Nahrazení pečiva

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nahrazení pečiva  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nahrazení pečiva
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pauli31

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:43 am    Předmět: Nahrazení pečiva Odpovědět s citátem

Ahoj chtěl bych se zeptat čím mám nahradit pečivo občas si k snidani dám ovesné vločky ale myslím že bych nezvlád je jíst pořád každý den k snidaní snažím se ho moc nejíst ale prostě moc to bez nejde. Bydlím na vesnici takže k celozrnému se moc nedostanu... . A co jsem koukal když jsem byl ve větších obchodech (lidl,albert... a další tyhle sra*** ) tak tady sem žádné nenašel měly jen samé vícezrné tmavé a td. (vím jaký je mezi tím rozdíl) ale celozrné jsem prostě nenašel.

Děkuji za radu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
člověk

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když si ty vločky dobře připravíš nebo ochutíš tak ti budou určitě chutnat
Taky jsem si říkal že to každý den nebudu moct sníst, ale opak je pravdou...chce to trochu experimentovat...
jachym

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A stejně si myslim, že když si ho dáš třeba na střídačku s vločkama, klidně i bílý, nic se vůbec nestane, tu histeirii a strach z pečiva nechápu....
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
A stejně si myslim, že když si ho dáš třeba na střídačku s vločkama, klidně i bílý, nic se vůbec nestane, tu histeirii a strach z pečiva nechápu....

presne tak, kamarad ji 16 rohliku denne a postavu vytecnou, navic pokud potrebuje cvicenec hodne energie a zivin, sou lepsí sacharidy rychle stravitelne, nez celozrnne vyrobky.
Reiben

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pečivo jsou všeobecně sra*ky, pokud nemáš opravdu nějaký kvalitní celozrnný, tak radši to ani nekupovat.
Bez pečiva se objedeš úplně v poho. Můžeš žrát vločky na X způsobů, potom zkus třeba experimentovat s vejcema. Dají se připravit na hodně způsobů a je to skvělý jídlo ke snídani. Můžeš si i dělat nějaký shaky např. když není čas atd. Dáš třeba 0,5 l mléka, 100 g. vloček, banán (nebo jiný ovoce), lžíce arašídového másla a vše rozmixuješ. Rychle do sebe dostaneš hodně velký množství kalorií.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Pečivo jsou všeobecně sra*ky, pokud nemáš opravdu nějaký kvalitní celozrnný, tak radši to ani nekupovat.
Bez pečiva se objedeš úplně v poho. Můžeš žrát vločky na X způsobů, potom zkus třeba experimentovat s vejcema. Dají se připravit na hodně způsobů a je to skvělý jídlo ke snídani. Můžeš si i dělat nějaký shaky např. když není čas atd. Dáš třeba 0,5 l mléka, 100 g. vloček, banán (nebo jiný ovoce), lžíce arašídového másla a vše rozmixuješ. Rychle do sebe dostaneš hodně velký množství kalorií.

vcem jsou lepsi vlocky nez pecivo?krom nizsiho gi, pro vetsinu lidi nepodstatny fakta a vetsiho zastoupeni vlakniny a mineralu, dozene se zeleninou.
Grimley

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem proti tomuhle fanatickýmu stravování, kdy si člověk dělá vločky na deset způsobů, jen aby se vyhnul pečivu, na který má třeba i chuť :) .... chápu, že pro někoho je priorita jíst vločky a pít vodu, ale pořád je třeba si uvědomovat, že žijeme jen jednou a pokud někomu chutná pečivo a nemá rád vločky, tak si proboha dá pečivo a nebude do sebe tlačit vločky přeci :)) ... tak it easy
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám rád vločky i pečivo.
Třeba v Kauflandu mi docela chutná taková bageta, jmenuje se Alpská a má 180g (má to bejt myslim pšenično-žitný pečivo)
miroslav.kavcak

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neide o to či jesť chlieb či vločky , ale o to kedy to jesť aby sme dosiahli požadovaný cieľ
Mick994

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to kdysi hrotil. Ale co bych se stresoval s tím , zda když sním na večeři velkej kus chleba (nejím obyčejné bíle, nebo tukové pečivo, to nemusím, ani mi nechutná) a vše pujde do kytek. Jako osobně mám dost rád takovou obyčejnou potravinu jako je chléb s mararýnem a šunkou, jistě nenajde se to v jídelníčcích ultra super mega profi kulturistů, ale mě to chutná, je to jedna z mých oblíbených večeří, a příjde mi dosti zbytečné jít večer spát s tím jestli jsem náhodou nesnědl o nějakej ten kus něčeho navíc, a jestli mi to náhodou nevleze jako tukovej hrb na záda.

Rychle na stránku:

Přejdi na: