Naše oblíbené seriály

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály  Úvodní stránka -> Ostatní -> Naše oblíbené seriály
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jo to Hannibala vystihuje přesně... Zajímalo by mě, kdo to vymyslel, ten člověk asi nebude úplně v pořádku
Sú za tým štyria scénaristi, fantáziu majú vražednú
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so červen 28, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jo to Hannibala vystihuje přesně... Zajímalo by mě, kdo to vymyslel, ten člověk asi nebude úplně v pořádku
Dnes som videl S2E12 - zatiaľ najlepší diel, plno zvratov, krvi, prasiat :-))
Judson

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhe dobe jsem se vratil k Arrow.
http://www.csfd.cz/film/318290-arrow/
Konec 1 serie vazve super, gradovalo to paradne, hl. postavy pekne trpely a nedalo se jinak nez tech nekolik dilu zkouknout v kuse.
2. serie uz je take dotocena, ted jsem skoro v pulce a dobry. V jednou z dilu je ukazka vzniku Flashe.

The Flash, na torrentech je uz uniklej pilotni dil, docela to slo, ale oproti Arrow je to takove nedospele, moc "teen".
Chadzi

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě je top seriál True Detective -> http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/ ... opravdu skvěle zahraná ústřední dvojce a o celkové atmosféře ani nemluvím, paráda.
Dominik01

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Konec 1 serie vazve super, gradovalo to paradne, hl. postavy pekne trpely a nedalo se jinak nez tech nekolik dilu zkouknout v kuse.
2. serie uz je take dotocena, ted jsem skoro v pulce a dobry. V jednou z dilu je ukazka vzniku Flashe.

The Flash, na torrentech je uz uniklej pilotni dil, docela to slo, ale oproti Arrow je to takove nedospele, moc "teen".

Jo Arrow je pecka, začal jsem se dívat, když už byla dotočená 1. série a pár dílů 2. a pohltilo mě to tak, že jsem se klidně díval i na 6 dílů denně
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dominik01 napsal:
Judson napsal:

Jo Arrow je pecka, začal jsem se dívat, když už byla dotočená 1. série a pár dílů 2. a pohltilo mě to tak, že jsem se klidně díval i na 6 dílů denně

No ja som tomu dal šancu, ale príde mi seriál napriek dobrému padu veľmi schematický a šablónovitý, v záplave súčasnej kvalitnej seriálovej produkcie som si uvedomil, že sa radšej porozhlidnem inde, takže aktuálne čaká House of cards a True detective.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak hannibal dodivan - nebyt pritelkyne, prvni serii bych se nikdy nedodival, misto hannibala dostal vsechen prostor Dancy, ktery prehraval a nedokazal to utahnout,, ale 2 serka, to je masterpiece
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/

Celkem dobrý
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna koukám na poslední díl první série Hannibala. Jinak jsem viděl první díl Sherlocka a docela dobrý, určitě budu koukat dál.
JerichoDMZ

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zatím se ví , že krvavé finále přežije Will a Jack. Alana doufám , že už to nerozdýchá...
MAST3R

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se opět vrátil k LOST. Na ty starší díly jsem se nekoukal a navázal rovnou tam, kde jsem skončil. Viděl jsem zatím první 3 díly 5. série a jsem z toho takovej zmatenej. Kámoš mě od toho už tenkrát odrazoval, že prý je to ke konci čím dal větší blbost, nechci znít kriticky, ale první 3 série byly super, působilo to jakž takž reálně.

Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času?
Oddo

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Tak jsem se opět vrátil k LOST. Na ty starší díly jsem se nekoukal a navázal rovnou tam, kde jsem skončil. Viděl jsem zatím první 3 díly 5. série a jsem z toho takovej zmatenej. Kámoš mě od toho už tenkrát odrazoval, že prý je to ke konci čím dal větší blbost, nechci znít kriticky, ale první 3 série byly super, působilo to jakž takž reálně.

Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času ?

Nikdo takový neexistuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Novic

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Je tu někdo, kdo to dokoukal a zaručí mi, že když to vydržím, tak to bude super a ne ztráta času?

100 lidí 100 chutí, LOST je fenomén, čtvrtá pátá série špíca, ostuda to nedokoukat...
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Zrovna koukám na poslední díl první série Hannibala. Jinak jsem viděl první díl Sherlocka a docela dobrý, určitě budu koukat dál.

tak s chutí do druhé, protože to je teprve menu !
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše oblíbené seriály Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: