Nakopávače

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nakopávače  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nakopávače
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
K čemu nakopávače? Jediné použití vidím v dietě. V objemu bych se zamyslel co to znamená, že i přes kalorický přebytek potřebuji nakopnout na trénink.

On ten kalorický přebytek může taky slušně uspávat. Já osobně použití nakopávačů docela chápu. Ne vždy je člověk na ten trénink ideálně naladěný a nějaký ten stimulant může být fajn. Osobně nedám dopustit na Gutain a používám ho obvykle na 2 ze 3 tréninkových dní v týdnu (přičemž měním den, kdy trénuju bez něj). Díky tomu pak funguje dlouhodobě a mám představu o tom, jak se liší můj výkon na tréninku při použití Gutainu a bez něj. Zkoušel jsem i klasická NO v menších dávkách, fungují dobře, ale pokaždé jsem narazil na problém rychlého nástupu a taky stejně rychlého útlumu zhruba po hodině, což je pro moje 2 - 2,5h tréninky absolutně nepoužitelné.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK -vyjímečně např. po těžkém dnu to beru, ale co pak budeš dělat v rýsovačce?...teda ty ne, ale když do sebe tlačím celý rok různé nakopávače, tak to prostě v dietě nebude ono.

Pokud je někdo ospalý, tak by asi ten kalorický přebytek měl tvořit více na tuku než cukrech.

To je jako brát BCAA v objemu.

U mě je nejlepší nakopávač adrenalin:o)
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud člověk ty nakopávače neužívá vysloveně denně, tak to s tou rezistencí nebude zas tak dramatické a bude před dietou stačit na 2 - 3 týdny pauza a zase budou šlapat. No a bcaa jsou pro mě jeden z hlavních doplňků (v objemu, nebo pokusu o něj jsem prakticky pořád ). Ale zase, záleží na stylu tréninku. Na 40 - 60 minutový splitový trénink dvou partií jsou bcaa zbytečnost, na 2,5hodinové fullbody ze základních cviků pro mě osobně téměř nutnost.

Derek Poundstone
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bral jsem kdysi 40-60 g BCAA denně. Hydro 32ka mi to v pohodě nahradí. Nemluvím o ceně a hlavně o tom, že ty jsi ektomorf a každé kilo Tě stojí obrovské množství dřiny.

...a taky nedělám 2,5 hod. fullbody - to bych těžko uregeneroval ...jakkoliv.
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na hydro taky nedám dopustit, dávám ho po tréninku už bez sacharidů, protože těch mám během tréninku 40 - 50 gramů. Ale před tréninkem a během tréninku bych hydro asi nestrávil, proto dávám cca 20 g bcaa. Mám ozkoušené, že bez cukrů a bcaa jsem cca po 60 - 80 těžkého tréninku nepoužitelný, ale jakmile je dám během tréninku, nejsou 2 hodiny problém. Nedávno jsem začal definitivně trénovat jen 3x týdně místo 4x právě proto, abych mohl trénovat dlouho, což mi prostě vždycky sedělo a funguje to skvěle. K častějšímu tréninku se nejspíš hodně dlouho nevrátím. :)

Derek Poundstone
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Osobně nedám dopustit na Gutain

kolik jich do sebe hazes pred treninkem,
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou dva, výjimečně 3, ale to už musím mít v plánu opravdu něco hodně náročného.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nakopávače Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: