Dneska dáš za vejce 3 kč a víc ,to je dost drahé při počtu kolik bych jích musel sníst
_________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
K těm vejcím... Samozřejmě to nebyl jedinej zdroj bílkovin (mj. mléčný výrobky, občas maso apod.), ale můj hlavní. Vejce jsem měl v hubě skoro každou hodinu, o to horší to bylo, že jsem ho jedl občas bez přílohy (pouze vařený) :)... Pak mi začala lézt i ušima a našel jsem si jiný alternativy bílkovin.
Je to 2-3 roky dozadu, kdy jsem se cvičením začínal (trénink stál za houby, strava též), ale paradoxně jsem za to slavil úspěchy... Na začátku jsem měl 62 kg, nyní mám kolem 97 kg.
Dneska dáš za vejce 3 kč a víc ,to je dost drahé při počtu kolik bych jích musel sníst
Dost drahej? 5 vajec = 15kč = +30g B. Za 15kč budeš muset vybírat hodně levný jídlo, abys se dostal na 30g B.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Co myslíte, že bude nejideálnější zvolit jako bílkovinu k tý snídani?
Ráno mam vždycky strašnej hlad a mam celkem dost času si připravit jídlo, tak si dělám kaši na sporáku. Ale nějak mi teď po tom zůstává taková divná pachuť tk nevim poradtě jak to vylepšit ale abych neměl hlad.
Můžu dávat mléko, jogurt, protein, vajíčka. Nebo kombinaci třeba. Řekněte co by bylo nejlepší asi? K tomu určitě 100g vloček (z míň se nenajim ) a banán (máma chce abych žral ovoce 2 denně).
Kdyz das cokoliv z toho tak urcite neprohloupis.. a pokud zvladnes vajca po ranu, tak bych dal je.. kdyz ne tak treba protein s mlikem.
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Co myslíte, že bude nejideálnější zvolit jako bílkovinu k tý snídani?
Ráno mam vždycky strašnej hlad a mam celkem dost času si připravit jídlo, tak si dělám kaši na sporáku. Ale nějak mi teď po tom zůstává taková divná pachuť tk nevim poradtě jak to vylepšit ale abych neměl hlad.
Můžu dávat mléko, jogurt, protein, vajíčka. Nebo kombinaci třeba. Řekněte co by bylo nejlepší asi? K tomu určitě 100g vloček (z míň se nenajim ) a banán (máma chce abych žral ovoce 2 denně).
udelej si omeletu (5ks vajec + 100g rozmixovanejch vlocek)
a banan
No čas sice mam ale kuchyň malinká a panev mame naprd uplně a to by asi bylo cejtit celym bytem kde spí táta eště no
Takže bych radši zůstal u něčeho kašovitýho..
Jinak neni moc, že přijmu denně asi 300g příloh? (100g vloček, 100g těstovin, 100g rýže)
K tomu eště 2 ovoce, nějaká zelenina + pár sachrů z mléčnejch výrobků a v treninkovej den gainer.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru