Jo, Goro, bílý pes, to byl nářez Vůbec pořady typu Magion a Vega byly fajn. Ve studiu Vega seděl Standa Hložek a vedle měl oranžovej telefon a v Magionu byl rosák a vedle sebe měl televizi. Prostě minimalistické dekorace
Jo, Goro, bílý pes, to byl nářez Vůbec pořady typu Magion a Vega byly fajn. Ve studiu Vega seděl Standa Hložek a vedle měl oranžovej telefon a v Magionu byl rosák a vedle sebe měl televizi. Prostě minimalistické dekorace
JO..to byla doba. Jeden větší mazák jak druhej. Ne jak potom ty bečka..Dejdar,....
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
No Haló, haló bylo bomba. Ale Sledge Hammer, to byl supernášup
Já si z toho pamatuji hlavně scénku, kde gestapák Otto Flick daruje Helze svatební šaty z černého latexu
Kravina, ale alespoň roztomilá...
To mi připomíná, že když jsem viděl poprvé Piráty z Karibiku, dlouho jsem přemítal, kde jsem viděl toho úředníka, co chce po Jackovi na začátku poplatek za lod v přístavu (i když se ta loď potopila). A rup ty žito, poručík Gruber (ta buzna) to byl
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Halo Halo jsem viděl všechny díly a pak jsem si ujel na My name is Earl :) a taky jsem docela koukal kde všechno hrál + kde všude hrál jeho brácha Randy.
JO..to byla doba. Jeden větší mazák jak druhej. Ne jak potom ty bečka..Dejdar,....
Jó to byly časy
sice jsem tou dobou dělal ještě předáka pískoviště a tahal kačera po dvoře, ale pamatuju si to jako by to bylo včera
_________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru