|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | prcekja napsal: | hmmm tydle bouličky tam tak mít | V podprsence? |
tsss tam myslím je přesně to co má být ani víc ani míň není třeba
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | prcekja napsal: | | Ondřej napsal: | | prcekja napsal: | hmmm tydle bouličky tam tak mít | V podprsence? |
tsss tam myslím je přesně to co má být ani víc ani míň není třeba | já se jen ptal, nevěděl jsem čo ako také si mám predstaviť pod pojmom bouličky |
bouličky=svaly a týkalo se to nohou té brunetky
terazky už chápeme ?
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: st květen 02, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
vzdycky, kdyz vidim hodne rysnutou zenskou nebo chlapa na naky fotce, a kdyz maj i dost svalu, tak mi to hrozne asociuje kone.
Ne ze by se mi to nejak nelibilo, ale proste.. vypadaj jak kone :) nebo lepe receno kentauri. Asi neco pro fetisisty nebo furryes.. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st květen 02, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | vzdycky, kdyz vidim hodne rysnutou zenskou nebo chlapa na naky fotce, a kdyz maj i dost svalu, tak mi to hrozne asociuje kone.
Ne ze by se mi to nejak nelibilo, ale proste.. vypadaj jak kone :) nebo lepe receno kentauri. Asi neco pro fetisisty nebo furryes.. |
co máš proti koním ? já je miluju přímo !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st květen 02, 2007 2:46 pm Předmět: |
|
|
Hele j znerezu zkus hodit nějaký objemovější fotky,třeba těch holek z minulé stránky, jak se všem líbili  plllssss _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:04 pm Předmět: oui |
|
|
BUFU: to bude problém, protože ty co se ti zrovna líbily tak nevím jak se jmenujou, to byl náhodnej nález na netu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st květen 02, 2007 8:06 pm Předmět: Re: oui |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
miso767

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:17 pm Předmět: oui |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|