|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mushroom

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 10:24 am Předmět: |
|
|
Včerejší trénink
10/8
Benchpress
50 kg x 10
70 kg x 8 PR
80 kg x 5 PR
90 kg x 2 PR + 2 dopomoc
95 kg x 1 dopomoc
70 kg x 6
Tlaky hlavou nahoru
20 kg x 10
24 kg x 8
26 kg x 6
28 kg x 6
20 kg x 10
Přítahy činky v předklonu
50 kg x 10
60 kg x 8
70 kg x 5 PR
70 kg x 5
75 kg x 4 PR
Shyby
4x4
Přítahy spodní horizontální kladky paralelním úchopem
15 x 8 cihel
12 x 10 cihel
12 x 10 cihel
Kroucení rameny s JČ na trapézy
19 kg x 12
22 kg x 10
26 kg x 6
26 kg x 6
Ze včera mám velkou radost. Všechno začalo na benchpressu, kde se mi podařilo udělat hned tři osobáky. Možná to bylo tím, že jsem přeskočil 60 kg a naložil rovnou červené kotouče, každopádně už teď můžu říct, že benchpress se mi dost zlepšil. Po tlacích s JČ byly na řadě přítahy činky v předklonu, osobní rekord překonán o 5 kg. Shyby mě ale moc nepotěšily, tak jsem dal jen čtyři série a záda jsem dodělal na kladce. Z posledního cviku mě čekala solidní svalovka, ale teď už to zase vypadá, jakoby včera trénink vůbec nebyl  . Na ruce jsem se vykašlal, protože mi zbývalo asi 10 minut a minimum energie, tak je odjedu v pondělí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mushroom

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Trénink, který měl být zítra, jsem dal dnes, protože zítra nebude čas.
12/8
Upažování v předklonu
4 kg x 12
6 kg x 10
6 kg x 10
8 kg x 8
Tlaky s JČ v sedě
10 kg x 10
20 kg x 8
22 kg x 7
24 kg x 5
26 kg x 5
28 kg x 5
20 kg x 8
Tlak s VČ za hlavu
30 kg x 10
40 kg x 8
45 kg x 6
50 kg x 4
Upažování v sedě
6 kg x 12
6 kg x 12
6 kg x 12
Shyby
4,4,6,5
Pullover s olympijskou osou (mírně pokrčené lokty)
osa x 10
osa x 10
CG benchpress
50 kg x 8
70 kg x 6
80 kg x 3
85 kg x 2
90 kg x 1 PR
50 kg x 8
Kladivový zdvih s JČ na biceps (současně)
9 kg x 10
11 kg x 8
13 kg x 6
15 kg x 6
17 kg x 4
11 kg x 8
Cvičit jsem šel hned ráno na 9 hodin. Síla byla, protože v poslední době se v jídle nějak neomezuju, jím v podstatě vše s tím, že od pátku už začnu s lehčí korekcí váhy, rád bych to trochu zkvalitnil, poté dal prvních 14 dní v září volno a následně pokračoval v tréninku. K tomu dnešnímu... Začal jsem opět na upažování v předklonu, nakonec jsem si vyzkoušel i ty 8 kg JČ, dal jsem s nimi 8 opakování. Jako druhý cvik jsem zvolil tlaky s JČ v sedě, šlo to dobře, jen ty JČ nad 26 kg se mi nahoru dostávají v sedě celkem dost těžko, pak jsem ale přišel na způsob jak si to nahazovat z kolen. Z těch tlaků mi hořela ramena ve velkým stylu  . Na střední delt jsem dnes jel tlak s VČ za hlavu ve stoje a upažování v sedě, oba cvika spíš lehce, ale ramena jsem prokrvil super. Dnes opět jen čtyři série shybů, první dvě 4 opakování a poslední dvě do vyčerpání. Jako přechod mezi shyby a CG benchpressem jsem zvolil dvě série pulloveru s olympisjkou osou, tak abych procítil latissimy a zahřál hrudník. CG benchpress nový osobák 90 kg jednou, spokojenost. Bicepsy jsem zničil kladivovými zdvihy. Další trénink dám asi v půlce týdne, teď minimálně 1-2 dny volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Včerejší trénink
15/8
Mrtvý tah s JČ
20 kg x 8
26 kg x 6
30 kg x 4
34 kg x 2
38 kg x 2
38 kg x 2
20 kg x 8
Hodiny podle Ciza v alternaci se zkracovačkami (pauzy do 30 sekund)
BW x 10 + BW x 8
BW x 10 + BW x 6
BW x 9 + BW x 5
Bulharské dřepy s JČ
BW x 5+5
BW + 4 kg x 5+5
BW + 6 kg x 5+5
BW + 9 kg x 5+5
Dřepy s výskokem
3x12
Oslí výpony
12 x BW + 5 malých cihel
12 x BW + 5 malých cihel a 2 velké
12 x BW + 5 malých cihel a 3 velké
12 x BW + 5 malých cihel a 4 velké
12 x BW + 5 malých cihel
Zakopávání
12 x 10 cihel
10 x 12 cihel
10 x 13 cihel
10 x 13 cihel
deload
dřepy 3x12 pomalu
strečink spodních zad a nohou
Včera jsem chtěl poprvé zkusit čelní dřep, bohužel stojan na dřepy byl obsazený, tak jsem musel improvizovat. Podívám se na hacken dřep a legpress obojí obsazeno, tak mi nezbylo nic jiného, než jako první cvik zařadit mrtvý tah s JČ, který jsem jel včera taky prvně, tím pádem pro mě byla prioritou technika ještě víc, než obvykle. Tělo reagovalo dobře, projevil se hlavně deficit oproti normálním kotoučům, šel jsem víc do podřepu a první opakování bylo vždycky super (bezvadně jsem procítil hlavně zadek a hamstringy). Následující opakování už jsem držel činky ve vzduchu a na zem jsem s nimi nešel, protože mi to vzhledem k dodržení techniky přišlo výhodnější. Příště už tam budu určitě tahat i ty stříbrný čtyřítky  . Po cviku na spodní záda, jsem dal jako vždy břicho. V plánu bylo dát 3x10 hodiny, bez ohlednu na počet zkracovaček. Nakonec to nevyšlo o jediné opakování. Nohy spíše lehce, začal jsem bulharskými dřepy. Pamatuju si, že naposledy jsem tento cvik dělal ještě, když jsem hrával basketbal před dvěma lety. Šlo to v pohodě, k vlastné váze jsem pak přihodil i JČ, ale strop bude o dost výš, jen si na ten cvik zase musím navyknout. Dřepy s výskokem ještě dokud byla energie, pak lýtka po dvanáctkách a nakonec zakopávání. Z atypického tréninku mám drobý pocit. Další trénink zítra. Od neděle (změna místo pátku) začínám s lehčí dietou, nevážil jsem se, ale tipuju se tak na 86 kg (v neděli se zvážím a možná i vyfotím  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
19/8
85 kg DIETA
Benchpress
50 kg x 10
60 kg x 8
70 kg x 6
80 kg x 4
90 kg x 2
95 kg x 1 dopomoc
70 kg x 6
Tlaky hlavou nahoru
20 kg x 10
24 kg x 6
26 kg x 6
28 kg x 5
20 kg x 8
Shyby
5,5,5,4,4,4
Kladka v sedě improvizující přítahy činky v předklonu - supersérie vodorovný + paralelní úchop
40 kg x 12 + 50 kg x 12
45 kg x 10 + 55 kg x 10
50 kg x 8 + 60 kg x 8
Kroucení rameny s JČ na trapézy
15 kg x 12
19 kg x 10
22 kg x 8
24 kg x 6
Jídlo
7:15 - Colafit, vitamin C
7:30 - 3 míchaná vejce, tukový rohlík
11:00 - odměrka Re-conu + kreatin
12:00 - kuřecí závitek s nivou, rýže
14:30 - tvarohová duetka, ovocný tvaroh milko
17:30 - rybí prsty (dělané v troubě), chléb
20:00 - tvaroh s trochu marmelády
Původně jsem chtěl jít cvičit v pátek, ale po práci se mi vůbec nechtělo, tak jsem šel až v neděli ráno. Bench šel dobře, 90 kg dvakrát sám, ale s 95 kg nepřekonán mrtvý bod, dopomoc prsty. Tlaky v pohodě, shyby dnes taky nějak lehké. Potom jsem dal kladku na záda v supersériích, super pumpa. Nakonec trapézy, ruce vynechány, protože jsem spěchal stěhovat k prarodičům, naložím jim v úterý. Jídlo jsem rozepsal vzhledem k tomu, že dnes začínám s lehčí dietou, je to v rámci možností, tak mě za to neukamenujte, ale za každou radu budu rád. Momentální plán je dojet tento trénink do konce srpna, to mi akorát vyjde suplementace a prvních 14 dní v září dát volno, pak bych chtěl zkusit split. V jednotlivé dny bych cvičil prsa + záda, nohy, ramena + břicho, biceps + triceps. Tento týden mám odpolední, tréninky budou tedy zase probíhat ráno. Fotky jsem ještě nestihl udělat, ale přidám je v úterním zápisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
22/8
DIETA
Military press
40 kg x 8
pushpress první opakování, zbytek čisté tlaky
50 kg x 6
60 kg x 5
65 kg x 4
70 kg x 1
40 kg x 8
Upažování v předklonu
4 kg x 12
6 kg x 10
8 kg x 8
8 kg x 8
Upažování v sedě
8 kg x 10
8 kg x 10
8 kg x 10
8 kg x 10
Shyby
5,5,5,4,4,4
CG benchpress
50 kg x 8
60 kg x 6
70 kg x 5
80 kg x 4
90 kg x 1 + 1 dopomoc
60 kg x 6
Supersérie bicepsové zdvihy JČ ve stoje (střídavě) - počet opakování na každou ruku + tricepsové stlačování kladky před tělem
10 kg x 10 + 12 x 7 cihel
12 kg x 10 + 12 x 8 cihel
14 kg x 10 + 12 x 9 cihel
Jídlo
7:45 - Colafit, vitamin C
8:00 - 3 míchaná vejce, tukový rohlík
12:00 - hermelín, racio chlebíčky, Florian Active drink
13:00 - jahodová Jogobella 450g
Dnes proběhl trénink, který měl být včera, ale byl jsem se přihlásit k novému doktorovi a nestihl bych to odcvičit tak, jak jsem chtěl. Military press šel dobře až do 70 kg, s touto vahou se mi povedl udělat už jen pushpress, při druhém opakování jsem už čistý tlak nevytlačil. Doplňky na ramena v pohodě. Shyby jsem jel tak, abych dal vždy maximum opakování a pauza mezi sériemi byla minuta. Zbytek netřeba komentovat (spěchám do práce  ), tady jsou slíbené fotky a sorry za kvalitu, jinak to nešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: čt srpen 23, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
23/8
DIETA
Dřepy
50 kg x 8
70 kg x 6
90 kg x 4
100 kg x 3
110 kg x 2 pásek
120 kg x 1 + 1 dopomoc, pásek
70 kg x 6
Mrtvý tah
70 kg x 6
90 kg x 4
100 kg x 3
110 kg x 2
120 kg x 2 pásek
70 kg x 6
Hodiny podle Ciza
BW x 10
BW x 10
BW x 8
BW x 8
Zakopávání
15 x 12 cihel
12 x 13 cihel
12 x 14 cihel
12 x 15 cihel
Předkopávání
15 x 5 cihel
12 x 6 cihel
12 x 7 cihel
12 x 7 cihel
deload
dřepy 3x12 pomalu
strečink podních zad a nohou
Jídlo
7:45 - Colafit, multivitamin
8:00 - kukuřičné lupínky, mléko 150 ml, ovocný tvaroh milko
12:00 - kuřecí kousky posypané eidamem 30%, špagety
13:00 - Florian Active drink
Zítra jdu vyřezávat znamínko na zádech, tak jsem dal raději trénink dnes, protože není čas. Na začátku tréninku proběhl pokus o čelní dřep pouze s osou a zjistil jsem, že vůbec nevím jak na to. Rád bych se ho naučil, ale přijde mi hrozně nepřirozené mít záda při dřepu v takové poloze, v jaké by měly být při fsq. Dal jsem tedy normalní zadní dřepy s činkou na trapézech, tak jak je jezdím vždy. Po nich následoval mrtvý tah, oba dva cviky spíše v menším objemu. Břicho jsem dokonale procvičil hodinami. Doplňky na nohy v pohodě, lýtkám jsem dal dnes klid. Nakonec dřepy s vlastní vahou a strečink, dřepy s výskokem jsem dnes vynechal. Po třech odpoledních už se začíná hromadit únava. Dnes a zítra naposledy odpolední, další trénink bude podle toho, jak se to vyvede s tím znamínkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno jsem byl vyříznout to znamínko. Výsledkem je pár stehů a 10 dní bez cvičení. Nakonec jsem raději nešel ani do práce a půjdu až příští týden na ranní. Dávám tedy pauzu do 17. září, jelikož druhý týden v zaří jedu se školou do Prahy a nemá smysl začínat cvičit na týden. Za tu dobu si doufám tělo dostatečně odpočine od železa a pak najedu na nový trénink. Zatím plánuju dostavit nové kolo a pořádně ho zajet  . Dneškem také přestávám užívat Re-con a kreatin a na jídle trochu uberu. Až se mi bude chtít, napíšu nějaké zhodnocení necelých dvou měsíců, během kterých se mi myslím povedl udělat kus práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: ne září 16, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
Tak, tři týdny volna jsou za mnou. Odpočinul jsem si od železa a v úterý se k němu vrátím. Doufám, že se projeví svalová paměť a rychle se vrátím na váhy, na kterých jsem končil. Během léta se mi podařilo zlepšit téměř vše, nejvíc mi ale udělal radost pokrok v benchi, na kterém jsem se dlouho trápil. Myslím, že tomu napomohl military press, který jsem dřív moc nejezdil a během dvou měsíců šel max o víc jak 10 kg nahoru. Nicméně tohle už je pryč a já jsem zase na začátku.
Mám v plánu chodit cvičit v úterý, středu, sobotu a neděli. Budu se soustředit spíše na intenzitu, nechci aby trénink překročil hodinu. Z toho důvodu v každém tréninku odjedu normálně čtyři cviky a potom ve zbylém čase bych rád zařadil něco na výbušnost, to ale ještě nemám moc promyšlené. Jádro tréninku budou tvořit bench, dřep, powerclean a pushpress. Zatím vše, v úterý podám hlášení, jak to dopadlo  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: út září 18, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
18/9
Nebudu rozepisovat celý trénink, jelikož jsem si ho ani nepsal a raději v pár větách popíšu, jak to probíhalo. Jako první přišel na řadu mrtvý tah, poslední série byla 110 kg x 2. Následoval bench, končil jsem na 75 kg x 3. Potom tlaky JČ ve stoje, poslední série 17 kg x 6. Trénink jsem zakončil shyby - 4 série po 4 opakováních.
Na první trénink po takové pauze to není zas tak hrozné. Čekal jsem, že to bude horší. Zatím ještě pořád nemám naplánované tréninky, tak první týden odjedu jen instinktivně pár tréninků, ve kterých budou komplexní cviky a od příštího týdne už pojedu podle nějakého plánu.
Chci si také koupit nějaký cenově přijatelný protein. Díval jsem se teď v ronnieho e-shopu na WPC 60 od Extrifitu a zajímá mě, jestli nějak vadí, že protein není vícesložkový, pokud ho chci používat po tréninku i na noc, jestliže přes den má dostatečně široké spektrum bílkovin? Vím, že to je blbá otázka, ale tak snad mi to někdo objasní  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: so září 22, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
21/9
Včera (pátek) proběhl druhý lehčí trénik. Odjel jsem powerclean, dřepy, zakopávání a břicho. Všechno podseknuté, ale i přesto to bylo dost těžké. Doufám, že se do toho rychle dostanu.
Jinak jsem si objednal z ronnie e-shopu WPC 60 čokoládu a jahodu, nic dalšího v plánu nemám. Ráno budu dávat Flexfit Drink od Nutrendu a multivitamin. Soustředit se budu především na kvalitní jídlo. Na pár týdnů teď zkusím tento trénink, který jsem si včera sepsal.
Úterý/Sobota
Pushpress - silově
Bench - silově
Kliky na bradlech - BW x max opakování/minuta pauza
Bicepsové zdvihy v sedě s oporou zad
Tricepsové stahování kladky před tělem
Středa/Neděle
Powerclean - silově
Dřep - silově
Shyby - BW x max opakování/minuta pauza
Mrtvý tah - silově
Hodiny podle Ciza - BW x max opakování/minuta pauza
|
|
| nahoru |
|
 |
Mushroom

|
Zaslal: út září 25, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
25/9
Pushpress
50 kg x 3
60 kg x 3
70 kg x 2
70 kg x 2
70 kg x 2
70 kg x 2
50 kg x 5
Bench
50 kg x 6
60 kg x 4
70 kg x 3
70 kg x 3
70 kg x 3
70 kg x 3
50 kg x 8
Kliky na bradlech (max opakování/minuta pauza)
6,6,6,6,5,5
Bicepsové zdvihy s JČ v sedě s oporou zad
8 kg x 10
9 kg x 10
9 kg x 10
Tricepsové stahování kladky před tělem
10 x 8 cihel
10 x 8 cihel
8 x 8 cihel
Dnes po měsíci první pořádný trénink. Nebudu se nějak dlouze rozepisovat, vezmu to stručně. Pushpress přišel na řadu první, šlo to, ale na technice je pořád co pilovat. Bench dost easy, ale nechtěl jsem to hrotit, příště přihodím. Kliky na bradlech pohoda, myslel jsem, že to bude horší. Nakonec šmrdlání rukou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|