Náhrada jedlá v práci

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Náhrada jedlá v práci  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Náhrada jedlá v práci
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krajo77

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2024 7:20 pm    Předmět: Náhrada jedlá v práci Odpovědět s citátem

Čaute hladam neaku nahradu jedla v práci lebo tie jedla čo davaju na obed a večeru to nestoji za to detské porcie mäsa a veľké porcie príloh
Hľadám niečo čo ma zasiti aspoň na 3-4 hodinky nema to vela kcal max do 500kcal a aspoň 30g bielkoviny ďakujem💪
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kytka2015

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2024 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skús si pripraviť šalát s kuracím mäsom alebo tuniakom. Na základ daj listy šalátu, pridaj cherry paradajky, uhorku, cícer a vrch posypte grilovaným kuracím mäsom alebo tuniakom. Dochutíš ľahkým jogurtovým dresingom. Toto jedlo je bohaté na bielkoviny, nízkokalorické a zasýti ťa na dlhšie.
Whiskentle

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2026 3:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skúsil by som niečo jednoduché, čo sa dá pripraviť dopredu a hodiť do práce. Napríklad:

Skyr alebo grécky jogurt + trochu ovocia – 300–400 kcal a vieš sa dostať na 30–40 g bielkovín.
Tvaroh (250 g) + zelenina alebo ovocie – dosť zasýti a bielkovín má veľa.
Proteínový nápoj + nejaké orechy alebo ovsené vločky – podľa množstva sa zmestíš do 500 kcal.
Kuracie mäso/tuniak + zelenina v krabičke – síce už je to viac „jedlo“, ale vydržíš po tom dlho sýty.
Vaječné muffiny alebo omeleta pripravená doma – tiež dobrý pomer kalórií a bielkovín. Osobne by som sa nespoliehal len na tekuté náhrady jedla, lebo často zasýtia kratšie ako normálne jedlo. Keď ťa medzitým prepadne nuda alebo budeš chcieť vypnúť hlavu pri nejakom napínavom zápase, príjemným spestrením môže byť napríklad Betmatch sportfogadás.

Osobne by som sa nespoliehal len na tekuté náhrady jedla, lebo často zasýtia kratšie ako normálne jedlo. Keď tam dáš dostatok bielkovín a trochu vlákniny, tých 3–4 hodiny by nemal byť problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: