|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
derecku di k dr. (staci obycejnej ne-house)), tady asi vazne nic nevyresime.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dereck
|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | derecku di k dr. (staci obycejnej ne-house)), tady asi vazne nic nevyresime.. | jj, ale house by to vyřešil určitě líp
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:23 pm Předmět: Re: ok |
|
|
| Octopuss napsal: | | dereck napsal: | | toms napsal: | | 15 kg špeků dolu a nebude nafouklý | to nebude tím |
A zkoušels to? | zkusil bych, ale nevím jak to udělat
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Vim ze tohle je mimo, ale nechapu proc mu nadavate do mentala a do kdo vi ceho, ze si nezjistil ucinky, kdyz 5 mesicu z kreatinu nafoukle bricho mit nebude, je mi fakt lito nekoho do koho ze navezete bez duvodu, je to smutne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
derecku, ty si u toho doktora jeste nebyl? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
neni to jidlem v brichu? :D ja porad jim a sem zvyklej dychat do bricha, takze vypadam jak tehotna zenska s brisakama ;D
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | derecku, ty si u toho doktora jeste nebyl? | tak nějak jsem o tom přemýšlel a zkusíl bych něco zhodit, potom jestli to bude přetrvávat tak už to budu řešit
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Vim ze tohle je mimo, ale nechapu proc mu nadavate do mentala a do kdo vi ceho, ze si nezjistil ucinky, kdyz 5 mesicu z kreatinu nafoukle bricho mit nebude, je mi fakt lito nekoho do koho ze navezete bez duvodu, je to smutne. | dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
| dereck napsal: | | Luster napsal: | | derecku, ty si u toho doktora jeste nebyl? | tak nějak jsem o tom přemýšlel a zkusíl bych něco zhodit, potom jestli to bude přetrvávat tak už to budu řešit | tak snad poznas, jestli je to nafoukly kuli tomu, ze ses vyzral, nebo je nejakej jinej problem? muzes zkusit jednoduchou vec, zajdi do lekarny a kup si za kilo hylak forte, pak napis, jestli bricho splasklo.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
Zajdi k doktorovi a svěř se mu s tím, co tě trápí.
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
dal jsem si téměř měsíční pauzu a je to o dost lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|