|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út červen 16, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Co říkáte na 5. řadu GoT ?
Mě docela zklamala. Teď ty poslední 3 díly byly super, ale jinak docela slabý. Měl jsem u těch prvních sedmi dílů vždy pocit, že se tam nic nestalo. Navíc slibovali draky a jestli byly celkem 5 min "na plátně", tak je to hodně. Teď už jen zas nekonečný čekání na další season...
A abych jen nekritizoval, tak pořád je to skvělej seriál i když se mi asi první 2-3 série líbily víc.
A novej Hannibal taky nic moc, první dva díly 3. série fakt špatný a nudil jsem se u nich. Uvítal bych víc zaměření na Hannibala a né milion halucinací a psychedelickejch obrazů Willa. |
5. řada byla slabá, ale poslední 3 díly super. Hannibal taky zatím slabota, utápí se v nějakých surrealistických vizích a začíná se úplně ztrácet, o co tam jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st červen 17, 2015 8:08 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | mě se teda líbily jen dva předposlední díly, finální díl byl pro mě zklamání, zcela o ničem, navíc jsem si půlku věcí domyslel ještě než se staly, tudíž hodně předvídatelné...
taky jsem si v reakci na to objednal z amazonu celej book box a do příštího roku si to přečtu komplet v knižní podobě |
Četl jsem to a knížky se mi líbily víc, než seriál. I ten je ale super. Už by to ale mohl ten vokurka konečně dopsat..
Jinak poslední série seriálu už je hodně jiná proti knížce.
Na 3. sérii Hannibala jsem zatím ještě neměl čas, ale dám tomu šanci.
Ze seriálů u mě vede asi Breaking bad. Hodně lidí mi taky doporučovalo House of cards, tak to časem asi taky otestuju.
Ještě nějaké tipy? _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 17, 2015 8:52 am Předmět: |
|
|
četl jsem v češtine, skončil jsem někde uprostřed vrány, ale nevím kde, tak to vezmu komplet...
jinak Banshee - doporučoval jsem již X stran zpět, to je pro mě nej seriál za posledních pár let
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st červen 17, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
Balista: Jo, Breaking bad bylo výborný a ani ke konci ten seriál neztrácel dech, spíš se ještě rozjížděl :). Můžeš zkusit třeba prequel Better call Saul, taky se na něj chystám. Nebo Sherlock a Gotham je taky super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červen 17, 2015 10:48 am Předmět: |
|
|
| Balista napsal: | | xakrurychle napsal: | mě se teda líbily jen dva předposlední díly, finální díl byl pro mě zklamání, zcela o ničem, navíc jsem si půlku věcí domyslel ještě než se staly, tudíž hodně předvídatelné...
taky jsem si v reakci na to objednal z amazonu celej book box a do příštího roku si to přečtu komplet v knižní podobě |
Četl jsem to a knížky se mi líbily víc, než seriál. I ten je ale super. Už by to ale mohl ten vokurka konečně dopsat..
Jinak poslední série seriálu už je hodně jiná proti knížce.
Na 3. sérii Hannibala jsem zatím ještě neměl čas, ale dám tomu šanci.
Ze seriálů u mě vede asi Breaking bad. Hodně lidí mi taky doporučovalo House of cards, tak to časem asi taky otestuju.
Ještě nějaké tipy? |
Vikings, Peaky Blinders, Sherlock, Black books, Misfits, True detective, Black Mirror
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Steve23

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 9:01 pm Předmět: |
|
|
Agents of SHIELD
Gotham
The 100
Arrow
Stargate
The Walking Dead
Naprosto luxusní seriály.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 1:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so srpen 15, 2015 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|