Husarský kousek se povedl jedné ukrajinské stanici...
Odvysílali poslední 4 díly SGU dřív něž sci-fi chanel, kterej to natáčí tam včera bežel teprve díl 16
Odvysílali poslední 4 díly SGU dřív něž sci-fi chanel, kterej to natáčí tam včera bežel teprve díl 16
Akorát teda ukrajinskej dabing nebude nicmoc
Jakože už dovysílali celou sérii?
JO
A kvalita je výborná už mám něco na disku,ale nekoukám...
Kde se dá koukat na nové díly Southparku ? Poslední co jsem viděl byl "200" na iserialy.sk, pak nějak přestali přidávat, respektive jsem slyšel že končej s tou webovkou. Díky
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Na netu je celkem 13 dílů, a po 13 se přestalo natáčet, doufám, že už se dá herec co nejdřív do kupy.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Kde se dá koukat na nové díly Southparku ? Poslední co jsem viděl byl "200" na iserialy.sk, pak nějak přestali přidávat, respektive jsem slyšel že končej s tou webovkou. Díky
primo autori southparku nabizeji na svych strankach k videni vsechny dily v originalnim zneni (jine ani nema smysl) - southparkstudios.com
Zaslal: čt červen 10, 2010 7:45 pm Předmět: MAN v. FOOD
Já doporučuju "seriál" Man v. Food , hlavně těm, který milujou americkou angličtinu (Adam má neskutečný hlášky) a taky těm, co zrovna dietujou :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru