|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turabean
|
Zaslal: po listopad 19, 2018 5:55 pm Předmět: Myprotein x Gymbeam |
|
|
Zdravím, sem na budgetu a otázka zní, který je podle vás lepší (kvalitnější) protein jestli od Gymbeamu nebo od Myproteinu, jedu syrovátkový osmdesátku bez příchutě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: po listopad 19, 2018 6:02 pm Předmět: |
|
|
Podle me je vysoce pravdepodobne, ze obe znacky maji suroviny od stejneho zdroje. Takze je to jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: po listopad 19, 2018 6:25 pm Předmět: |
|
|
My protein je samozřejmě odpad.. na gym beam nevím jaký mít názor nelíbí se mi třeba jejich bcaa v kombinaci 4:1:1 a jednou jsem od nich na zkoušku objednal hořčík citrát, abych obměnil trošku příjem, protože jsem v té době užíval bisglicnát. Dávku jsem nepřekračoval, ale extrémně jsem z toho měl jisté potřeby v řitní části xkrát denně v dynamicko,rozprašovacím,progresivním, expresivním vylučováním :D myslel jsem si, že si na to zvyknu zkoušel jsem to 14 dnů a nic.. moje první zkušenost s citrátem, který může být trošku projímavý tak jsem si řekl nesedí to mému tělu zkusím to na jiných subjektech.. takže to odsrala rodina :D.. upřímně nevím jestli vyhodit někde 500-600kč za citrát od jiné značky, ale už upřímně k němu nemám důvěru takže nemůžu s jistotou říct, zda je to citrátem nebo gymbeamem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po listopad 19, 2018 7:33 pm Předmět: |
|
|
Kolik si toho bral? Protoze me standardne prohani i Magnosolv :\
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: po listopad 19, 2018 9:04 pm Předmět: |
|
|
Normálně 1 odměrka což by mělo být 400mg hořčíku na množství to bylo 2.5g účinné látky..
skrz bisglicinát tam dávám taky 400mg a žádný problémy
magnosolf s tím jsem nikdy problémy neměl, ale taky jako hořčík moc nefunguje je tam asi 70% složení oxidů nebo kolik nepamatuji teď..
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: út listopad 20, 2018 5:58 pm Předmět: |
|
|
| IronAndrew napsal: | | My protein je samozřejmě odpad.. na gym beam nevím jaký mít názor nelíbí se mi třeba jejich bcaa v kombinaci 4:1:1 a jednou jsem od nich na zkoušku objednal hořčík citrát, abych obměnil trošku příjem, protože jsem v té době užíval bisglicnát. Dávku jsem nepřekračoval, ale extrémně jsem z toho měl jisté potřeby v řitní části xkrát denně v dynamicko,rozprašovacím,progresivním, expresivním vylučováním :D myslel jsem si, že si na to zvyknu zkoušel jsem to 14 dnů a nic.. moje první zkušenost s citrátem, který může být trošku projímavý tak jsem si řekl nesedí to mému tělu zkusím to na jiných subjektech.. takže to odsrala rodina :D.. upřímně nevím jestli vyhodit někde 500-600kč za citrát od jiné značky, ale už upřímně k němu nemám důvěru takže nemůžu s jistotou říct, zda je to citrátem nebo gymbeamem. |
My protein nemohu hodnotit, ale s Gym beam souhlas s Hořčíkem stejné zkušenosti. Mám od nich ještě protein hydro, ale po něm trpím docela solidní plynatostí. Tak že za mě gym beam už nikdy více _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: út listopad 20, 2018 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ani jeden, obě značky jsou ten největší odpad na trhu. Gym beam se vyrábí z větší části v Rumunsku. Vyráběli to jednu chvíli v českém ATP, ale i jejich suroviny na ně byly moc drahé, tak přesedlali do Rumunska na ještě levnější. A to o tom vypovídá úplně všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rage_cz18
|
Zaslal: út listopad 20, 2018 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Reality napsal: | | Ani jeden, obě značky jsou ten největší odpad na trhu. Gym beam se vyrábí z větší části v Rumunsku. Vyráběli to jednu chvíli v českém ATP, ale i jejich suroviny na ně byly moc drahé, tak přesedlali do Rumunska na ještě levnější. A to o tom vypovídá úplně všechno. |
A co takový namaximum?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turabean
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 8:46 am Předmět: |
|
|
Ok tak když sem na budgetu, tak jaký rpteoin 80 syrovatkovy byste doporučili? čekám že napíšete enjaky drazsi .. ok.. ale ne o moc takovy ten zlaty stred
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st listopad 21, 2018 9:01 am Předmět: |
|
|
Jak jste přišli na to že myprotein je odpad?
