|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Souhlasim. Jen k Dexterovi, myslite ze bude nekdy pokracovani? Ten konec mi prisel docela otevreny :-) Pro me jeden z nej serialu. |
Dexter už asi skončil, videl som všetky časti, a ku koncu ma to už ani nebavilo pozerať. Tam už vyčerpali asi všetko čo sa dalo vymyslieť ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so únor 22, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
True Detective:
Genialne životné múdrosti:
"Lidský vědomí je podle mě tragickej přešlap v evoluci. Až moc si uvědomujeme sami sebe. Příroda vytvořila oddělenou stránku sebe sama. Náš druh by podle přírodních zákonů vůbec neměl existovat. Jsme stvoření žijící v iluzi, že nám naše pocity a smyslový zkušenosti dodaly jedinečnost. Máme naprogramovanou pevnou jistotu, že každej jsme někdo. Když přitom nikdo nejsme nic. Úctyhodný pro náš druh by bylo zapřít naše naprogramování, přestat se množit a jít ruku v ruce vstříc vyhynutí. Namlouvám si, že jsem tu jen pozorovatel, ale pravdou je, že to mám prostě naprogramovaný. "
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
Túto neďeľu HBO uvedie prvý diel štvrtej série Game of Thrones.
Prvý diel ponesie názov Dva meče. Nová séria je založená na druhej polovici knihy Búrka mečov (Storm of swords) a vybraných častí z kníh Hostina vrán (A Feast for Crows) a Tanec s Drakmi (A Dance with Dragons). Tí, ktorí knihy už čítali vedia, že potenciál novej série je výsoký.
http://pc.zoznam.sk/novinka/tik-tak-tv-udalost-roka-sa-blizi#ixzz2y2e96400
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so duben 05, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Souhlasim. Jen k Dexterovi, myslite ze bude nekdy pokracovani? Ten konec mi prisel docela otevreny :-) Pro me jeden z nej serialu. |
Mělo by to být definitivní. Ale i ti nejrozhodnější tvůrci si musí nechat zadní vrátka....to zakončení může dobře posloužit k pokračování. Ve hře je i zmiňovaný spin-off, každopádně Michael C. Hall se vyjádřil, že s Dextrem skončil nadobro. Scott Buck se zas vyjádřil, kdyby byl spin-off tak rozhodně né bez Dextra...takže všechno to stejně skončí nebo začne na penězích
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so duben 05, 2014 11:19 pm Předmět: |
|
|
Jo Hry o trůny... konečně začnou chcípat ti zmetci  .. btw kdyby tak udělali pokračování Přátelé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po duben 14, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na nejnovější díl GoT?
SPOIL
konečně ten malý zm*d zařval, na to čekal asi každý fanoušek GoT :-DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út duben 15, 2014 5:35 am Předmět: |
|
|
Dívá se někdo na: Intelligence ? koukl jsem se na 2 díly a nevypadá to špatně _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út duben 15, 2014 6:47 am Předmět: |
|
|
V posledni dobe DOKONALEJ je Luther (BBC). Temne, chytre, krvave tak akorat.
Mirne to pripomina Ripper Street v soucasne anglii. V cestine jsem to nevidela, tak nevim, jestli to zase nezk**** dabingem, jako kdysi Mentalistu, kde prvni dve tri sezony byly genialni, ale v cestine se na ne neda koukat.
Jinak u me stalice GoT, Sons of Anarchy, novy Dracula, Battlestar Galactica (ale nevim, jestli se tesim na film, kde se chystaji zmenit dej).
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
sleduje někdo serial The 100 ? podle me je to pecka ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|