|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mysli si o vas vase okoli, ze berete AS? |
| Ano, ale beru je |
|
22% |
[ 20 ] |
| Ano, ale neberu je |
|
64% |
[ 56 ] |
| Ne, ale beru je |
|
12% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 87 |
|
| Autor |
Zpráva |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lister

|
Zaslal: út červen 20, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
Nj, tak to je klasická otázka. Ale je fakt, že to říkají ne zrovna chytrý lidé. Nejhorší je, že opravdu neví, co si mají pod pojmem anabolické steroidy představit - většina si myslí, že jde o normální doplněk, nějaký prášek. Když jim pak řeknu, že můžou mít nějaký vedlejší účinky a že jde o doping, tak se hrozně diví. Zvlášť v mých 16 letech to není zrovna košer  Jinak jasný, vidí mě, tak si hned říkají, sakra co on bere ? Prostě jednoduchý, většina z nich si na chvíli sáhne na činku, zjistěj, že ty svaly za měsíc nemaj a jaká je příčina ? Neberou AS, to je tím. BTW-jsem zvědavej na 17 letou prohlídku, v 15 jsem měl 186/75kg teď to bude 186/95kg. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út červen 20, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
Nedavno se mě jedn kámoš ptal v hospodě jaký beru doplňky. Tak mu říkám, že teď jen protein. Chytil se toho jeden jouda a povídá mi : "no jo pak nemáš bejt takhle nasypanej"...  .
Naučil jsem se to ignorovat. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út červen 20, 2006 10:28 pm Předmět: |
|
|
tak to jsou vostrý příběhy
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út červen 20, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi je se o beznejch suplementech s necvicicima lidma nebavit...kdyz si vzpomenu, co mi dalo prace vysvetlit kamosovi, co je to blbej gainer :o)
Jinej kamos si zas myslel (a mozna uz sem to tady psal), ze ty amina a proteiny, co maj v poskach na baru, sou sterace...proste si des zacvicit, a kdyz mas naladu, tak si zobnes :o)
Na druhou stranu z vlastni zkusenosti vim, ze sou lidi, kteri zacnou cvicit, nadavaj na sterace a jakykoliv doplnky, ale po mesici spatnyho treninku a este horsiho jidla si po zjisteni nulovych vysledku dou koupit kreatin, aniz by cokoliv vedeli o jidle apod. - a pak vsechno svadej na to, ze maj spatny predpoklady a ze ostatni urcite "neco" berou... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: st červen 21, 2006 7:10 am Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | tohle vse jen ukazuje tupost,hloupoust,omezenost,nesoudnost lidi kolem nas..... |
A nejhorší na tom je, že s tím jen těžko něco udeláme....
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
Zaslal: st červen 21, 2006 7:22 am Předmět: |
|
|
Ja
14let-175/55kg
15let-180/60kg
16let-182/79kg
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: st červen 21, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
nebo dalsi dobra hlaska: Kdyt se ti z tech steroidu (protein) ani nepostavi... _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunikoff

|
Zaslal: st červen 21, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
K nám do fitka začal chodit jeden chlápek, začátečník. A kámoš jel leg press a požádal ho, aby mu to počítal. Tak ten borec se ho snažil povzbuzovat, jak to slyšel kolem a začal na něj řvát: Pojeď, sypej, sypej! Tak se všichni najednou ohlídli. On to pak vysvětloval, že tak křičí na svýho psa... _________________ Párky aint´t shit, párky sú good. You must eat it. :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bulo

|
Zaslal: st červen 21, 2006 12:32 pm Předmět: |
|
|
2003 - 183/79
2004 - 183/97
2005 - 183/106
2006 - 183/114
ten posledny je ale trochu neaktualny. Mam menej o nejake to kilecko
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červen 21, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Bulo napsal: | 2003 - 183/79
2004 - 183/97
2005 - 183/106
2006 - 183/114
ten posledny je ale trochu neaktualny. Mam menej o nejake to kilecko |
2003 - blbý naposim a deca
2004 - sustanon a winstrol
2005 - oxandrolon, primobolan
2006 - HGH, insulin, synthol...
nemohl jsem si pomoct
vypadá to až neuvěřitelně, takový pokrok!
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: st červen 21, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
| x3I2x35 napsal: | | nebo dalsi dobra hlaska: Kdyt se ti z tech steroidu (protein) ani nepostavi... |
Kdyz ti to rekne holka tak ji odpovez,tak to pod skusit
btw.Kde je moznost:Ne,ale neberu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|