|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: st červen 18, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Jo to Hannibala vystihuje přesně... Zajímalo by mě, kdo to vymyslel, ten člověk asi nebude úplně v pořádku | Sú za tým štyria scénaristi, fantáziu majú vražednú
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so červen 28, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Jo to Hannibala vystihuje přesně... Zajímalo by mě, kdo to vymyslel, ten člověk asi nebude úplně v pořádku | Dnes som videl S2E12 - zatiaľ najlepší diel, plno zvratov, krvi, prasiat :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 30, 2014 7:37 am Předmět: |
|
|
Po dlouhe dobe jsem se vratil k Arrow.
http://www.csfd.cz/film/318290-arrow/
Konec 1 serie vazve super, gradovalo to paradne, hl. postavy pekne trpely a nedalo se jinak nez tech nekolik dilu zkouknout v kuse.
2. serie uz je take dotocena, ted jsem skoro v pulce a dobry. V jednou z dilu je ukazka vzniku Flashe.
The Flash, na torrentech je uz uniklej pilotni dil, docela to slo, ale oproti Arrow je to takove nedospele, moc "teen".
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po červen 30, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: po červen 30, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Po dlouhe dobe jsem se vratil k Arrow.
Konec 1 serie vazve super, gradovalo to paradne, hl. postavy pekne trpely a nedalo se jinak nez tech nekolik dilu zkouknout v kuse.
2. serie uz je take dotocena, ted jsem skoro v pulce a dobry. V jednou z dilu je ukazka vzniku Flashe.
The Flash, na torrentech je uz uniklej pilotni dil, docela to slo, ale oproti Arrow je to takove nedospele, moc "teen". |
Jo Arrow je pecka, začal jsem se dívat, když už byla dotočená 1. série a pár dílů 2. a pohltilo mě to tak, že jsem se klidně díval i na 6 dílů denně
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 30, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | | Judson napsal: | Po dlouhe dobe jsem se vratil k Arrow.
The Flash, na torrentech je uz uniklej pilotni dil, docela to slo, ale oproti Arrow je to takove nedospele, moc "teen". |
Jo Arrow je pecka, začal jsem se dívat, když už byla dotočená 1. série a pár dílů 2. a pohltilo mě to tak, že jsem se klidně díval i na 6 dílů denně |
No ja som tomu dal šancu, ale príde mi seriál napriek dobrému padu veľmi schematický a šablónovitý, v záplave súčasnej kvalitnej seriálovej produkcie som si uvedomil, že sa radšej porozhlidnem inde, takže aktuálne čaká House of cards a True detective. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so červenec 12, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
Zrovna koukám na poslední díl první série Hannibala. Jinak jsem viděl první díl Sherlocka a docela dobrý, určitě budu koukat dál. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
JerichoDMZ

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Tak zatím se ví , že krvavé finále přežije Will a Jack. Alana doufám , že už to nerozdýchá...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se opět vrátil k LOST. Na ty starší díly jsem se nekoukal a navázal rovnou tam, kde jsem skončil. Viděl jsem zatím první 3 díly 5. série a jsem z toho takovej zmatenej. Kámoš mě od toho už tenkrát odrazoval, že prý je to ke konci čím dal větší blbost, nechci znít kriticky, ale první 3 série byly super, působilo to jakž takž reálně.
Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak jsem se opět vrátil k LOST. Na ty starší díly jsem se nekoukal a navázal rovnou tam, kde jsem skončil. Viděl jsem zatím první 3 díly 5. série a jsem z toho takovej zmatenej. Kámoš mě od toho už tenkrát odrazoval, že prý je to ke konci čím dal větší blbost, nechci znít kriticky, ale první 3 série byly super, působilo to jakž takž reálně.
Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času ? |
Nikdo takový neexistuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak jsem se opět vrátil k LOST. Na ty starší díly jsem se nekoukal a navázal rovnou tam, kde jsem skončil. Viděl jsem zatím první 3 díly 5. série a jsem z toho takovej zmatenej. Kámoš mě od toho už tenkrát odrazoval, že prý je to ke konci čím dal větší blbost, nechci znít kriticky, ale první 3 série byly super, působilo to jakž takž reálně.
Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času? |
100 lidí 100 chutí, LOST je fenomén, čtvrtá pátá série špíca, ostuda to nedokoukat...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Zrovna koukám na poslední díl první série Hannibala. Jinak jsem viděl první díl Sherlocka a docela dobrý, určitě budu koukat dál. |
tak s chutí do druhé, protože to je teprve menu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|