To by mě zajímalo, slyším to ze všech stran, ale podle mě se to šíří spíš po lidech, než od zkušeností šířitelů.
Já používám jen protein myprotein asi 4 roky a nemám s ním absolutně žádný problém. Jen jednou borůvková příchuť měla horší rozpustnost, další várka ale ok. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 9:54 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Jak jste přišli na to že myprotein je odpad?
To by mě zajímalo, slyším to ze všech stran, ale podle mě se to šíří spíš po lidech, než od zkušeností šířitelů.
Já používám jen protein myprotein asi 4 roky a nemám s ním absolutně žádný problém. Jen jednou borůvková příchuť měla horší rozpustnost, další várka ale ok. |
A to je ten problém jednou to jde rozpustit jednou ne mají pokaždé jiný zdroj syrovátky nebo obecně produktu z kterých dané věci vyrábí. Nemluvě o tom že to neobsahuje látky podporující trávení atd. Jejich vitamíny jen oxidy žádné chelatove vazby je to prostě odpad. Ale jako když chceš šetřit na sobě a tělu tak si to klidně dávají.
Tohle třeba nepochopím no lidi věnují peníze a investují do všeho ale sami do sebe vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 11:17 am Předmět: |
|
|
| Turabean napsal: | | Ok tak když sem na budgetu, tak jaký rpteoin 80 syrovatkovy byste doporučili? čekám že napíšete enjaky drazsi .. ok.. ale ne o moc takovy ten zlaty stred |
Tak kvalitou bych věříl Myotecu a Reflexu, případně promin a survival
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st listopad 21, 2018 11:19 am Předmět: |
|
|
Zbytecna diskuze. Je prdel jaky protein koupis, at je to myprotein, nutrend, extrifit.. rozdil poznas mozna v chuti a rozpustnosti, ikdyz si myslim ze v tehle dobe uz ani tady problem nebyva. Kdo tu chce tvrdit, ze tenhle protein mu da vic, nez ten druhy, je osel.
Ze tolik takovych diskuzi neni aji u jidla, neboli u veci kde na tom opravdu zalezi.
A vis co? Pokud ted nemas moc penez, nekupuj si protein zadny a nakup kure v akci. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 11:24 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Zbytecna diskuze. Je prdel jaky protein koupis, at je to myprotein, nutrend, extrifit.. rozdil poznas mozna v chuti a rozpustnosti, ikdyz si myslim ze v tehle dobe uz ani tady problem nebyva. Kdo tu chce tvrdit, ze tenhle protein mu da vic, nez ten druhy, je osel.
Ze tolik takovych diskuzi neni aji u jidla, neboli u veci kde na tom opravdu zalezi.
A vis co? Pokud ted nemas moc penez, nekupuj si protein zadny a nakup kure v akci. |
Subjektivním pocitem asi nic člověk nepozná, ale je rozdíl jestli do sebe člověk x let cve nativní nebo nedenaturovaný mléčný protein bez balastních látek nebo nějaký prášek, kterej kvůli budgetu musí vyrábět v rumunsku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: st listopad 21, 2018 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|