právě pro mimořádně výrazně osvalené ženské, řešit zrovna TADY, že je nějaká už moc velká krabice, mi přijde vyloženě na palici.
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja tu aj suhlasim s vasimi argumentami (jnerez, rando), len otazka je potom komu je tento topic urceny, ked to nikto okrem jnereza neoceni, a on ma tie fotky uz stiahnute
Pokedex

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zase debata kazdej at sem da fotku namakany zensky jaka se mu libí ne ? ty zensky od jnereza se mi taky hnusí ale proč se snim o tom budu hádat :D Věra Mikulcová HYPE !!!!
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týhle poslední je sice o trošku větší kus, hlavně stehna, ale jinak je to náhodou dost pěkná holka.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

Jo. Mluvím. Protože když mi někdo řekne o ženské v bikinách, minišatech, minisukních, na 15cm podpatcích..... automaticky si představím nějakou sexy ženu - asi mám problém, když si u slovního spojení ŽENA V MINIŠATECH A NA PODPATCÍCH představím sexy kost. A pak se podívám na to, co jsi postnul a ...... nějak v tom tu sexy ženu nevidím. A nejen já. Ale ano máš pravdu.... jsou MUSCLE.... a podle pohlaví asi ještě pořád i WOMAN no. Už mlčím.

Tak po dlouhe dobe se ozvu i ja... hele to je prave ta vec nazoru ze TOBE se to nelibi fajn, ale treba dokonce i MNE prijde prave zrovna Mavi jako pekna holka, zavodila jsem s ni, videla jsem ji nazivo a jesli z fotek pusobi jako buhvijake monstrum, tak v realu neni, je velmi mala, ma male upony a proto ma svaly pekne kulate, i v obliceji je pekna....

Stejne tak se mi treba libi jako ZENA - ANO ZENA - treba Eva Pogacnik, Alina Popa, Lenda Murray, Rosana Harte a mnoho dalsich. Protoze zenskost je podle mne SENSUALITA, nikoliv SEXUALITA, akorat ze 90% lidi v tom bohuzel ten rozdil nevidi.

Hrozne mne bavi jeste jedna vec - jak lidi vubec nikdy radu tech holek nevideli NAZIVO ale z fotek maji dojem ze to musi byt 130kg monstra - pritom v drtive vetsine se vaha tech holek treba z WPD pohybuje kolem 60kg a jsou drobnejsi nez kdejaka Ceska selka. A kdyby sly v objemu kolem vas, tak se vsadim ze hromada chlapu se za nima otoci a ne kvuli svalum...

A taky nevidim duvod, proc by zenska se svalama nemohla nosit nejakou znacku nebo treba sexy saty, makeup, dbat o sebe atd. - je zenska. Babochlapem by byla, kdyby se jeste navic cpala do flanelovky a kanad. Muj nazor.
Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není špatný nápad, občas sem hodit fotku těchto žen normálně v objemu, v civilu. Plus závodní fotku na porovnání.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem je ze takovejch fotek moc nenajdes, respektive takovych z photoshootu - jesli se nekdo chce stajlovat jako zavodnice, tak vetsinou fotky dela v nejlepsi forme nekde kolem zavodu a je to samozrejme nasviceny a napozovany tak, aby ty svaly co nejvic vynikly....A je jasny ze po ulici snad nikdo nebude chodit v zakladnim postoji, naolejovanej a nastajlovanej.... A ono i napozovany a nenapozovany sval udela dost velky rozdil obcas....

Nektere zavodnice urco ale budou mit "civil" treba na instagramech... a objem taky... a taky to chce obcas dat veci do perspektivy - hormada holek je dost nizka a tim padem nemusi byt tak velke aby to na podiu (nebo fotkach) vypadalo...
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn, napsala si to hezky.

A propo pokud se nemylim tak si Mavi na závodech porazila.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

jo ona tam neprisla uplne v optimalni forme... mas pravdu bylo to AC 2013. ale videly jsme se vickrat... :) takze tak nejak vim jak vypada na soutezi i mimo ni..
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:
jnerez napsal:

jo ona tam neprisla uplne v optimalni forme... mas pravdu bylo to AC 2013. ale videly jsme se vickrat... :) takze tak nejak vim jak vypada na soutezi i mimo ni..

Souhlas, její forma tam byla hodně špatná. Řekl bych navíc, že v objemu ji to slusi daleko víc.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Souhlas, její forma tam byla hodně špatná. Řekl bych navíc, že v objemu ji to slusi daleko víc.

jo slusi, taky myslim :)

a jen pro info - prave Mavi je jeste mensi nez ja a ja mam 161cm, cili nejsem nijak extra vysoka...
jnerez

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bronwyn napsal:
jnerez napsal:

jo slusi, taky myslim :)

a jen pro info - prave Mavi je jeste mensi nez ja a ja mam 161cm, cili nejsem nijak extra vysoka...

JoJo vim, mám prehled . To jini si tu myslí,že namakamy baby mají sto kilo.
Bronwyn

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tem fotkam - jeden priklad za vsechny, myslim ze ji sem postoval uz i jnerez - Dani Reardon....

Dani na foceni v TOP forme

Dani "civilni" fotka ze supermarketu

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/433406550.jpg

Dani se svoji rodinou - je tam krasne videt i jeji vyska na tehle fotce a je to megacivilni foto....

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/508354687.jpg

A v objemu blbne nekde na ulici....

Jo je trochu kulatejsi, ale rozhodne mi neprijde nejak monstrozni a na fotce v uplnem civilu se svoji rodinou mi prijde jako takova malinko oplacanejsi kulatejsi uplne normalni holka. Je jasne ze jako uzke modelky s malou kostrou asi nikdo z nas co delame treba physique asi vypadat nebude ze, protoze mame nejakou genetiku a vetsinou se s tim poji sirsi ramena a nekdy i zadek jako Clysdaleska kobyla, ale uprimne takovou kostru ma vic zenskych nez si mysli....

PS koukam ze nektere fota zlobi tak jsem pridala primo linky na ty fotky... tu s rodinou doporucuji shlednout...

Naposledy upravil Bronwyn dne út březen 15, 2016 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: